🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 29 387
  • 491
  •   136
Отговори
# 405
  • Пловдив
И аз видях информация за евентуална връзка на Калоян, но на протеста имаше много известни личности и това, че са един до друг не бих го тълкувала като доказателство. Другата снимка със сенките не знам какво трябва да докаже, Калоян има ли куче? Който го следи може да каже.

# 406
На мен ми се е случвало след 15 години да попадна в обща компания с един обожател от миналото, който като пи две питиета, каза пред всички, включително и съпруга ми, колко зле съм се отнесла с него навремето и т.н.
Естествено, казах, че не го помня и точка.
Така че разбирам реакцията й, но мисля, че го е познала.

# 407
Виктор е на 27, имал е 6 годишна сериозна връзка и за останалите години е спал със сто жени??? Да не е почнал да прави секс на 11?
На този сериозно му хлопа дъската, не знам защо обвиняват Дениз, че е разкрепостена.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 15:27 от Lotus32

# 408
  • София
Калоян каза, че с нейната приятелка се е свалял, така че нищо чудно да не го помни Криси, особено ако имат много мераклии като излизат по женски. Габи ревнува от приятелката, а нарича Кристина пача...
На Виктор тефтерчето с коментари е по-нелепо от бройката. Направо е огнено-червен флаг.

# 409
Ако Дениз желаеше в действителност да бъде психолог (не с цел да си коригира имиджа) и разбираше квинтесенцията на професията, нямаше да участва в такъв формат. По етичен кодекс е напълно противопоказно. Две мнения по въпроса няма.

Оттам насетне… не е необходима професионална квалификация в сферата, за да се прецени, че показаното от нея до момента като разсъждения и поведение е много далеч от кариерното битие и житие на психолог с качества и умения. Направи ми впечатление, че употребява термини, чието значение не разбира (определи поведението на Шермин като „биполярно” например, а въпросната нито изпада в маниакални епизоди, нито в депресивни такива, а е по-скоро с хистрионни оттенъци). Явно владее „модата” на популярната психология онлайн, но не и нещо реално и съществено. Но да не задълбавам.

# 410
"Сълзи от ракия лея, лея..." Joy е положението на всичките. Ма не ги е срам... Joy

# 411
Габа се бъгна защото тя смята, че е направила супер компромис да е с Калоян, който " не и е на нивото", а накрая той да я излага така.
Натали - предвид семейната травма дали не отмъщава на МЪЖЕТЕ по принцип. Като обикновено го отнасят баш свестните, щото от другите я е страх.
Виктор - чак зловещо ми прозвуча това с "инструменти" в чекмеджето. Търси си жертвите в сайтове за запознанства за да си допълва статистиката. Какво ли пише в тефтера. Ако е вярно, че Кристина е с него или и тя е същата перверзница или много глупава...
Виктория - много ме смешно как това, че драскаш някакви умотворения със съмнителна стойност се наричат "работя по такъв проект". Ах, недей!
Блага - излишно беше да разказва това. Сега не само годините и ще са и пречка, а и фактът, че е изкарала инсулт. Жестоко е, но мъжете се плашат от подобни неща...а повечето дори не го бяха забелязали.
От всички на масата само на Орлин не помня какво пишеше в картичката.  Левент може и да има аграрен "вайб", но е добряк. Истински съчувстваше на Блага въпреки, че тя не избра него, а и към Вики беше мил. Някое по-симпло хубавелче би било добре с него.Изглежда моногамен.

# 412
  • София
От бТВ са преместили финалът за понеделник. И епизодът ще е дълъг. 20:00 - 22:30 ч.
Не го вярвах, но ето че го направиха. Като се замисля обаче, това е едно страхотно решение от тяхна страна.
В понеделник няма да има нищо по другия канал и ето, че започват в 20:00 ч. А не в 22:00 / 22:30.
Явно че просто не са искали да се мерят с Игри на волята в един и същ часови слот. А не да са имали забрана да не започват преди 22:00 ч. Било е техен личен избор. На телевизията имам предивд.
Това сега кристално ясно се набива на очи.
Мисля, че ще имат силен финален рейтинг. Simple Smile

# 413
Майката на Калоян вчера е отворила шампанско. Въпреки че, пак казвам, ако трябва да избирам между Габи и Натали, бих избрала Габи.

# 414
Не е само махмурлука, имало е в кутия и към нея листче за нещо, което не е преодоляла все още емоционално (предполагам е свързано със смъртта на майка и), та в смесица с узото и факта, че единия казва не го помня, а пък той не съм длъжен да ти се обяснявам е избило бушоните на импулсивната Бланко Simple Smile
Ето и гледната точка на госпожица Бланко.

Скрит текст:
Gabriela Tsoneva
brielaiconliving

Има значение че го крие Калоян,какво ме интередува кой с кого се познава иначе?Има значение че спи до мен и нея в леглото и не казва.Ти няма да ходиш след бар на ресторант с жена/мъж която не те привлича по някакъв начин.Има значение и че бях изпиша много узо.Реакьията ми щеше да е съшата но много по-лека ако не бях пияна и нямах такова его.Просто щях да тегля една майна и да ги изтрия.Има значение и предходният факт към мен за починалата ми майка.За престоя там който те яде психически.

brielaiconliving

Има значение и че в такъв момент щом нещо е скрито търсиш причина,явно нещо има.ИМА ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА КОИТО СЕ СЛУЧИХА НО ВИЕ НЕ ГИ ВИЖДАТЕ И ВЪПРОСИТЕЛНИ В ГЛАВАТА МИ,че вие си нямате и идея!

Ма, така кажи,бе гъбке махмурлийке. Бях пияна на мотика, а сълзите бяха, сякаш от мастика. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 415
Бях проспала половината епизод и сега гледам на Тихомир изказването по повод брат му.
Ами, изобщо не ми направи добро впечатление, че приема брат си като “товар”.
Или най-вече, защото това би му попречило на сериозни отношения. Говори достатъчно…

# 416
От бТВ са преместили финалът за понеделник. И епизодът ще е дълъг. 20:00 - 22:30 ч.
Не го вярвах, но ето че го направиха. Като се замисля обаче, това е едно страхотно решение от тяхна страна.
В понеделник няма да има нищо по другия канал и ето, че започват в 20:00 ч. А не в 22:00 / 22:30.
Явно че просто не са искали да се мерят с Игри на волята в един и същ часови слот. А не да са имали забрана да не започват преди 22:00 ч. Било е техен личен избор. На телевизията имам предивд.
Това сега кристално ясно се набива на очи.
Мисля, че ще имат силен финален рейтинг. Simple Smile
То беше ясно, че бягат от ИВ - най-скандалното нещо за сезона бяха звуците от прането на Емили, които спокойно можеха да не излъчат/съкратят при по-ранен час.
Сега разбирам защо им беше толкова зор да правят 2 часа извънредна емисия и да карат репортера да обикаля кофите за боклук - дошло им е идеално това изоставане в графика.

# 417
При разигралата се драма на Габи с уста върху брадата, незабележимия Калоян и леля Кристина, Виктор трябваше да си размаха големия тефтер: А, видяхте ли сега, защо си записвам!!

Кристина от дисквалификация ли се уплаши?  Какво като са се запознали с Калоян?

Книгата на Виктория автобиография ли ще бъде? Непременно трябва да я прочета. Ще науча колко неориентиран може да бъде човек.

Габи с уста върху брадата не умее да страда.
Съжалявам, но не съжалявам.

През повечето време Габи не е приятна, но и начинът, по който я наричате, също не е.

# 418
Е, чак пък Габа пред Натали за снаха, ми не, със сигурност не бих я избрала нея.
Блага нормално да я оставят за по-млади, все пак това е съдбата на бръмчалките около по-заможните мъже. Търсят си най-доброто хората, които разполагат с пари…
Левент ме разби с това филмиРваш се към Блага.😅
Иначе, тя го сподели, защото чу как Тихомир разказваше за брат му, че като хване нещо, му е по-трудно да го пусне после. Да, можеше и да не го споделя, но явно ѝ олекна.
Олеле, каква драма направи Габа, ще кажеш, че кой знае какво е било… направи от мухата слон. Наистина се чуди как да разкара Калоян и си търси повода.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 11:05 от Rimmona

# 419
Дениз изобщо не трябваше да пита как така не се е родил с недъг. То е ясно, че щом не е вроден, нещо се е случило.

Общи условия

Активация на акаунт