🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 32 484
  • 522
  •   153
Отговори
# 435
Хареса ми това, което Дениз каза за косата си. Наистина ти олеква и се освобождаваш. The feminine urge to cut your hair Simple Smile
Дано се промени действително (и да спре да пише тъпотии в Threads).

# 436
Комплексар, 100% с малка пишка!
Какви са тези приказки? Може да използвате разни звездички за полуцензура.

# 437
На мен ми звучи гадно и пропускам тези мнения, това е.

# 438
  • SF
Да, виждам.

# 439
Казах аз, че финалът ще е в понеделник. Беше най-логично.
Габриела през целия сезон подценяваше много Калоян. Очевидно жената е от типа хора, които мачкат като видят по-кротък човек. Само като си спомня какво го направи че не й подари букет като Красун, а прояви фантазия /която тя очевидно няма/ и старание да й направи обеци. Трябваше и Калоян да подари два букета, за нея и за още някоя избраница, да усети врещящата Габриела, която букети не е виждала, кое е по-добре. Неблагодарница и кофти човек е тя.
Снощи още като чу, че е бил лудо влюбен в секретарката на кмета на Истанбул, я разтърси изненадата и я хвана адска ревност. Разбра че не е топа на топа в живота на Калоян, самозабравилата се Джука на повикване. Снощи Калоян най-сетне я приземи. Крайно време беше.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:13 от Catfish

# 440
Виктор Тефтеря с тези 108 бройки дали не се бори за наследник на покойния вече Христо стоте манекенки 😏 Сигурно с това е впечатлил "психоложката" Дениз, която снощи се разбра, че съчувства само на мъже. Ще подлага услужливо рамо, на което наскърбени от лошите си жени мъжленца, да плачат 🦊
Ако някоя жена избълва всички идиотщини, които Виктор разказа с такава гордост снощи, тефтер със завоевания и подробности, над сто бройки, "инструменти" из чекмеджета, тиндъри миндъри, огледала по тавана.. Дори не мога да си представя какво я очаква като видях Натали с два флирта какъв хейт и заклейняване я сполетя в цяла България и то най-вече от жени. За какви равни права може да се говори между двата пола в България, ние още живеем в Средновековието.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 13:27 от Catfish

# 441
И сега кой ще носи Габи? Ох, Калата се отърва от този товар....
За Виктор и неговия тефтер защо не го нахокаха, че е лек мъж, пък Натали я изкараха каква ли не?

# 442
Габи преигра. Според мен се ядоса, защото Калоян е казал на Петър, а на нея - не и в цялата история тя излиза най-големия балък.

На Дениз язък и за дипломата по психология, ако не е избягала с 300 от Виктор веднага след края. Виктория тук е права - тя пак е в токсична връзка. Явно не си е взела нужните поуки.

На Натали някой разбра ли в крайна сметка каква точно и е драмата с Орлин, защото май само тя си я разбира ?!

# 443
Аз мога да повярвам, че Виктор е бил със 100 жени. По сайтовете за запознанства има много навитаци и от двата пола, голяма част(да не кажа почти всички) от тях са там за "дискретни връзки", разбирай за гол секс без никакъв ангажимент, чук чао и дотам. Ако не си налагаш цензура и нямаш високи изисквания можеш да обришеш доста народ, особено, ако изглеждаш що годе читав, а Виктор на прима виста изглежда сравнително нормален и с прилична визия. Но иначе си е психо и аз мисля, че шмърка кокаин, с тоя перманентно зачервен нос на правилните места, точно на това изглежда. Не мисля, че е пристрастен, но си дърпа по някоя линийка. Пп Малко ми прилича на тия американските психари по HD Extra, бррр.

За Габа - Тя според мен се обиди най много от това, че смяташе Калоян за абсолютен льольо(явно не е чувала за вица "тихо, че льольо броди" Joy), а той се оказа доста палав и вървежен. Влюбвания, почти сватба с на кмета на Истанбул секретарката, свалки пред гардеробни на дискотеки, брех, брех, ти да видиш и да не му се надяваш.
И оттам идва и следващата драма - как тоя смотльо няма да и каже, че поназнайва таз оназ и туй онуй. Дреме и на нея за Калоян, циври пък сълза не поска. Цивреше, че смотльото, не се оказа чак такъв смотаняк и разбра, че шанса-подигравка и реверанса и към льольо са се обърнали срещу нея.
Друг е въпроса защо Калоян е премълчал, но явно не е било за да скрие нещо кой знае какво, щом още в началото е споделил на Петър. Вероятно наистина не го намира за значително и значимо това познанството с Криси, щото то и не е било такова. Заиграл се малко с приятелката и, не е одобрил нещо в Криси, закусили след тежка вечер и кой откъде е. Какво да го помни Кристина, някакъв дискотечен ухажор и то не неин, седяли на една маса за кратко и се разотишли.
Пп Аз съм адски лош физиономист и не само не помня мутри, ами и имена. Joy Понякога хората ме мислят за надута, а аз просто не съм запомнила кои са. Хора ме поздравяват, заговарят по име, а аз се чудя тези пък сега кои са и как да не ми проличи, че не знам кои са. Има един приятен мъж в района на офиса ми, който всеки път ме поздравява, а аз всеки път съм в ступор кой е този човек. Най накрая казах на колежката, а тя: Ще те убия, ма Джасто, това е новия собственик на сградата отсреща и между другото от цялата улица поздравява само теб. Joy Тъй, че, съдейки по себе си, съм склонна да вярвам на Криси, че не го е запомнила.

# 444
На мен ми звучи гадно и пропускам тези мнения, това е.

Габриела Бланко, не ти е ок устата..не знам как може да се харесваш, с кой акъл изобщо си си я сложила, защо още не си я коригирала. За мен човек, монтирал си такава грозотия на лицето, не пращи от акъл и интелект, сори нот сори.

Не е, на Виктория също не е. Но трябва да се пази някаква хигиена при обсъждането на участниците. Аз не мога да се насиля и да наричам някого “Блажка”, “Влага”, “Габа” и подобни. Дори и да не са ми приятни Simple Smile

# 445
  • Пловдив
Аз също не одобрявам използването на груби прякори и за това предпочитам да наричам участниците с имената им, а прякорите ми идват в стил междучасието на 5-ти клас и просто ги пропускам. Освен всичко  Габриела  Б. и да чете тук се едва ли ще й накривите шапката с начина по който я наричате.  А това как са се обезобразили си е техен проблем, за съжаление е масово, сблъсквам се често с жени изглеждащи като Габи и Виктория. Какво ли не прави модата.

# 446
Нищо не може да се сравни с естествената красота ✨ Натали доказа, че още е на мода, слава Богу
/копната от фейса/

# 447
Аз също вярвам, че Виктор вероятно е бил с голяма бройка жени. В днешно време е доста по-трудно да си намериш читав човек за връзка, за секс не е толкова сложно. Отделно, че горкият е голям филмар и както писаха вече тук, доста е прекалил с гледането на филма 50 нюанса сиво и величаенето на Грей.😄

# 448
  • София
Драмата Орлин-Натали-Тишо ми е досадна вече. Напълно излишен ход на продукцията.

Много тъжни истории разказаха Натали, Тишо и Блага. Знаехме ги, но пак ми повлияха.

Виктор затвърди мнението ми за противен и токсичен комплексар.

Много измислена и пресилена драма между Габа и Калоян. Аз си мислех, че кой знае какво е споделил, че чак такава реакция. Цяла вечер ще слушаме крясъците, ревовете и обидите на тая нестабилна жена. Гадост.

Не разбрах кой се метна в басейна и защо.

# 449
Ааааааа.....стигнах края на епизода...Габа и тя като Красун - как аджеба ще изляза навън - й е важното Joy
То вярно че за това са влезнали всички, знае се...ама тя доста тъпо постъпи като си каза ачик ачик в прав текст - как се изложих, как ме надигра....

Ами честно казано не блестиш с интелект, та то и без да иска човек лесно те надиграва ....Satisfied
Хитрата сврака с двата крака - Радой Ралин...че и Бланкото така.

Еми сори душко, провали ти се начинанието Ергенът....не стана както го плануваше да излезеш по по най видната и умната момичка.

Да бе си мълчала, нищо нямаше да стане. Тая дреболия.  Ама акъл се иска и за тая работа, както за много други работи в живота....липсва ти, липсва.

Общи условия

Активация на акаунт