🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 27 908
  • 456
  •   100
Отговори
# 450
Неудобно ми е да гледам Габа Бланко. Като разглезено ревливо дете, което се напъва да реве, ама не му се реве..ама от инати се напъва.
Много изкуствена и жалка картинка беше. От самолет се вижда че се прави. Тя самата не си вярва....но явно не може да откаже на Тушев да развие и тази дъвка и тази измислена измислена и изсмукана от пръстите драма.

Много плоско. Много. Праз голям станал....наистина се чудят какво да измислят.
Добре че финалът идва..че се изчерпаха вече и актьорите са вече  уморени...
Добре че си легнах и не останах заради тоя ЕВТИН ТЕАТЪР.

# 451
На мен пък ми е интересно, кой ресторант в Сф работи 24/7. Любопитно ми е, може и аз да срещна някой пред гардероба, да се заговорим и да отидем на закуска.

# 452
Ааааааа.....стигнах края на епизода...Габа и тя като Красун - как аджеба ще изляза навън - й е важното Joy
То вярно че за това са влезнали всички, знае се...ама тя доста тъпо постъпи като си каза ачик ачик в прав текст - как се изложих, как ме надигра....

Ами честно казано не блестиш с интелект, та то и без да иска човек лесно те надиграва ....Satisfied
Хитрата сврака с двата крака - Радой Ралин...че и Бланкото така.

Еми сори душко, провали ти се начинанието Ергенът....не стана както го плануваше да излезеш по по най видната и умната момичка.

Да бе си мълчала, нищо нямаше да стане. Тая дреболия.  Ама акъл се иска и за тая работа, както за много други работи в живота....липсва ти, липсва.

# 453
Вярвам на Криси, че не помни Калоян. Не го е запомнила, зящото не й е направил.впечатление. И аз ако бях на нейно място, нямаше да го помня. Физиномии помня, но имена - не.
Язък. Габи изтърва Калоян. Не грабна шанса да промени живота си. Но явно тя търси богати олдмъни. Прос...тката си остава такава. Калоян да вдига банкет,.че.се отърва от това злобно и грубо чучело.
Виктор го обсъдих. Търси жени в социалните сайтове за запознанства за секс. Но там жените искат пари, за да правят секс. Лично аз не бих погледнала изобщо такъв мъж. Не е мой тип. Нисък е и не е мъжествен.
Натали има хубави големи очи и зеници. Харесвам такива очи. За съжаление моите очи.са малки, въпреки че.са сини. Натали е красавица. И като се нагримира, облече.добре и си направи прическа, е супер красавица. Добре че е красива, за да можеше да си намери работа, когато е напуснала семейството си от ранна възраст. Иначе.не виждам как щеше да оцелее в живота сама. Но все още не се е намерила себе си. Може и да мрази мъжете заради това, че.баща й е бил насилник. Затова ги използва.
Блага не трябваше да разкрива за недъга си. Наистина хората странят от такива хора, а камо.ли за връзка. По този начин показа, че е уязвима и не може да приеме недъга си. Този недъг е комплексира и не се обича себе си. Такива лични неща не разкривам пред хората. Знам колко са.злобни хората и те игнорират незабавно, като че.ли те и техните им близки са застраховани,.че нищо няма да се случи и няма да получат физически недъг.

# 454
  • Be realistic - plan for a miracle.
На мен пък ми е интересно, кой ресторант в Сф работи 24/7. Любопитно ми е, може и аз да срещна някой пред гардероба, да се заговорим и да отидем на закуска.

В Кривото най-редовно сме ходили да ядем супи в 5 сутринта след излизане като млади младежи. ✌️

# 455

Дивака на Христо Белчев, поне преди време. Уго на Витошка.

# 456
Да, горе споменатите бяха нон стоп отворени и когато бяхме на тяхната възраст постоянно ядяхме по някоя супа или нещо мазно в 5ч сутринта. Хахаха. Виждам, че нищо не се е променило Simple Smile.
А преди, имаше и на Раковска, едно малко дюкянче, в което се правеха тостове, с 3 салати Кенар и всички купонджии и дискотекаджий посрещахме утрото умерели от глад, там !

Нещо за оправяне на настроението,  днешните инфлуенсъри, които виждаме и в предаването, хахахахаха

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт