🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 37 596
  • 735
  •   198
Отговори
# 480
Аз за ресторант питам. Калоян каза, че ресторант било. Иначе пицариите, закусвалните и шкембеджийниците от едно време ги помня и аз. Даже “Марая” работеше денонощно.
Eе, какво да каже? Ходихме на дюнерите, Криси беше мъртво пияна и повръщаше Joy
Габи е много комплексирана и със сериозни травми, даже Натали трамвите ми се виждат по-леки.

Кристина наистина ли се е завряла при Виктор след това с тефтера? Аз щях да съм притеснена доста ако моята половинка си пази тефтер с иманата на жените, с които е бил.
Из тефтера на Викторо:
Номер 109 Дениз
Би ми шута
Номер 115 Кристина
Много студена на повърхността, гореща отвътре JoyJoyJoy

Номер 109-Дениз- твърде висока топка за моят сексуален нагон....хаха Денизката го е разкършила като пиле тоя льольо, сигурна съм...не е издържал на напъна и я смени със полуживата Кристина.

# 481
Дениз ми  е много противна , евала на Натали не им се връзва.

# 482
Аз за ресторант питам. Калоян каза, че ресторант било. Иначе пицариите, закусвалните и шкембеджийниците от едно време ги помня и аз. Даже “Марая” работеше денонощно.
Ставаше дума за Пицарии УГО
Стандартно там се ходи след дискотека
Изглежда си добре, като останалите заведения по Витошка, просто е денонощно и има много голям избор

# 483
На Тишо брат му умствено е ок. Така обясни той

Натали въобще не е наясно какво е да се грижиш за човек с детско съзнание. Това е едно бебе, което никога не пораства. В главата и е супер романтично, но ако се сблъска с действителността ще избяга с 200.

# 484
Натали е красиво момиче. Факт.
Това , което дразни е , не че евентуално е сменила избора си , а че стана индийски сериал. Все е в тотален шок и не може да вземе решение.
Това , което мисля аз е , че харесва Орлин като човек, като личност, качества, отношение, но физически я привлича Тихомир. Верно си е трудно 😃
И така до края на Света, или докато леля Лени й се е заявила по време на или след предаването. От двамата мъже та при жената е кацнала.

# 485
Филипа и Йовица напуснаха ли предаването?

# 486
Много беше неприятно това което сложиха на листите, абсолютно дъно, тъй като това е споделяно най-вероятно без камери и насаме.
Виктория продължава да ме изумява щом и Радо се изнерви, който по принцип се държеше добре с нея.
Тя не вижда ли че се е превърнала в тези които я обиждат?

# 487
Какво разбрахме от снощния епизод:

Виктор е БГ Крисчън Грей. Интересно ми е само дали, като намери някоя мома в нета, я кара да подписва договор, преди да я заведе в червената стая с огледалата на тавана Joy

Габи - как можа тая смотана п@тка да направи от една толкова незначителна дреболия, такъв върховен скандал и сеир, че да стигне за цели два епизода. Как изобщо й хрумна, че това има някакво значение. Заради тази глупост се изпорака с толкова много хора и най-вече ще изгони от живота си момче, като Калоян, каквото най-вероятно никога повече няма шанс да срещне.

Връщам се да ви изчета

# 488
Калоян е споделил за срещата си с Кристина на Петър по време на прегледите им преди предаването. Това означава, че още там всичко е опасано с микрофони и записват всичко с цел да се използва на по-късен етап.

Реакцията на Габи на пръв поглед изглежда пресилена, но тук хванаха истинската причина-тя осъзна, че не е с някакъв покорен мухльо, а желан мъж.

# 489
Сега гледам, потресена съм, Натали да праща Тишо пи Орлин, не мога повече.

# 490
Не мога просто Satisfied

# 491
Из тефтера на Викторо:
Номер 109 Дениз
Би ми шута
Номер 115 Кристина

Номер 109-Дениз- твърде висока топка за моят сексуален нагон....хаха Денизката го е разкършила като пиле тоя льольо, сигурна съм...не е издържал на напъна и я смени със полуживата Кристина.

Тъй като нямам опит с тази зодия, някой да сподели - мъжете деви наистина ли са толкова сексуални? Защото жените лъвове са голям пожар и няма да се учудя точно така да е станало.

# 492
Габа не мога и не мога да я нарека Габи или Габриела, просто не се събира под пръстите ми на клавиатурата, затова като компромис ще я наричам Бриела, както сама се е "кръстила". Та, Бриела излезе много кухо парче, тази ситуация можеше да я изиграе много по фино и пак да излезе хем чиста и невинна, хем "жестоко обидена и наранена". Да удари Калоян по тънката струна - Ти не ми се доверяваш, защо не сподели, щях да те разбера, защо постъпи така. Аз ти имах пълно доверие, защо ме направи на глупачка. Мислех, че имаме бъдеще заедно, така добре се разбирахме и "мачнахме". Но сега... сега не мога да ти простя, ала бала портокала и да си "тъгува" тихичко и напоително по диванчета и рогозки, уж много наранена и всички да кръжат около нея - а, у, ооо, горкото момиче, без да обижда, само да вменява кротко и назидателно вина на "двамата прелюбодейци". Wink
В крайна сметка тя на прима виста затова му се и обиди, че не и е казал, че е премълчал и не само това, ами и заяви пред всички, че е сметнал за ненужно да се обяснява. Демек, коя си ти, че да ти давам обяснения, според мен тя така го прие и съвсем се натопорчи. Всичко това, ако искаше да има драма и да се измъкне по терлик от мача с Калоян.
Инак, ако искаше да мине и замине, щеше да опита да го изговорят тихо и кротко насаме и всичко да отмине. Пък след предаването, а и по време може, да тръби, че все пак не е успяла да му прости постъпката и затова не са заедно. Но тя избра нейния си начин, рев, сълзи, сополи, уж, де, щото много сълза и сопол не се видя, крясъци, обиди, виж те от своя страна бяха качествени Joy и айдеее уйдее коня у ряката и Бриела в басейна. Joy
Пп Но пък истината лъсна т.е какво Бриела мисли за Калоян от самото начало - льольо, който и е под нивото и тя цял сезон се е унижавала като е била мачната с него. Sunglasses

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 19:33 от Джаста Праста

# 493
Орлин казва, че не е бил в триъгълник, а в началото каза, че имал връзка с омъжена жена.
Киара точно пък да говори кой кого върти на пръста си като и тя беше бекъп на Красьо е направо смехотворно.

# 494
  • На морето!
Из тефтера на Викторо:
Номер 109 Дениз
Би ми шута
Номер 115 Кристина

Тъй като нямам опит с тази зодия, някой да сподели - мъжете деви наистина ли са толкова сексуални? Защото жените лъвове са голям пожар и няма да се учудя точно така да е станало.
Не разбирам от зодии, но има ли здрави, асексуални мъже на 30г?

Общи условия

Активация на акаунт