🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 29 974
  • 494
  •   169
Отговори
# 465
Виктор е по-жена от много жени, най-вече в любовта си към клюката и интригата. Абсолютен анти-мъж е за мен.

# 466
На Блага ѝ трябва някой 35 +, не да се хваща с някакви младоци, пък после я зарязвали. Има доста свободни мъже в диапазона 35-40.

За съжаление, няма много свободни на тази възраст именно. И тук е проблема. Че повечето са обвързани. Това е една от най-трудните възрасти според мен, за намиране на партньор.
Повечето са по двойки и туко що им се е родило малко дете или второ.
И в такъв случай, или тази девойка трябва да стане любовница или да търси при по-младите или по-старите.
Някъде към 50-така се получават доста разводи, и там бих казала, че има повече " свободни ", но те пък влачат след себе си минало, трудни бивши жени, деца, които не приемат новата и тн.
Така, че не е лесно за жена между 35-40 да си намери някой на нейната възраст.

# 467
Въпросът не е дали Блага може да си намери някой читав мъж на нейната възраст, а дали някой читав мъж би я погледнал.

# 468
Честно казано не знам каква е съдбата на всичките подобни бръмчалки. На 20г е лесно. Какво става с тях след 30 обаче...

# 469
Нищо не може да се сравни с естествената красота ✨ Натали доказа, че още е на мода, слава Богу
/копната от фейса/

Ами не е съвсем естествена. Има правени устни. Освен това живо се интересуваше от операциите на носа на Шермин, така че скоро и това ще коригира.

# 470
Е явно пере някакви пари или е в сивия сектор.
С добавки не знам как се купуват ролекси и живееш нашироко.
Колко пък оборот и печалби да има....

Оф..гугълнах....

Започва сам да внася десетки съставки от цял свят - Индия, Бразилия, Аржентина, Китай, и превръща дома си в лаборатория. Чете научни статии, закони, изисквания на БАБХ и технологична документация. Най-накрая успява - създава напитка за дълголетие, която съдържа 50 съставки. Постепенно идеята му се превръща в успешен бизнес. През 2024 г. компанията удвоява приходите си и получава първата си инвестиция - 30 000 евро.

Сетих се че и дон Кихот размяткваше там един балсам на Фиерабрас ли беше...че и Виторио и той.

Божке, божке....балсам за дълголетие. за безсмъртие..кУга???Joy

Това май сам си го е писал. хахаха Grinning

# 471
За мен Натали е красива.
Дано не си прави корекции, ще сбърка много.

# 472
Защо пък потребителите на форума трябва да проявяват деликатност към Габа и сие. Габа към към кого прояви такава и на кого пожали чувствата и не накърни егото? Емили? Виктория? Натали? Кристина? Орлин? Калоян? Та чак и любимият ѝ приятел Красимир го отнесе. Факт е, че съзнателно е направила устата си на нещо страховито, живеещо собствен живот, то тази уста може да кандитства за собствен териториален код. Сега я е смалила, но приличаше на балкон, върху който можеше да се настани цялото английско роял фемили, барабар с низвергнатите членове. А тя самата си беше постнала собствената снимка с най-първата огромна джука и беше написала, че ще си я отпечата на тесниска и ще си я носи с кеф. Няма лошо, има право да се харесва, ние имаме същото право да не я харесваме. Но явно не издържа на хейта и явно не се е харесвала чак толкова, щото намали кубиците или каквото там си инжектират. Не влиза в риалити за първи път и ѝ е ясно, че ще бъде обект на коментари. Който не желае да го обсъждат в социалките остава анонимен. За мен по-необяснимото е, че толкова негативен персонаж има поддръжници, които ѝ се възхищават. Няма как да симпатизирам на отявлено були, сори!

Кой ѝ се възхищава? Моля да не преиначавате написаното от мен Simple Smile

# 473
Честно казано не знам каква е съдбата на всичките подобни бръмчалки. На 20г е лесно. Какво става с тях след 30 обаче...

Виждах няколко такива, покрай една позната.
Ами като ударят 30-така буквално се побъркват и стават още по-отчаяни да ги вземе някой и да се омъжат.
Буквално удавници за сламки. A и започват да се правят на девственици и се едно могат да си изтрият миналото хахах.
Едно от най-жалките неща които съм виждала.

# 474
Натали е красиво момиче. Факт.
Това , което дразни е , не че евентуално е сменила избора си , а че стана индийски сериал. Все е в тотален шок и не може да вземе решение.
Това , което мисля аз е , че харесва Орлин като човек, като личност, качества, отношение, но физически я привлича Тихомир. Верно си е трудно 😃

# 475
Не знам, аз познавам много мъже свободни в тази възраст, повечето около мен след 35 почнаха да се задомяват, мъжете никак не бързат. 😀 А емоционално съзряват след 40. 😀

# 476
Аз малко не схванах идеята на банкета, на който за едни се разказваха тъжни истории, а за други имаше минутки за самореклама като при Виктор. За него нищо драматично не се каза, а само се похвали какво го влече в леглото, че да не би някоя, която го гледа по тв после да му пише в сайтовете/ИГ…

# 477
Синхронът на Натали по повод изказването на Тишо за брат му , беше напълно показателен. Тя цялата засиява . Тихомир обаче се влияе доста от хейта и общественото мнение , а също и от манипулациите на Злата доведена сестра и е на път да се отдръпне

# 478
Натали се видя, че адски искрено съчувстваше на историята на Тихомир. Вижда ми се много състрадателен и емпатичен човек. Това понякога е нож с две остриета.

# 479
Натали въобще не е наясно какво е да се грижиш за човек с детско съзнание. Това е едно бебе, което никога не пораства. В главата и е супер романтично, но ако се сблъска с действителността ще избяга с 200.

Общи условия

Активация на акаунт