🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 42 099
  • 786
  •   114
Отговори
# 510
Какво разбрахме от снощния епизод:

Виктор е БГ Крисчън Грей. Интересно ми е само дали, като намери някоя мома в нета, я кара да подписва договор, преди да я заведе в червената стая с огледалата на тавана Joy

Габи - как можа тая смотана п@тка да направи от една толкова незначителна дреболия, такъв върховен скандал и сеир, че да стигне за цели два епизода. Как изобщо й хрумна, че това има някакво значение. Заради тази глупост се изпорака с толкова много хора и най-вече ще изгони от живота си момче, като Калоян, каквото най-вероятно никога повече няма шанс да срещне.

Връщам се да ви изчета
Габа това прави за ефирното време,  дори и не се учудя ако и кракът й вече е здрав, според мен при нея всичко е прекалено - емоции, скандали, его, устни, гърди 😅😅😅

# 511
Аз снощи пак видях нещо отвратително и в Орлин. И дватама са гаслайтъри: "Аз не те защитих, защото не исках да стават скандали, защото ТИ си чувсителен човек и ТИ не обичаш това".  И тонът с който го каза беше... Абе и тоя е психопат.

Да, има нещо доста психопатско и прикрито в него.

# 512
Нерафиниран чар 👌 Бях забравила през какви мъки премина и Алек '3

Не мога да разбера защо след всички неща за оправяне в това лице, тя е започнала с устата си, която е сигурно единственото, което си е било съвсем наред, като вместо подобрение, е предприела влошение.
Сигурна съм, че без тази безумна направена уста и без да пипа каквото и да било по себе си, може да е сто пъти по-хубава, отколкото в момента.
Трябва ѝ само по-добра прическа, добра грижа за кожата и стилен грим.
От корекциите да кажем, че носът е сполучлив, но не е било супер наложително.
Но устата, такава жабешка, неестествено уголемена и често с ярно тъмночервено червило, направо сигнално, все едно крещи в тъмното.
Природата не е била жестока към нея, но тя е много жестока към себе си.
Няма ли кой да им каже на тези  хора, да им даде някой съвет...

# 513
Мен пък не ме кефи двойния аршин за мъже и жени. Той трябвало да бъде по-големият човек и да я защитава. Ама само си представям как някакъв льольо, към който имам чувства по стечение на обстоятелствата, се чуди и мае по цял ден на кой стол да седне и аз като една рицарКА да скоча да му браня честта. Айде сега, всеки си има его, не е нужно да е потъпква за едното Нати. Или пък да изпадна дивя истерия, че щял да ходи на среща с другия стол, че и да го вАлИдИрАм, щото той милият не се чувствал достатъчно харесван и подкрепен.

# 514
  • На морето!
Орлин каква чалгия къдри в Годжи-Стораро стайл, супер смешен е, не знам какво му харесвате.

Виктор може да има всякакви фетиши- негово право е, но да си води статистика е откачено и абсурдно.

Криси ми е много красива, жалко че се е преориентирала.

Новите хора са опасни агенти, трябваше по-рано да ги вкарат и да намерят начин да изкарат Фифицови и Рицарят на печалния образ КрасимирЪ. Изобщо ако имаше динамика и влизане, излизане, разделяне в различни къщи, срещи и приспиване на различни хора в хижата, да ги посмесят малко, да ги провокират да се мачват и опознават, щеше да е много по-интересно. Изтърваха участници със сериозен потенциал докато в началото вкараха очевиден пълнеж като докторчето и другите кибици.
Джани и жена и те твърде дълго останаха, не разбрах защо.

# 515
  • в сърцето на един мъж...
Нерафиниран чар 👌 Бях забравила през какви мъки премина и Алек '3

И това идва да покаже какво? Като гледам под претенция да сме нещо по от останалите, реално сме същите като тия вътре, дето ги плюем... Абсолютно ненужен снимков материал. Виктория въпреки проблемите си с лицето и външността си като цяло, стои доста по-високо от по-голямата част от жените там. Да не говорим, че показа доста повече умствен багаж.

Натали е изключително манипулативна - както ревеше и демонстрираше обида, изведнъж всичко й изчезна от лицето и запя друга песен. Тази жена много добре знае как да манипулира мъжете около себе си. И да, Орлин е прав - за какво да се бори за тази жена, която се чуди в чий скут да седне? Ако има някакви чувства, ако има взаимно привличане, защо трябва да се гонят и да се правят на интересни? Целият разговор на терасата беше много показателен, че Натали е наясно как да го изманипулира и да го накара да се чувства виновен. Айде това е женска гледна точка, но от мъжка страна коментарите бяха - Орлин да бяга с двеста от тази жена. Хубавото лице, телце, мяукането и ококорените сини очи просто са още едно оръжие в манипулациите.
Виктор се оказа сериозен психар... Денис определено се е оттървала от него.
Аз явно пропуснах - как така изведнъж Блага се озова в скута на Денис? И кога стана ясно, че те имат чувства един към друг?
Виктория с Левент бяха сладки Simple Smile

# 516
Забравих да изкоментирам Орлин - значиии, много го харесвам това момче, наистина, обаче, ако ми е вкъщи и постоянно ми дрънка на тая китара, накрая ще му я ударя в главата. Това не се търпи. Дрън-дрън-дрън, тирурируриру, дрън-дрън-дрън............  А пък само да е посмял да ме събуди сутрин по този начин. Направо ....... Hands Punch Hands PunchHands PunchHands Punch

# 517
  • На морето!
А да ти пее чалгийката със Симона Загорова за добро утро как е 😃

# 518
А да ти пее чалгийката със Симона Загорова за добро утро как е 😃

Никакво пеене за добро утро не ми е ОК Grinning

И нещо от ФБ

"Натали от "Ергенът: Любов в рая" заголи отново дупе на конкурсa "Мис Студентка" в София, този път със специално послание към участничките в риалити формата, които не спират да я нападат заради неспособността ѝ да вземе решение.

😎"Когато трябва да се убедят, че си ужасен човек, за да скрият факта, че ти завиждат", написа хореографката към видео от вечерта."

Скрит текст:

# 519
  • София /Абсурдистан
От кога танцьорките на пилон се наричат “ хореограф”?

# 520
Мило, нали всички разбрахме че не говориш английски и Орли трябваше да ти превежда пет изречение ниво A 1 за кончета... ''you'r''????

# 521
От кога танцьорките на пилон се наричат “ хореограф”?
Тя май не танцува на пилон ,а тип адреналинка в клуб 33

# 522
  • Street of Dreams
Защо да не може да вземе решение? Та тя (волю-неволю) избра Орлин, целуна го по челото, танцува му в скута, обясни му се и тн. Щеше да избере него, ако не бяха се намесили от режисурата. Не разбирам в какво я обвиняват.

# 523
Дори и Петър да е в роля ми е най-адекватен от мъжете.

# 524
И Орлин и Натали не са в час.
Въобще всичките там са някакви откачалки.
Може би единствено Калоян и Кристина са донякъде нормални?! Satisfied
По-добре да приключва вече

Общи условия

Активация на акаунт