🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 45 635
  • 863
  •   109
Отговори
# 495
Песен на Симона Загорова и Орлин - от 2022 г.
Извинявам се, ако е пускана вече - в последните дни изобщо не съм ви чела

https://www.youtube.com/watch?v=m91lQQ4Y4B4&t=17s

Ех тази Натали - заради Тишо се изпусне певческата кариера Grinning

# 496
Моите наблюдения за мъжете Деви, без да съм имала личен контакт с тази зодия, за разлика от мои приятелки е че са коцкари, които държат на семейството си. Виктор би казал патриархален тип коцкари с доста високо самочувствие 😏 Сред бг звезди се сещам на прима виста за Мамин Сашко на Еврото и Димитър Рачков. За световни звезди Чарли Шийн, Хю Грант, Кеану Рийвс, Шон Конъри, Принц Хари. Очевидно има нюанси, както при всички

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 20:04 от Catfish

# 497
Моите наблюдения за мъжете дева, без никога да съм била във връзка с тях са, че когато са във връзка го раздават много хард, но като се оженят, рязко се мушкат под чехъла на жена си. Имам доста познати и всичките до един са така.

# 498
Филипа и Йовица напуснаха ли предаването?
Не са, хортуват тихо към финала.

# 499
  • Street of Dreams
Единственото, което знам за девите е, че най-често са с партньор лъв - поне в моето обкръжение е над-пропорционално срещана комбинация.

Виктор...Мисля, че освен другите неща страда от Madonna-Whore-Complex, когато мъжете разделят жени-за-връзка и жени-за-секс в отделни категории. Жената за връзка/брак трябва да е "чиста", скромна и неопетнена - той я идеализира, доколкото другата може да е тигрица и с нея той може да изживее себе си сексуално, без задръжки. Тези мъже не могат да имат една и съща жена, която хем да обичат, хем да желаят.

Дали има 108 бройки или му се иска, при всички положения издава недисурност. Това е неговият начин да поддържа усещане за ценност, власт и значимост. Може и да ги има бройките - той има пари и му знае устата, жените си падат по това.

При всички положения става въпрос за надмощие и в двата варианта - доминацията в леглото му носи усещането за власт и контрол, в същото време съпругата свири малко втора цигулка, защото той е алфата. Ако самият той е преживявал несигурност, изоставяне или хаос, контролът над партньорката му създава чувство за безопасност. Той не иска да е узвим в никой случай.

# 500
Сбъркан и доста използван,честито ѝ на втората цигулка.

# 501
Run Kala Run

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 20:56 от Catfish

# 502
Виктор с тези 108 жени направо е набрал букет от всички възможни видове HPV и е готов да ги подари на 'избранницата си' Mask

# 503
# 504
Тя сигур е решила, че това е име на коктейл.

# 505
Аз съм сигурно с най-непопулярното мнение, но въпреки че нито харесвам ГАбарко, нито ѝ вярвам, в тази ситуация я разбирам и бих постъпила сходно. Цялата им история, в която единия се прави че само са мухали дюнери след запой, а тя дори не помни уж кой е, ми звучеше като съшита с бели конци. Грам не довярвах ни на единия ни на другата. Никой няма да реши да премълчи, ако действително просто са се виждали веднъж и не е имало нищо. Само не на мене тия. За да я е споменал Калоян още по прегледи и т.н. най-вероятно си е е похвалил и сега и той, и Петър лъжат, за да няма излагация, пък Крисито се прави, че не помни (или Габи е права и дори не си ги помни всичките, с които е спала, освен най-известните).

# 506
Оф, Натали ми е толкова заухава, че ни Габита, ни Калояновци, ни Викторовци могат да ме впечатлят в тоя епизод.

# 507
Нерафиниран чар 👌 Бях забравила през какви мъки премина и Алек '3

# 508

На Натали някой разбра ли в крайна сметка каква точно и е драмата с Орлин, защото май само тя си я разбира ?!
Естествено, тя многократно го обясни. Орлин е прекалено апатичен. Натали има нужда от по-страстен мъж, който ще демонстрира чувствата си, а няма да ги пази дълбоко в себе си, а на повърхността нищо да не се вижда.
Той си каза, че го е страх някоя жена да не го унижи/отхвътли. Това е супер детинско, но явно там е причината да не може да си покаже чувствата и да потиска всякаква изява.
С други думи страхливец.
 Не мисля, че някоя жена би приела подобно отношение. Все едно най-силното, което е готов да покаже към нея, е че няма нищо против компанията ѝ. Все едно ѝ казва "Спокойно, стой си, не ми пречиш".
Ами това е доста страстоубийствено, като се замислите. Жените имат нужда да виждат как мъжа се, ако не възпламенява, то поне ентусиазира. Да има желание да я вижда, да ѝ предлага да правят някакви неща заедно, да ходят на разни места.
Той директно ѝ каза нещо от рода на, че те нали и без това са там (всички заедно). А тя иска да усети неговото конкретно желание за нейната компания. Когато някой те привлича, ти не се смесваш с тълпата и не смяташ, че понеже и двамата сте в една и съща тълпа, това е все едно сте задено.
Дори когато тя отиде на среща с Тихомир, Орлин не съумя да покаже никакви чувства, били те и ревност. Не каза "влудяваше ме това, че си била на среща с друг, цял ден тази мисъл мира не ми даде, не спрях да мисля за теб" или нещо по-нежно като "Липсваше ми, нищо не ми се правеше без теб, цялата къща е пуста, когато те няма, написах песен за теб".
Нищо не ѝ каза, пълна апатия.  Все едно му е последната грижа тя къде е и какво прави.
Еми така не можеш да спечелиш жена!
Не разбирал какво трябвало да направи. Ами там му е проблемът, изобщо не разбира, че нещо трябва да прави.
Тя директно му каза, че тя ако трябва да му казва какво да прави, то няма смисъл. Нали другият ни привлича с това, което прави и както го изразява. Ако жената трябва да му подсказва как да си изразява чувствата, то няма да е автентично и няма да е привлекателно.
Орлин много дълбоко не разбира не просто Натали, а въобще женската природа.
Иначе не е лош като човек и ми е най-симпатичният от мъжете там, но  има много да учи за жените, ако иска да има успех с тях. Защото сега дори да му се лепят в началото, на всяка ще ѝ изстине ентусиазмът, като се сблъска с неговата апатия.

# 509
Аз снощи пак видях нещо отвратително и в Орлин. И дватама са гаслайтъри: "Аз не те защитих, защото не исках да стават скандали, защото ТИ си чувсителен човек и ТИ не обичаш това".  И тонът с който го каза беше... Абе и тоя е психопат.

Общи условия

Активация на акаунт