🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 39 439
  • 753
  •   165
Отговори
# 585
Оххх любимо ми е като почнат "тоя в реалния живот няма даже да говори с мен, няма да ме познава , няма да ме доближи" и т.н
И какво излиза, влизаш в риалити, занижаваш критериите за да си "нас*ан , но на екран" ... ми голямо его няма що.

# 586
Ох нее. Орлин ще чете писмотоо. Дори не й го даде тя да си го прочете насаме. Егати кринджа е този Орлин. Ще повърна 🤮 Не може ли да й ги каже тези неща от сърце или някой друг му ги е писал. Пак с ултиматумите, вариант 1,2,3. Целта му е да си отмъсти и да изхвърли поредната си жертва, този път Тихомир. Сега ще разкаже и на цялата къща Страдалникът, дори от Левент акъл ще вземе 😏

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:53 от Catfish

# 587
1. От мен голямо БРАВО на Петър за реакцията му. Постъпи точно, както трябваше. Напълно го разбирам, защото и аз съм така - когато сложа Х на някой, всичко приключва за мен с този човек.

2. Не мога да разбера следното - нали идеята на предаването е то да бъде любовно - колкото може повече двойки да се заформят и да излязат заедно извън предаването. В такъв случай, защо по ягодите, правят всичко възможно да направят сечено по един или друг начин на всяка двойка? На всяка двойка, на която можаха, направиха мръсно. Ами извинявам се, но това е грозно, долно и отвратително, и е тотално извън идеята на едно предаване, което е създадено, за да се открие любовта.

# 588
Натали на два пъти едва се сдържа да не се разсмее.
Орлин я пуска, добре направи.

# 589
Изсценирано до мозъка на костите. Това не е Орлин, ми си е Тушев...
Много е странно. Нали и в Ергенът нямаха право на листа, химикали и т.н. ... Това е подбутнато на 100% - не ми стои искрено ... не звучи като Орлин това, като думи... "три избора, три сценария"...
На никой, освен на телевизионер, не би му хрумнало такова нещо.

# 590
Да, Натали, нещата могат да бъдат простички. Но това зависи от нас (и в случая теб) самите…

# 591
Ох, този Красимир поне беше млъкнал няколко седмици. Ако бил го направил Орлин щял да го разбере, но от жена не може да разбере да се колебае между двама. Ами бат Краси, затова си още ерген!

# 592
  • here and now
Левент ще го научи как сА праЙ Mr. Green

# 593
И тя в реалния живот щяла да подмине Калоян, ще кажеш, че той щеше да припадне по нея. Много изкривена представя имат за себе си някои хора. Нея освен някой сводник и псевдо мутра не мисля, че би й обърнал внимание.

# 594
Толкова много тъжни хора,празни и жестоки,това е  причината да се нахвърлят върху Натали. Всички от тях,които я нападат, са  дълбоко нещастни ,съжалявам ги до един!

# 595
Ама той Левент май е най на център.

# 596
Левент - Мноого я глезиш тъз, иднъ жина кат я глезиш, срищу тебе тръгва! Стой тук, не тръгвай след нея, малко сама да стои. Не одобрявам, че ви нападат, май сте лесна мишена. Аз стоя зад теб!

Обожавам Левент! 🥰

# 597
Левент е егати пича. Ще се окаже най на място.
Пп Изказах се Joy, връщам се да ви чета.

# 598
Криси е излизала и с Краси ли? Правилно ли чух?

# 599
  • here and now
Криса и с Тъпомир ли е прала?!?
Въй въй..

Общи условия

Активация на акаунт