🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 37 969
  • 740
  •   110
Отговори
# 645
Орлин слуша с насмешка съветите на Левент и много ме дразни! Изживява се като големият разбиращ интелектуалец, но не е! Левент си беше много прав!

# 646
  • Sofia
Кристина и с Красьо ли е излизала?

# 647
Ох, не мога, тази сценка с голия левент по престилка и Орлин хапват луканка GrinningVery Happy:D
"Айде чао, и чантичката за хляб да не си забраИ"
Левент ми е любимец

# 648
ШерминЪъъ го изтърва ЛевентЪъъъ , щедър, силикони подарява, че и книги чете.
Мъж мечта!
Мда и 4 езика знае, дори два от нейните - турски и римлянски. Да я връщат има още три дни време.

# 649
Батко Левент ще шока канчета LaughingLaughingLaughing
Важното е, че Орлин може да разчита на него Simple Smile И по повод Орлин този път ми хареса и с писмото, и с опциите, които предложи, а Наталито се изложи Simple Smile

P.S О тази Габа, която я носеха до преди малко си ходи сама. Ей това злобата голям лечител Simple Smile

# 650
Ще пропусна да се включа в масовото прехласване по Левент Laughing Още един батка псевдо алфа мъжкарче.

# 651
  • На морето!
Казах ви аз, че Левент е попадение. Добра душичка е той, простоват и добричък.
Габриела е много смачкана и комплексирана. Живее в мислите си живота на красивите момичета около нея, очевидно харесва Краси  и се надява той най-после да погледне и нея, но уви, няма.

Калояне, бягай!

# 652
Габа след като се  разделила с Кала веднага е проходила😅

# 653
Ох, хора, Левент все повече ме кефи. Хем говори правилни неща, хем има чувство за хумор. Много са ми забавни включванията му. Има една лекота.
На Виктория вика: приличаш ми на зайче!
Ми кво, то зайчето не е лошо животно.
Joy
На Орлин: Действаш цак так и да си ходи и да не си забрави чантичката за хляб. Joy
Весело е с него. Да го дават повече, защото тия измислени бриелскокрисикалоянови драми и орлинотишонатовски дилеми направо на пъпа ми излязоха вече и едвам ги издържам. Scream
Пп А, и като гледам как режат тая луканка и все тичам до хладилника да резна и аз мезенце. Пфуу... Joy

# 654
Габчето рязко проходи.

# 655
Айде, ще има нова порция тотален шок след рекламите

# 656
Натали все едно си проси мъжете да се "заявяват". После ще й е неприятно, че е "изпросено".
По-тъжното е, че в истинския живот тези мъже, които взимат без да питат, и те заграбват и те карат уж да се чувстваш много желан, са точно такива като баща й. Това може би е едно от най-тъжните неща. Пиша го това  не с идеята да симпатизирам на Орлин.

# 657
Габриела вече не е в двойка. Няма ли да си ходи?

# 658
Какъв е този цирк?
Предобриха много със сезона
100 пъти каза Кристина че не го помни
Според мен е истина, има такива хора които не помнят наистина

# 659
Габриела вече не е в двойка. Няма ли да си ходи?
Ох мисля, че нейната измислена драма ще продължи до финала на предаването😅

Общи условия

Активация на акаунт