🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 38 317
  • 749
  •   39
Отговори
# 735
Кристина много ми харесва колко е непоклатима. Напомня ми на Даниела. Искам такова хладнокръвие. Много са зле тези там обаче. Като се обърнат срещу един човек и вкупом почват да го обиждат. Ако е жена, че е едикаква си. Не знам в кой век хората ще осъзнаят, че когато една жена се забавлява, както обикновено не малко мъже се забавляват, ако почнеш да я съдиш, а си премълчаваш пред мъж, който прави същото, си смешно и страхливо човече.

И Натали ми харесва как не се занимава с тях, колкото и да са настървени като бясни порове.

Хареса ми писмото на Орлин. Даже доста. Доста реално е написал откъде е дошло нейното отчуждение спрямо него. Само се чудя дали всъщност Елена не го е писала това писмо. Ама както и да е.

На мен Левент не ми допада. Тези тъпотии как ако глезиш много една жена, тръгвала срещу теб, не знам от коя старовремска книга ги е прочел, ама да вземе да не я чете повече. А и реално Натали се колебаеше не защото Орлин много я глези, защото той самият много се глези.

Филипа ми хареса как постави на дневен ред на Красимир бързите избори. Киара пък не знам откъде й идва тази инициатива да говори за разни неща, като беше в такава жалка позиция до съвсем скоро и беше поставена в нея от човека, на когото сега няколко дни по-късно се обяснява в любов.

Тихомир ми харесва как подходи към Натали. Ако и тримата не разиграват театър, се надявам тя или да ги зареже и двамата, или да избере него. По-зрял и определено по-смел е от Орлин.

# 736
# 737
В епиода днес- то драма, то съспенс, то трилър, Тушев изби рибата с лопата. Милионерът и ледената кралица си мерят тефтерите, Пепито отказва да обслужва психарските обсесии на госпожица Бланко. Самата Бланко е водолаз без шнорхел, замаян от узото. От алкохолния делириум си е въобразила, че е на Титаник и се гмурка да търси изхвърлени бижута. Красимайра иска още няколко часа време, за да се увери, че е влюбен. Виктория е репортер и коментира злостно събитията от окото на бурята. Орлето превърна разпадащата се връзка с волната пеперуда в  долнопробен епистоларен роман. Житомир е храбрецът, извършил чутовния подвиг, признавайки, че има чуСтва към НАЙ-ЖЕЛАНАТА. Дениз ревнува, а малкото,сладичко, невинно Наталче е мъничка, коравосърдечничка фльорцичка. Забравих ли някого? Да, Левент, единственият читав човек там, колкото и да го подценяват и гледат с лека насмешка, Левентчето е най-нормален! Всички останали улични богатства сменящи партньорите си по-често от долните си гащи, чакащи милионерът или пък в по-лошият случай рицарят, който ще разпознае под тежкия грим, красивата им душа и високо ще оцени богатия сексуален опит на евтините к*****а и ще ги превърне в принцеси.
А какво очакват мъжете в Рая? Гарантирано да срещнат красива, умна, уверена и способна  жена, готова  да спасява мухъл и да го превръща в пеницилин.
Тръпна в очакване на калните борби за златните рози.

# 738
  • SF
И на мене ми хареса Филипа как ги подсети за дългите моменти на Колебаещия се.
Който даже изтича да върне Шерминет с букет и вечеря. 2 дни по-късно я разкара. Всички ли са с амнезия или само тета Кристина?
Даже Термин беше вътре, той да де роза на Кяра и веднага след това беше с Шерминатора.
Посетиха ли банята заедно с Кяра?
И Колебаещия се е една клюкарка долна... Не знам обаче кой е по-опитният клюкар - той, Виктор или Габи с уста върху брадата.

Смела е Габи с устата. Хвърлила гривната в басейна, за да я снимат,  за да се покаже на камерите. После кво си мисли: абе злато си е, ще си я взема пък!
А иначе Калоян, ако все пак й даде луната в 3 цвята, ще забрави колко много й е наранил егото.
Калоян е най-големият льольо вътре. Пи, мълча, пи, мълча през цялото време и накрая се улюби у Габчето с устата върху брадата. Ако подаря на някого златна гривна, или какъвто и да било подарък, и да го хвърли в басейна с думите "тая пък не мога да я понасям!" и други обиди, знаете ли кога ще седна да треперя дали ще иска да си поговорим и да си оправим отношенията? Точно поведението на Петър съм му приготвила, но без хай файв, който даде на Жабчето с устата върху брадата.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 01:22 от Esmee

# 739
Оф, Натали ми е толкова заухава, че ни Габита, ни Калояновци, ни Викторовци могат да ме впечатлят в тоя епизод.
Мен пък много ме дразни Орлин. Реално не тя, а той трябваше да вземе решение. Да си бил месец с една жена и при появата на съперник, тя да започне да се колебае, трябва да му подсказва, че е губещия. И ако беше си намерил топките, трябваше веднага да си излезе, вместо да виси нос там и да предизвиква хейт върху ѝ. Видимо за всички е, че тя се стреми към Тишо и само съжалението към Орлин я спира. Силен на думи само. Ето и тази вечер чете, чете и накрая, вместо да си тръгне, предложи три варианта, пак тя да избира. Разбирам да беше му казала, че не иска да си тръгва, а то - сам си дава индулгенции. Опитвайки се да не нарани него, Натали обира целия хейт, а той най-безсрамно се възползва, горкият ми страдалец.

Викаш виновен е, защото не я улеснява като си тръгне сам. Всички дружно трябва да се погрижат за чувствата на Нати. Щото това нейно "затруднение" да избере е космическа несправедливост към самата нея.
Не за чувствата на Натали, за собственото си достойнство да се беше погрижил. Дори да не са му разрешили да си тръгне, да беше се дистанцирал и отдалечил от нея, а не да събира трохички. Дразнещо е разминаването между великата му философия за либералност в отношенията и това, което на практика върши. Колко от вас биха виснали така да чакат да бъдат избрани или не?! Още след първата маса на която ги нападнаха, той се бори не за Натали, а за победа над Тишо, а може би и за да я накаже.

# 740
Дори и Петър да е в роля ми е най-адекватен от мъжете.

И на мен! Кефи ме Петър.
И Левент също!

Много се смях, че Кристина и с Красимир била излизала хххааха.

Киара е толкова глупава, милата. Стана да се излага, тя първа, на Красун хич не му дреме за нея.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 01:54 от *Sweety*

# 741
# 742
Ох нее. Орлин ще чете писмотоо. Дори не й го даде тя да си го прочете насаме. Егати кринджа е този Орлин. Ще повърна 🤮 Не може ли да й ги каже тези неща от сърце или някой друг му ги е писал. Пак с ултиматумите, вариант 1,2,3. Целта му е да си отмъсти и да изхвърли поредната си жертва, този път Тихомир. Сега ще разкаже и на цялата къща Страдалникът, дори от Левент акъл ще вземе 😏

И много държеше лично да и прочете "шедьовъра" си, за да попие възхищението и.

А писмото беше:
Аз, аз, аз, аз, аз, аз...

И накрая: Давам ти три опции. Хайде да те видим. Аз ще стоя със скръстени ръце и ще отмъщавам, понеже ти си се издъннила. Психопат.

Аз щях да му кажа: Избирам опция 1. Оставам с Тихомир. Ти ще ме гледаш по телевизията на финал. Ади чао.

Но понеже девойката се лъже - той пък мил, пък добър, пък талантлив и такъв "изумруд" в реалния живот не е виждала, та още и е интересен. Ако остане с него, психическият тормоз и е гарантиран.

За мен Натали иска да получи уверение и заявяване "Ти си жената за мен". Чакаше го, но получи "ама зависи какво дефинираш под влюбен", ама аз, ама тва..  Естествено, че ще и шарят очите, и на мен биха. Иначе и мен не ме кефи с флегматичния глас и муцките, които прави. Но тя никого не е обидила, не простяла, не им пада на нивото. А само на 20. Манипулаторка била - да, те щото другите не са. Ама колебаела се - еми колебае се. Вие, благоверни, не сте се колебали. Да я зарязва Орлин, ама не ще той. Коя ще му се върже в реалния живот, пък Наталка си има ухажари - гаранция.

И е права Фифа за двойните стандарти. За мъж било приемливо да върти две - три и повече. За жена - не било. Ало чобаниии, колкото е за мъжа, толкова е за жената.

И не знам защо на Натали и приписаха и Калоян, и близнаците, и Стоян, и Виктор и егати... понеже я харесали ТЕ. И я обявиха за пеперуда. А Кристина срещи с Калоян, пък излизала с Красимир (дали са спали) хвали се пред всички, че спала с Руди Гела, Дани Петканов, сега разбирам че с психиатриата Виктор се е хванала... А тя била просто "бръмчалка", а не к*рва.

Другите:
Габа за пореден път дъно. Това е зло е безмилостно същество. Такива са способни на най-садистични прояви.

Дениз е злобна. Просто злобна. Иначе е интелигентна на фона на останалите.

Виктория е психопат. Завършен. Както и Виктор.

КрасимирО и той злобен комплексар се показва. Екстра са си с посредствената му избранница Киара. Тъпи и самодостатъчни. Пък и акъли раздават.

# 743
Мен пък много ме дразни Орлин. Реално не тя, а той трябваше да вземе решение. Да си бил месец с една жена и при появата на съперник, тя да започне да се колебае, трябва да му подсказва, че е губещия. И ако беше си намерил топките, трябваше веднага да си излезе, вместо да виси нос там и да предизвиква хейт върху ѝ. Видимо за всички е, че тя се стреми към Тишо и само съжалението към Орлин я спира. Силен на думи само. Ето и тази вечер чете, чете и накрая, вместо да си тръгне, предложи три варианта, пак тя да избира. Разбирам да беше му казала, че не иска да си тръгва, а то - сам си дава индулгенции. Опитвайки се да не нарани него, Натали обира целия хейт, а той най-безсрамно се възползва, горкият ми страдалец.
Абсолютно така е!
Голям мъж, а ѝ прехвърля отговорността тя да решала, просто за да е целия хейт върху нея, а той да излезе страдалец.
И после тя била не знам си каква!

# 744
Кристина много ми харесва колко е непоклатима. Напомня ми на Даниела. Искам такова хладнокръвие. Много са зле тези там обаче. Като се обърнат срещу един човек и вкупом почват да го обиждат. Ако е жена, че е едикаква си. Не знам в кой век хората ще осъзнаят, че когато една жена се забавлява, както обикновено не малко мъже се забавляват, ако почнеш да я съдиш, а си премълчаваш пред мъж, който прави същото, си смешно и страхливо човече.

И Натали ми харесва как не се занимава с тях, колкото и да са настървени като бясни порове.

Хареса ми писмото на Орлин. Даже доста. Доста реално е написал откъде е дошло нейното отчуждение спрямо него. Само се чудя дали всъщност Елена не го е писала това писмо. Ама както и да е.

На мен Левент не ми допада. Тези тъпотии как ако глезиш много една жена, тръгвала срещу теб, не знам от коя старовремска книга ги е прочел, ама да вземе да не я чете повече. А и реално Натали се колебаеше не защото Орлин много я глези, защото той самият много се глези.

Филипа ми хареса как постави на дневен ред на Красимир бързите избори. Киара пък не знам откъде й идва тази инициатива да говори за разни неща, като беше в такава жалка позиция до съвсем скоро и беше поставена в нея от човека, на когото сега няколко дни по-късно се обяснява в любов.

Тихомир ми харесва как подходи към Натали. Ако и тримата не разиграват театър, се надявам тя или да ги зареже и двамата, или да избере него. По-зрял и определено по-смел е от Орлин.
Искам десет харесвания да сложа на този коментар Simple SmileHands Plus1Hands Plus1Hands Plus1

# 745

Това коментирахте ли за любимия ви Левент.

# 746
Мисля, че Натали по сценарий е длъжна да се колебае до последния момент, защото иначе няма да има съспенс. Ако няма никакъв решаващ избор на финала, какво ще му е финалното?
При розите винаги има някакви изненади и чуденки на този/тази ли ще даде или на онзи/онази. Ако всички са ясни и са си казали предварително, самата церемония на розата ще е много скучна и предвидима.
И с финала така. Просто на Натали ѝ е казано да се преструва, че се колебае до края и да не дава възможност на останалите (или на зрителите) да се ориентират за избора ѝ. Иначе тя сигурно си знае вече кого предпочита, просто няма право да го оповести.

# 747
  • София
Кои 5 ще останат?
Фифи, Дениз, Криси, Киара и ??? Бланко или Галена?
Май ще гласуват... Залагам на Габка. Няма да се отървем така лесно от нея. От този гаден провокатор и 100%-ва къртица. Макар че сега и тя ще има този шанс, който беше пропуснат от някои участници в шоуто, да си излезе сама и малко от малко да се реабилитира. Но къде ти. Ще реве и ще се тръшка до последно.

Яко народ ще се разкара след утрешния епизод. Крайно време беше. Остават два редовни епизода и после финалът. Трябва да се наблегне повече на финалните пет двойки и да видим нещо позитивно.

Поредна мега токсична маса по време на т.нар. банкет. Това категорично ми е най-омразния сегмент от Любов в рая.

Филипа ми хареса на масата, евала. Право Куме в очи. Красун е мега нагъл. Май забрави какво посмешище беше. И е. Ще си остане завинаги шушумигата на Шермин.
Петър ми хареса как нареди тотално самозабравилата се Драма куин, АлоБг булито.
Левент ми хареса цялостно в епизода.

Натали не смятам да я коментирам. Всичко е казано вече. Продължава да рие дъното впрочем. Тя самата си го направи и напълно съзнателно избра този път. В момента се подиграва и с двамата мъже. И никой с нищо не и виновен.

# 748
Филипа много удобно забрави, че и масажираха краката Joy

# 749
Филипа много удобно забрави, че и масажираха краката Joy
Да и през кръста я държаха.

Общи условия

Активация на акаунт