🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 38 436
  • 750
  •   43
Отговори
# 705
5 рози за коя? - Филипа, Кристина, Дениз, Галена и Киара може би?

# 706
Според мен колебанието на Натали е Тушева приумица. Нали ако реши категорично и предаването трябва да свърши.

# 707
Направи ли ви впечатление, че в разговора между Натали и Тихомир, тя каза, че винаги е знаела, че той я харесва?
А на синхрони уж беше "пълен шок!" - не очаквала, че Тихомир я харесвал...
Лицемерничка си е и тя, и точно това е дразнещото. Но и си личи, че е повредена - дали от травми, дали от неумение да поема отговорност - което до някаква степен може да се обясни с възрастта й. Продължавам да не я харесвам, но се припознавам и до някаква степен в тази нерешителност. И да - нерешителността наранява много хора. Признак на зрялост е да можеш да правиш избори, да поемаш отговорност и да понасяш последствията. Тя има много какво да научи и да израсте... ама наистина много.

# 708
Левент е това което Джан Микеле искаше да бъде, но не му се получи
Кога Криси е казала че и с Краси е излизала, изпуснах?
Петър го каза, докато обясняваше на Габа, че няма да й говори Кристина му го била споделила, но той не го правел на въпрос.
Криси добре че си мълчи и не влиза в конфликти.. иначе и тя голяма бръмчалка излезе.. можеше да й спретанат и на нея един банкет с въпроси, както са тръгнали.

# 709
Тихомир се държи добре към Натали , Виктория сигурно умира от яд като гледа

# 710
Не знам за вас, но аз скоро очаквам Натали да му седне върху онази работа на Тихомир от страх да не му нарани чувствата Joy

# 711
Понеже не догледах вчерашния епизод, а днешния само отгоре-отгоре го поглеждах - тази седмица цялата работа е много мъчно изстискана.
До миналата Тушев въртеше триъгълници, извисяваше, сваляше, четеше конско.
Тази седмица явно никакъв материал не им остана, че да слушаме на Габа околовръстната режисираните истерии. Толкова няма какво да монтират вече, че опряха до (явно скрито) записаните разговори на участниците преди предаването.
Утре и другиден очаквам още развяти кирливи гащи, за които никой не го е еня. От типа на "Левент е бил клиент на Габа" или "Дениз и Орлин са прали 2 месеца преди предаването".

Слаб сезон, слаб продуцент, вече негледаемо.

# 712
  • here and now
Според мен колебанието на Натали е Тушева приумица. Нали ако реши категорично и предаването трябва да свърши.
Човек на продукцията е. Следва си сценария...

# 713
Ах тази Натали каква е хитрушааа. Как играе палаво..... Дърпа се, обаче пуска в действие онзи подканящ поглед. След това демонстрира как се бори със зараждащите се в нея чувства, буря, на която иска да се противопостави, но няма сили и т.н. Все едно чета някакъв роман - много добре го прави
Джейн Остин "Разум и чувства"

# 714
Няма как да избере сега Натали, защото трябва да има драма там до финала.

# 715
Натали се спира да не е с Тишо само заради общественото мнение. Ще кажеш, че с Орлин са женени с деца и това я спира. Орлин беше пределно откровен с нея и не заслужава игричките ѝ. Писмото го е писал сам, защото съдържаше само неща, които говори вече дни наред и пред нея, и по синхрони. Остава едно чувство, че тя не го иска, защото той не става. Изобщо не мисля така - това, че на нея или на част от публиката не се харесва, нищо не означава - просто не е нейният типаж. Няма да се учудя, ако е искал да си тръгне, но от продукцията са го придумали за трите опции. Но и да не е така, и в трите опции беше пределно ясен, че не го устройва абсурдността на ситуацията.

# 716
Съжалявям, но каква смелост видя Натито в Тихомир? Той нито веднъж не се изправи срещу "вълците" на коктейлите, на който тя беше на прицел? ( с изключение на тъпата изцепка към Виктория). Нито веднъж не застана да изкаже мнение, позиция, защити някого. За разлика от един Радо например.Не е тъпак Тишо, умерен, спокоен. Но се държи като голямо мекотело, сори. В много ситуации немъжки се държи според мен.  Не се бута на Нети, защото ' я боготвори', а защото вижда, че има шанс? И все пак - вкусове всякакви. 🤗🤷‍♀️

# 717
А, ко стана, бре?! Бриела да не залюби рязко Калоян отново?! Като са усети, че розата ше я изкара на финал, някак светкавично видя Калоян в нова светлина. Еееххх...

Наталито ги направи тия двамата Орлин и Тишо на луди калинки, братче. Мяу мяу, не мога да реша, не искам да нараня и така до края на света. Ще се окаже май перде тя, кой каквото и да и говори, тя си играе игричките, пък те нека си хортуват.

# 718
Мале тази Виктория какво се е вкопчила в тоя Тихомир, нормална ли е?
По-добре с Левент да си говори.

# 719
Оф, Натали ми е толкова заухава, че ни Габита, ни Калояновци, ни Викторовци могат да ме впечатлят в тоя епизод.
Мен пък много ме дразни Орлин. Реално не тя, а той трябваше да вземе решение. Да си бил месец с една жена и при появата на съперник, тя да започне да се колебае, трябва да му подсказва, че е губещия. И ако беше си намерил топките, трябваше веднага да си излезе, вместо да виси нос там и да предизвиква хейт върху ѝ. Видимо за всички е, че тя се стреми към Тишо и само съжалението към Орлин я спира. Силен на думи само. Ето и тази вечер чете, чете и накрая, вместо да си тръгне, предложи три варианта, пак тя да избира. Разбирам да беше му казала, че не иска да си тръгва, а то - сам си дава индулгенции. Опитвайки се да не нарани него, Натали обира целия хейт, а той най-безсрамно се възползва, горкият ми страдалец.

Общи условия

Активация на акаунт