🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 05.12.2025

• 40 387
  • 760
  •   147
Отговори
# 690
тая /наталия/бая се е филмирала .....

# 691
Искам да ме гониш! Не ме гони, моля те! После реве , че Орлин не я разбира.

# 692
Ох този Тихомир какъв е нахалник, не значи не!
Че тя иска той да е такъв, харесва и да я искат.

# 693
Аз да питам Виктория Виктория тръгва ли си утре?? Виктория и Габриела нали са аут утре, че не мога да ги гледам и слушам тия двете повечее

# 694
Леле тази Габриела като увеличи децибелите е просто върха на най-отвратителните звук и картина. Ужас.

# 695
Ох този Тихомир какъв е нахалник, не значи не!

Виктория да го прочете!

Това ако беше мъж, да е разпънат на кръст! Пълни са с двойни стандарти.

Тихомир вече я догонва по delulu.

# 696
Левент е това което Джан Микеле искаше да бъде, но не му се получи
Кога Криси е казала че и с Краси е излизала, изпуснах?
Петър го каза, докато обясняваше на Габа, че няма да й говори Кристина му го била споделила, но той не го правел на въпрос.

# 697
Нее, Виктория не е злобна, НЕ! Айде Габа - ще се бие за роза от Калоян

# 698
Аз да питам Виктория тръгва ли си утре?? Виктория и Габриела нали са аут утре че не се трае повече от психично болните цял сезон
И да вземат  Блага, изобзо не мога да разбера защо още виси там.

# 699
Тихомир е много готин типаж. Единственият романтик и сваляч сред мъжете там. Харесва ми

# 700
Наталито продължава да се прави на умряла лисица. Уж искала да кажа на Тихомир, че не може да бъде с него, а съвсем друго излиза от устата ѝ. Това мънкане става непоносимо. Габи както не можеше да понася Калоян и се чудеше кой е той и изведнъж пак голяма борба за него!

# 701
Тази наталия, да ще го напиша с малку букви, не я търпя просто !!!! С това гласче на Мики маус, на което трябва да и слагат и субтитри няма кой да я разбере.
Да не е на 14 ?? На 21г-22г  била, с кое е малка ? Да вземе едно категорично решение ? Айде моля ви се !!!
Хората на по 20 сме заминавали сами за чужбина и сме се оправяли в доста сериозни ситуация, тази ми не знам, ми не мога, ми недей.
В стаята, в която покани Житомир, ако нямаше камери, щеше да му нахвърли като едно и едно. То се вижда.
Ужасно същество, такива не искам нито да ги знам, нито да ги познавам.

Орлин, пак толерантен. Даде и три опции...Аз, на негово място нямаше да и дам нито една и щях да си тръгна.

Джуката -абсолютно дъно, вече няколко пъти прави излишни драми от квартала....Не знам това чудо на чудесата, пък кой може да го търпи.

Левент, бях се изказала в първото му появяване, че е селски бек. Сега, поправям малко това си твърдение. Да, има по-простоват вид и изказ. Но, с няколкото разговора, с които проведе с Орлин и с други, не виждам лошотия. Добряк ми се вижда, макар и груб и прост. Но добряга.

# 702
Ще пропусна да се включа в масовото прехласване по Левент Laughing Още един батка псевдо алфа мъжкарче.
Супер е Левент бей Wink

# 703
Ах тази Натали каква е хитрушааа. Как играе палаво..... Дърпа се, обаче пуска в действие онзи подканящ поглед. След това демонстрира как се бори със зараждащите се в нея чувства, буря, на която иска да се противопостави, но няма сили и т.н. Все едно чета някакъв роман - много добре го прави

# 704
Виктор пусна Шегичка за Криси
Добре че е шегата да си кажем истината

Общи условия

Активация на акаунт