🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 50 110
  • 998
  •   252
Отговори
# 855
Аз, като човек, който и собственото си лице няма да запомни, ако не го вижда всеки ден в огледалото, вярвам на Криси, че не е запомнила Калоян. А и той самия си каза, че основно си е говорил с нейната приятелка. Така че, ако не я е впечатлил с нищо, напълно възможно е изобщо да не го е запомнила

# 856
И какво разказват за него, дайте малко подробности. 😀
Честно казано не ми беше удобно да разпитвам, а и дамата не ме насърчи.😅 Казах- не изглежда лош човек, тя каза; “да, не е лош
човек”  и толкова.

Иначе и аз като Криси съм станала много лоша физиономистка.И имена на помня вече.

# 857
Аз не вярвам, че Криси не помни. Дори и на прима виста да не си спомня, със сигурност се е сетила. Ако е свалял нейната приятелка, със сигурност са го обсъждали после.

# 858
Добре де , да не почни Криси .. ама със всички ли от дискотека ходи на закуска , че поне това да не започни.Тя даже не каза “а  да , сетих се” , до последно не помни та не помни.Аз и да съм си говорила с някой в дискотека , не ходя със всички на закуска, че да не се сетя.

# 859
Онзи ден говорим с една роднина, че сме били на изписването на детето ѝ.Вярно отдавна, ама аз нямам никакъв спомен.

# 860
Прекрасно е, че Петър защити Кристина, но много тежки думички изрече, забравяйки как той самия я нарече "оная малоумната" съвсем не отдавна. Не знам дали "пача" е по-обидно, честно. Габи изплиска легена, Натали съвсем ми падна в очите до нивото на Марианската падина, Житомир е толкова хорни, че няма накъде, а Кристина излезе най-адекватна вътре. Мисля, че всички можем да вземем пример от нея за това колко не позволява някакви глупости да я разстроят. Красимир вече тотално ме вбеси, също и Левент. Не може в 2025 да чувам как един мъж е мъж само ако трупне мускули и как мъжът по-можело да ги прай тия работи, ама жена - опазил бог.

# 861
Искам да знам, докога тормозът върху Натали ще продължи?!

# 862
Аз я защитавах, ама си има граници. Прекрачи ги в момента, в който го вкара в кревата на Орлин. Ако Орлин беше синът ти и ти гледаше това?  Не виждам защо се инфатилизира Натали, аз съм на нейната възраст и не би ми минало през ума това, да не говорим че много жени стават майки на тези години и са съвсем адекватни зрели хора. Разбирах я, донякъде, но наистина премина граници. Остана само пералничка да пуснат с Житомирчо в чаршава на кукулда...

# 863
В това предаване леглата са почти общи, постоянно се разменят. В същата стая и легло съм виждала и Фифица и нейния да си гукат.

# 864
В това предаване леглата са почти общи, постоянно се разменят. В същата стая и легло съм виждала и Фифица и нейния да си гукат.

Така е. Обаче не сме виждали Фифица с Лъчо в същата стая Simple Smile

# 865
А кой от "съдиите" в Ергена, има право да я съди? И не само в съдят, но и в унижават и накърняват личното й достойнство!
А ако Ви беше снаха Виктория, Габриела, Блага, Дениз? С какво Натали е по-долу и по зле от тях? И е по-хубава и млада от тях!
А ако дъщерите ми позволят реакция и държание като Орлин и Тихомир като защита към тях, лично щях да им завъртя сополите с бекхенд!
Аз я защитавах, ама си има граници. Прекрачи ги в момента, в който го вкара в кревата на Орлин. Ако Орлин беше синът ти и ти гледаше това?  Не виждам защо се инфатилизира Натали, аз съм на нейната възраст и не би ми минало през ума това, да не говорим че много жени стават майки на тези години и са съвсем адекватни зрели хора. Разбирах я, донякъде, но наистина премина граници. Остана само пералничка да пуснат с Житомирчо в чаршава на кукулда...

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 22:08 от Hastar

# 866
  • Варна
Пиша с оплакване че е много скучно и дори не чета темата.  Чак толкова не е било. Confounded
Чакам класическия Ерген.

# 867
За стаята на Криси- тя спи с Габи на едно легло в оня склад без прозорци. Сега Петър я извика да спи при него, а той е с Виктор и Калоян в една стая. Криска 3 от 3, няма празно 😃😃😃.

Днес някой беше написал във фб, че Краси бил през цялото време с Райна и само е разигравал Киара....а Райна май си има мъж, но явно е някаква измислена клюка.

# 868
Освен това Райна е била там с бебето си.

За стаята на Криси- тя спи с Габи на едно легло в оня склад без прозорци. Сега Петър я извика да спи при него, а той е с Виктор и Калоян в една стая. Криска 3 от 3, няма празно 😃😃😃.

Днес някой беше написал във фб, че Краси бил през цялото време с Райна и само е разигравал Киара....а Райна май си има мъж, но явно е някаква измислена клюка.

# 869
Прекрасно е, че Петър защити Кристина, но много тежки думички изрече, забравяйки как той самия я нарече "оная малоумната" съвсем не отдавна. Не знам дали "пача" е по-обидно, честно. Габи изплиска легена, Натали съвсем ми падна в очите до нивото на Марианската падина, Житомир е толкова хорни, че няма накъде, а Кристина излезе най-адекватна вътре. Мисля, че всички можем да вземем пример от нея за това колко не позволява някакви глупости да я разстроят. Красимир вече тотално ме вбеси, също и Левент. Не може в 2025 да чувам как един мъж е мъж само ако трупне мускули и как мъжът по-можело да ги прай тия работи, ама жена - опазил бог.
И “пръдня” я нарече. Повече от несериозно е да подскача така, но при него всичко е за пред камерите така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт