🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 55 397
  • 1 130
  •   165
Отговори
# 870
Пръднята пък кога е била Grinning Ще почина с тия.

# 871
Искам да знам, докога тормозът върху Натали ще продължи?!
Около седмица след финала ще отшуми всичко.

# 872
КриситУ...едва ли не помни.
Рано й е за склероза и амнезия и гинко прим Grinning

Довечера ще гонят , нали...няма за кога вече..

Зайко там....да пали сандалите.
Жабата й тя...жаба не е лошо животно, налЕ..сладко е Joy

# 873
Петър, какъвто и да е - позьор и т.н., постъпи най-добре в ситуацията според мен! Няма как да позволя Сульо и Пульо да храчат върху жената/мъжа/приятеля, който аз съм избрала! Браво на Петър!

# 874
Аз не знаех че Габа и Криса се знаят и другаруват отдавна??
Що така съм пропуснала...аз по средата на разврата почнах да гледах де...

Оф..то като лафа със стари к@рви нов бардак не става...и тук тЕй...все същата....боза.

# 875
  • в сърцето на един мъж...

Обяснението ми е, че всички мразят Натали заради мъжкото внимание. Всички не харесват Орлин, защото е много различен от тях и защото тя избра него...

Ох, като го напишете това, че я мразели заради мъжкото внимание тая пуста златна Натали. Ми не, и ние не я мразим за това, че е красива, а че е к... ва по душа. И тук няма нищо от младостта й, дето я слагате тук и там. Тя просто е манипулаторка и си личи в определени моменти когато си мисли, че камерата не я снима. Да поканиш мъж в стаята си, след като се е опитал да те целуне, хич не е на благост и невинност. Хайде стига сте я оправдавали за това.

# 876
Прекрасно е, че Петър защити Кристина, но много тежки думички изрече, забравяйки как той самия я нарече "оная малоумната" съвсем не отдавна. Не знам дали "пача" е по-обидно, честно. Габи изплиска легена, Натали съвсем ми падна в очите до нивото на Марианската падина, Житомир е толкова хорни, че няма накъде, а Кристина излезе най-адекватна вътре. Мисля, че всички можем да вземем пример от нея за това колко не позволява някакви глупости да я разстроят. Красимир вече тотално ме вбеси, също и Левент. Не може в 2025 да чувам как един мъж е мъж само ако трупне мускули и как мъжът по-можело да ги прай тия работи, ама жена - опазил бог.
И “пръдня” я нарече. Повече от несериозно е да подскача така, но при него всичко е за пред камерите така или иначе.
Изобщо не му вярвам и аз. Реагира уж в защита на честта на Криси и веднага след това ултиматум към нея, че ако говори с Габи, приключва с нея. И наред с другото ултиматумът включва разместване на двама души и вкарването ѝ в леглото му.
Или е решил, че след толкова приказки за истинските мъже трябва да покаже и такава страна от телевизионния си образ, или че ще изглежда лошо на екран и пред артистичните среди, че не реагира на простащините, или Орлин или Тишо са споделили, че им набиваха канчетата, защото не са защитили момичето си и той преигра, за да следва правилната продуцентска линия . При всички случаи няма желания ефект.

# 877
Нямам търпение да  видя Зайко и Жаба в Надкаст-според мен са с много по-черен имидж от предните сезони,но поне някой лев са заработили,пък после в ново рЕалити и така.
Но никога не трябва да забравят,че където и да отидат,винаги ще има по една Натали и Кристина.
Виждаме,че красавиците умеят да им активират невротизма и на двете. Trollface

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 19:24 от Berussa

# 878
Е, чак да я мразим. Много силно.  Не е Шермин все пак.  Аз на моменти дори я харесвам, просто в лоша роля се постави. Можеше да си каже, че не харесва нито един от двамата и да излезе от ситуацията.

# 879
  • София
Аз, като човек, който и собственото си лице няма да запомни, ако не го вижда всеки ден в огледалото, вярвам на Криси, че не е запомнила Калоян. А и той самия си каза, че основно си е говорил с нейната приятелка. Така че, ако не я е впечатлил с нищо, напълно възможно е изобщо да не го е запомнила
Подкрепям. Той каза, че му е направила лошо впечатление, което значи най-вероятно, че въобще не го е отразила. Поредният досадник, който им се е лепнал и то на приятелката й. Вие всички такива ли помните?

# 880
Аз не мисля, че Натали е омъжена, че да се притесняваме за свекървата ѝ.
На мен лично и Натали, и Кристина са ми ок за снахи, ама нито Тишо, пък камо ли Орлин — за зет. Simple Smile

# 881
  • в сърцето на един мъж...
Е, чак да я мразим. Много силно.  Не е Шермин все пак.  Аз на моменти дори я харесвам, просто в лоша роля се постави. Можеше да си каже, че не харесва нито един от двамата и да излезе от ситуацията.

И аз нямам предвид, че я мразя, просто нон стоп се натъртва - жените вътре я мразят, тук я мразят, то хейт имало много... Ми не бе, ти се показваш в определена светлина и после - мразели те.

# 882
Кристина съм сигурна, че би могла да бъде адекватна съпруга, майка, макар да има някакви въпросителни там, някак си се носи с достойнство. Да не говорим, че ми е най-красивата вътре ( а с истинския си нос още повече) и внуците ще са хубави Grinning . Сигурна съм, че и Натали когато наистина се влюби далеч няма да се държи така.

# 883
Наталито е станала Мис Студентка 2025,а Виктория е била жури?! 😆

# 884
  • here and now
Петър хубаво реши да се прави на много принципен. Значи може зад гърба да наричаш приятелката си малоумница, а като ѝ кажат в лицето пача не може... Дори не знам кое е по-обидно и по-грозно..
Ми не е мъжко, никак...

Общи условия

Активация на акаунт