🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 50 015
  • 990
  •   252
Отговори
# 885
Е по семейно да се обиждаме е приемливо Smile

# 886
Да, жалко че тия всичките подкастъри са малоумни иначе е хубаво да го попитат това. Трябва да направим един бг мама подкаст и да ги питаме точните въпроси, ама ще трябва да ги снимаме всичките отделно за един ден без да имат време да разберат, че сме Албена Вулева на стероиди и да се изпооткажат.

# 887
  • Варна
Наталито е единствено и само "Ела, Кумчо вълчо, изяж ма!"
Много ме дразни.

Орлин да се маха, щото тоя триъгълник ми писна. Не му ли загря реотана най после, че ако иска поне малко да запази достойнство, да си взема чантичката за хляб и айде.

# 888
В този сезон близнаците са доста 🙂 Като се започне с близнаците Атанас и Стефан, Емили, Кристина, Киара, Натали. Изборът е голям
Всичките шавливи, и титани на мисълта.

# 889
A да, забравих отново да си похваля Дениз, въпреки че като психолог се изложи много яко, шапка ѝ свалям, че спря да му мълчи на Виктор и че изобщо не му отстъпва.

# 890
Аз Калоянчо бих си го взела за зет. Какъвто е кротък и мълчалив ще пасне идеално на постоянно дърдорещата ми щерка Joy

# 891
Аз Калоянчо бих си го взела за зет. Какъвто е кротък и мълчалив ще пасне идеално на постоянно дърдорещата ми щерка Joy
Аз ако си нямах гадже, щях да го дебна, ама щяхме да го водим на логопед. Иначе ми е топ 1 вътре.

# 892
Аз така виждам нещата Натали е привлечена от Тишо и него иска,но Орлин много добре се държи с нея и нейска да го нарани като избере другия,защото ако го нарани тя ще се чувства зле.За това и прави тези глупости.С

# 893
  • София
Някой може ли да ми обясни  как  стана така, че Габа, дето я мъкнеха през цялото време с контузения крак,  вчера  сама отиде да скочи в басейна, че се и гмурка и плува...?!

# 894
Нагласила съм си чантичката аз...за хляб и фрукти ми е Stuck Out Tongue Closed Eyes..че скоро ще поемам...ей го де е финалО Joy

Не разбрах довечера 5те пластмасови рози кой ще ги разпределят....те вътре ли ще гласуват кой ще ги получи?

# 895
Някой може ли да ми обясни  как  стана така, че Габа, дето я мъкнеха през цялото време с контузения крак,  вчера  сама отиде да скочи в басейна, че се и гмурка и плува...?!
Вече писах по-назад. От продукцията очевидно най-после благоволиха да й осигурят ортеза и така вече може да стъпва. Само с бинт е рисковано.
Скрит текст:

# 896
Тази ортеза я има от няколко епизода.
И пак си я разнасяха, глезанката тя.

# 897
Да не кажа, че с патерици сама. можеше да се движи без проблем.От личен опит.

# 898
  • Пловдив
Аз ако си нямах гадже, щях да го дебна, ама щяхме да го водим на логопед. Иначе ми е топ 1 вътре.

Значи ако бях 10 г. по-млада и без две деца и аз го взимам, но за сега оставам с моя си мъж, поне съм му свикнала. Но и на мен Калоян и Денислав, който излезе, ми харесват най-много. Дори това, че мисълта  на Калоян тече по-бавно не ми пречи, моят мъж е един словоохотлив Близнак, който не говори само когато спи.

# 899
  • София
Натали каза, че започва разговор с Тихомир, за да му каже, че иска да прекрати отношенията с него и в следващия момент, на въпроса му:”Ти какво би направила на мое място?”, му отговаря: “Аз каквото искам, си го вземам!”
. Пък после- докога щяла да отнася хейт, ами докато продължава да се държи шизофренично.

Общи условия

Активация на акаунт