🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 53 925
  • 1 121
  •   38
Отговори
# 1 095
Калоян, според мен, наистина е събудил чувства в Габи. Тя си е джаста-праста и плещи каквото ѝ дойде, но мисля, че Калоян, а не финала я мотивира за сдобряване.

Има нещо вярно, но тя освен външни "деформации", както някои ги нарекоха, има и вътрешни. Тя не може да се държи мило, разбиращо и влюбено. Всяка нейна реплика е подигравка или атака и тук таме криво разбрана чест и приятелство. Дори, когато му казва "Липсваше ми" и може да е било искрено, физионимията и изражението й са все едно, че ще пие вода от клекалото на тоалетната.

P.S. Да изкоментирам и Денис - ако Тихомир е Житото - този е Бобеното зърно. Един такъв невзрачничък беше, напои го малко Влага, наду се  и работата му порасна Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:09 от Saint V

# 1 096
Изпуснах Кои останаха?
Краси и Киара
Пепе и Криси
Дениз и Виктор
Йовица и Фифа
Триото
И коя друга двойка?

Тези ги показаха сигурните, последната не я показаха, но въпреки отказа на Калоян, смятам че ще са те с Габи на финал.
Блажка заради факта, че от прекалено скоро е с Денис, няма да им дадат шанс.
Виктория и Левент, и Галена и Радо са ясни пътници утре.

# 1 097
Добре, приемам, че Габи е играла роля, обаче на нея на лицето адски много й личи всяка една емоция, която изпитва. Всяка! Други хора може и да успяват да скрият какво чувстват, но при нея няма никакъв шанс. И в този ред на мисли смятам, че Габи има нещо към Калоян. Тя наистина грейна, когато го видя да се връща от сватбата. Днес пак грейна, като се сдобриха. И наистина полудя, като разбра за него и Криси, то се видя изключително ясно на лицето й - стои и изведнъж направо буря се изписа по него. Та лично аз не мисля, че може да изиграе чувствата към Калоян, които показва. Просто много й личи. Може да е било нещо мимолетно, което да е било само за там, но го е имало. АЗ лично това виждам

# 1 098
Пфхахахаххахахахаха, Калата я надигра.
Пред цяла България! - но само, ако си иде.[

И в този ред на мисли смятам, че Габи има нещо към Калоян.
-------1Тя наистина грейна, когато го видя да се връща от сватбата.
------2.Днес пак грейна, като се сдобриха.
 ------3.И наистина полудя, като разбра за него и Криси, то се видя изключително ясно на лицето й - стои и изведнъж направо буря се изписа по него. Та лично аз не мисля, че може да изиграе чувствата към Калоян, които показва.
1.Не! Грейна, че нямаше кой да я носи.  И за всеки друг, който не е виждала скоро ще грейне.
2.Не! Грейна, че ще има надежда за финалаи е успяла да го забаламоса отново. При 5 рози трябва да се потруди.
3.Бурята беше, че е надиграна от такъв човек.

Няма чувства, гледай дали и се разширяват зениците, дали се изчервява, като сяда дали е плътно до него, или тя си лежи, а Калоян се рее в имението.

Липсва ми на мен, някаква целувчица по линиятаТихомир-Натали. Не само упражнения на плажа.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:19 от Pepina_n3

# 1 099
Ах, Радо, ах, лисицоооо!
Ей на и той мяза на животинче, лисиченце, ма то лисицата не е лошо животно, налЕ?! Joy

Значи Радо започна да ми харесва. Отговаря винаги по същество на булитата и освен това те започнаха първи. В същото време може с него да се разговаря супер спокойно, без да му се споделя лична информация, разбира се, защото после може да я използва Simple Smile А с Галена са много сладки и от всички изтъркали "любовта" си там, те са най-истински.

# 1 100
Ето сега ще дадат златни рози.
[/quote]
Пепел ти на клавиатурата
[/quote]

Ох, спуках се от смях с този коментар хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха

# 1 101
Според мен Габи просто бе прекалено подпийнала и затова реагира така остро за Криси, тя си го каза и на сторита в инстаграм. Рева понеже се беше филмирала, че се е изложила пред цяла България, това говореше и ревеше.

Няма как да има чувства към Калоян, а на всички да говори как нямало да го погледне отвън. Как един поне един от участниците не каза, че вижда чувства при тях двамата. Всички участници казват, че между тях нямало нищо. Те по-добре знаят от няколкото уловени подпийнали и светнали погледа на Габи.

# 1 102
  • Пловдив
И аз мисля, че Габи изпитва или към онзи момент е изпитвала чувства към Калоян, личеше й, просто е много труден характер и нещата между тях се случват бавно и тя не се отпуска лесно. А какво е казала, тя реагира първосигнално и казва неща, които често не мисли, в повечето случаи доста груби. Другите кибици там не са ми мерило за това дали има нещо между тях, съмнявам се те точно да са обективни - нито Петър, нито Дениз, нито Виктор.

# 1 103
Така, моят лист на хора, бутнати от продукцията, с цел провокация ( вътрешни хора):
1. Габа - раздвижваше шоуто в ключово сухи моменти.  Подшушваше и насърчаваше други персонажи. Или водеше сеири и скандалчета. Тя игра основно себе си, по предварително зададени инструкции. Затова са нещо като приятелки и сега навън с Криси (рожден ден, коментари у а).
2. Шермин - доста хора казват, че тя в релния живот - не е такава
3. Виктория - запчна племерено и зряло, и след.това изтрещя!
4. Натка - късен рикрут. По неволя или по първоначален замисъл - да се активира на по -късен етап. ( Затова Виктория и дава короната на мис студент, случил се наскоро) . Предполагам и двете ще се изкажат добре една за друга след шоуто.
5. Радо - малка почасова подкрепяща роля  на 'вестител' и ' събудител'. 😃.
Нека ги погледам и след шоуто по подкасти, и ще се уверя още повече.

# 1 104
  • here and now
Скрит текст:
Признавам, че се изненадах от реакцията на Габа, мислех ме ще вдигне Калоян във въздуха. Обаче за пореден път се разбра, всичко й е заради камерите и мястото и хич и е през… за Калоян във външния свят.

Добре де за чудих се с Виктория какво ще става като е сама?
Да ѝ дадат златна роза и да я оставят на Родос. Тъкмо им почва сезона, може да се излъже някой чужденец Mr. Green

# 1 105
Според мен Габи просто бе прекалено подпийнала и затова реагира така остро за Криси, тя си го каза и на сторита в инстаграм. Рева понеже се беше филмирала, че се е изложила пред цяла България, това говореше и ревеше.

Няма как да има чувства към Калоян, а на всички да говори как нямало да го погледне отвън. Как един поне един от участниците не каза, че вижда чувства при тях двамата. Всички участници казват, че между тях нямало нищо. Те по-добре знаят от няколкото уловени подпийнали и светнали погледа на Габи.
Дори да го харесва наистина и да има нещо към него, тази рязка промяна в настроението й, според мен е, защото са й напомнили, че идва финал и да вземе малко да се кротне, да се балансира Grinning  Иначе щеше да има още дълго да дудне за скандала, който сама сътвори и честно казано ми е трудно да повярвам, че щеше да му се извини в предаването.

# 1 106
Скрит текст:
Признавам, че се изненадах от реакцията на Габа, мислех ме ще вдигне Калоян във въздуха. Обаче за пореден път се разбра, всичко й е заради камерите и мястото и хич и е през… за Калоян във външния свят.

Да ѝ дадат златна роза и да я оставят на Родос. Тъкмо им почва сезона, може да се излъже някой чужденец Mr. Green

Няма как да излъже чужденец, но може да остане за следващия "Ерген", който ще снимат там LaughingLaughingLaughing

# 1 107
Ортезата не винаги помага при разкъсани връзки.
Тази ортеза я има от няколко епизода.
И пак си я разнасяха, глезанката тя.

# 1 108
Леле тая Габи само кряка направо не я издържам.
Според мен изобщо не харесва Калоян искаше финал тя.
Адски пристрастна за всичко, отвратителна е.
Аз лично не знам какъв е този зор да те давар по телевизията и да си нагъчкан като консерва на тази мизерия
Ама като нямаш истинска работа така е явно.
Шермин последно с пръстена ли си тръгна?
Че тя май просто си го взе?!

# 1 109
  • here and now
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

[/spoiler]
Няма как да излъже чужденец, но може да остане за следващия "Ерген", който ще снимат там LaughingLaughingLaughing
Сакън недей. Да го снимат другаде.

Общи условия

Активация на акаунт