🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 64 426
  • 1 275
  •   137
Отговори
# 1 080
Калоян, според мен, наистина е събудил чувства в Габи. Тя си е джаста-праста и плещи каквото ѝ дойде, но мисля, че Калоян, а не финала я мотивира за сдобряване.
Според мен Габи няма чувства, сближиха се по неволя. Заради рози.

Поканена е да участва, и това е. Тя си играе това, за което са я викнали, да разведрява малко обстановката или да я нажежава, тя може и двете. И на синхрони е полезна.
"Всички сме за бизнес тука" (цитат от  Виктор)

Една се напъва да покаже, че правила секс, а друга, че не правила. О, времена, о нрави!

# 1 081
Ето сега ще дадат златни рози.
Пепел ти на клавиатурата

# 1 082
И аз не съм се заканвала. На мен ми е любимия сезон след втория.

# 1 083
Пфхахахаххахахахаха, Калата я надигра. Макар че ако беше довършил "и тоя цирк тука ми писва вече и си заминавам" щеше повече да ме спечели.

Габата прилича на мен като 8-годишна, когато си бях навехнала крака. Цяла седмица трябваше да седя с компреси и вдигнат крак и някой трябваше да ме гледа. Съчувстваха ми до момента, в който смело пердаших из нас, забравяйки кой крак съм навехнала. 🤣 Та и Габа така. Довчера тича, прави салта у басейна, гмурка се, днес пак куцука драматично.

# 1 084
Вчера Габи как сама влезе в басейна и ходише без придружител , а днес чака някой да е вдигне?
Накрая Натали на кого си облегна на рамото?

# 1 085
Вчера Габи как сама влезе в басейна и ходише без придружител , а днес чака някой да е вдигне?
На края Натали на кого си облегна на рамото?

На някой редактор сигурно, тя решения не взима

# 1 086
  • In The Middle Of Nowhere
Признавам, че се изненадах от реакцията на Габа, мислех ме ще вдигне Калоян във въздуха. Обаче за пореден път се разбра, всичко й е заради камерите и мястото и хич и е през… за Калоян във външния свят.

Добре де за чудих се с Виктория какво ще става като е сама?

# 1 087
Костюмите са им хубави на мъжете, дано започнат да се обличат така цветно.

# 1 088
Изпуснах Кои останаха?
Краси и Киара
Пепе и Криси
Дениз и Виктор
Йовица и Фифа
Триото
И коя друга двойка?

# 1 089
  • Пловдив
Според мен двете златни рози ще бъдат дадени на Габи и Калоян, запазиха ги за финала. И много хитро пропуснаха да покажат коя е петата двойка, интересно ми е и на мен. Но определено ще има съспенс. Иначе страхотна постъпка на Калоян, а реакцията на Габи ме изненада.

# 1 090
На края Натали на кого си облегна на рамото?
ТИХОМИР

# 1 091
Калоян, според мен, наистина е събудил чувства в Габи. Тя си е джаста-праста и плещи каквото ѝ дойде, но мисля, че Калоян, а не финала я мотивира за сдобряване.
Според мен Габи няма чувства, сближиха се по неволя. Заради рози.

Поканена е да участва, и това е. Тя си играе това, за което са я викнали, да разведрява малко обстановката или да я нажежава, тя може и двете. И на синхрони е полезна.
"Всички сме за бизнес тука" (цитат от  Виктор)

Една се напъва да покаже, че правила секс, а друга, че не правила. О, времена, о нрави!

Напълно съгласна! Габа изигра  играта на продукцията, по техните подбутвания. Игра много, игра добре! Но доста често, игра себе си. Дадена и беше роля, която много пасваше на истинската и същност. Затова беше и често - толкова автентична.

# 1 092
Блага и Денис, щото много енергично се изпрали. За трудолюбие ги номинираха.

# 1 093
Драмата на Натито спокойно може да се прехвърли в следващия сезон.. директно да ангажират триото. Какви са ми ти тия финали, имунитети и други глупости.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 094
Гласуването по-добре да е тайно.
А не всички да гласуват за Петър като двойка номер 1. Или да се разбират кой да влезе, кой да не влезе, според мен, всеки трябва да си даде гласа, не само желаещи и заинтересовани. Дори и триъгъник Тихомир-Натали-Орлин да гласува.

Общи условия

Активация на акаунт