🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 54 490
  • 1 126
  •   102
Отговори
# 1 065
  • На морето!
Съмнявам се, че Калата ще си тръгне, въпреки че не знам как това деформирано момиче го задържа вътре.

# 1 066
Левент най нормалният сред тази сбирщина .

За Габриела и останалите подобни , включва тези от ИВ .. тези хора как не ги е срам да се опозоряват публично .
Как ?

видиш ли и аз така се чудя,но алчен гъз за пустата му слава и един евтин тънък пръстен от турско ..кълбета ако трябва ще правиш ...виж кака БЛАГА чак вместо да прави кекс от втората нощ е СПАЛА ми това си е жертва и то голяма

# 1 067
Ох, ама и ние, зрителите, сме като участниците в тоя бардак.
Само се заканваме как спираме да гледаме или се молим да приключи тая агония, пък накрая - и ние, и те, си седим и кютаме. Joy

И това ако не е ирония…

# 1 068
Всеки път, в който Габа целуне Калоян или каже , че ще продължат връзката си на вън, него го облива студена пот 😂

# 1 069
  • София /Абсурдистан
Многострадална Геновева още не може да направи избор.

# 1 070
Аз не съм се заканвала да не гледам. Напротив, гледам си с голямо удоволствие този сезон. А и тук раздумката ми е много приятна 🙂

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 00:01 от Catfish

# 1 071
Калоян, според мен, наистина е събудил чувства в Габи. Тя си е джаста-праста и плещи каквото ѝ дойде, но мисля, че Калоян, а не финала я мотивира за сдобряване.

# 1 072
Аз не съм се заканвала. Гледам с удоволствие този сезон. А тук раздумката ми е много приятна 🙂

В рамките на шегата е, аз и за себе си говорех Simple Smile

# 1 073
  • София
Искрено ми е приятно да Ви чета, останах без палчета.

Харесвам цвета на сакото на Орлин. Левент е забавен, но само за компания.. за връзка не.

# 1 074
Ах, Радо, ах, лисицоооо!
Ей на и той мяза на животинче, лисиченце, ма то лисицата не е лошо животно, налЕ?! Joy

# 1 075
  • SF
На Габи с уста върху брадата й стана леко лошичко.

Ама тези за какво се борят, не мога да ги разбера. Много ли им се живее в тази мизерия и сред скандали?

# 1 076
Сбогом, Калояне, ще те изядат жив 😂
“Връзката” ви приключи

# 1 077
Евала Кала. Голям си! Точно така е - финалът няма никакво значение, ако двама души искат да са заедно.

# 1 078
  • На морето!
Ето сега ще дадат златни рози.

# 1 079
  • SF
Калоян и без това през цялото време го нямаше.
Аууу, утре е епизодът с родителите. Много са ми скучни тези "маме, обичаме те, подкрепяме те, с тебе сме!"

Общи условия

Активация на акаунт