🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 58 309
  • 1 157
  •   127
Отговори
# 1 140
Само дето Шафрантин е от типа характери "сам войнът е войн" , сама си водеше битките, а Габа без орда булита и клакьорки зад гърба си е въздух под налягане. Страхлива и неуверена. Кратун пък, "авторитетът" на къщата както се вижда, й е като личен адвокат. Само така тя се чувства силна, като мачка по-слабите в дадена ситуация и има аудитория, която да й ръкопляска на "остроумните" нападки. Абсолютно неуверена в себе си комплесарка.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:54 от Catfish

# 1 141
За мен основна грешка беше вкаравнето на Габи и Шермин. Сигурно по правилата на формата е да канят бивши участнички, но можеше тези да ни ги спестят. Те командваха повечето време насторенията и разговорите в къщата. И понеже са доминантни като характер, определяха и нагласите на другите вътре. С други участнички можеше да имаме съвсем друг сезон. Блага също не беше интересна.

Аз не разбирам и вкарването на Виктория с каква цел е.
Влезна жената, уж със силна заявка за втори път, ама какво се обсеби по Житомир и накрая да и се гледа злобата на отхвърлена жена.
И сега точно в момента е безгласна буква, защото знае че ще си ходи.
Ама иначе се прави на много силна, устата, хаплива, но е адски ранимо същество.
Можеше да се спести, голяма греда с нейното влизане.

# 1 142
За мен основна грешка беше вкаравнето на Габи и Шермин. Сигурно по правилата на формата е да канят бивши участнички, но можеше тези да ни ги спестят. Те командваха повечето време насторенията и разговорите в къщата. И понеже са доминантни като характер, определяха и нагласите на другите вътре. С други участнички можеше да имаме съвсем друг сезон. Блага също не беше интересна.
Иначе щяха да вкарат Милена, или която и да е друга.  Най-добре никоя да не вкарват -- само неизвестни.

Калоян се запознал с Криси на гардероба на дискотека и отишли на закуска.
Кристина не помни.
Петър спира да говори с Габи - седмица преди финала не иска интриги момчето! Петър не иска и Кристина да се защитава, иначе си тръгвал! А тя искаше да се защити.
Габи го играе съкрушена, всъщност надиграна.

Наистина има двойни стандарти - Красимир и Натали се озоваха в сходна ситуация. Но срещу неговата мудност  на избора никой не посмя да каже, и той нараняваше дамите.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 10:37 от Pepina_n3

# 1 143
Виктория като коментатор и човек на продукцията е супер, абсолютно на всичко е готова и във всеки филм участва. Не я използваха много добре, да, и доста неща седят нелепо. Грешка беше и Шермин, и разтягането с Красимира.
За мен втория триъгълник им се получи много добре. Ако за първия всички бяха на мнение Лудата, Тъпия и Човека на продукцията дето некадърно изигра влюбване, то за втория колко различни мнения има и вълнения. Възможно е Елена да има пръст, ми за мен пък се получи. Само тайминга е кофти. Трябваше това да е по в началото и не само с тази двойка. А сега сигурно умират от яд, че не разбишлаха приятелската двойка да се разменят в ефир. Щеше да в супер.

# 1 144
От всички влюбени, станали прави, само Калоянчо ми е истински.

Орлин: Натали, остани малко да си поговорим след банкета?
Натали (отегчено  и провлачено): За ка-акво?

# 1 145
  • Пловдив
И аз мисля, че има редакторска намеса, побутване на тези, които са податливи за това. Като замисъл този формат ми харесва повече, другият вариант не съм гледала, но 10 кифли, които да се борят за един ерген не ми допада. То по презумпция е кокошарник, отделно ергенът като пчеличка ги обикаля, скука ми изглежда. Да не говорим, че ако се появи и ерген като онзи с майка си (гледала съм го под формата на мемета и знам че не е избрал никоя) още по-тъпо.
Тук трябваше да раздвижат нещата по-рано, да пуснат атрактивните участници по-рано, но и да ги задържат, едни близнаци, които си биха шута, трябваше да ги прикоткат, да измислят начин да разделят двойките чисто физически, както беше със зеленото училище. Радо, Галена, Левент, Денислав можеше да влязат по-рано, както и други естествено.

# 1 146
Според мен проблемът на сезона идва най-вече от скръндзавата продукция. Няма достатъчно преживявания за двойките, няма игри, и от скука се чудят как да правят пълнеж със скандали.
Вкарват по един -двама свободни електрони по никое време, защото двете къщи са малки за бройката участници. Не е имало по-скучен ерген досега

# 1 147
^ Съгласна съм.
Предишният сезон с Виктор и Мартин също беше доста скучен. Срещите им са много кофти, ако има изобщо такив.
Първият сезон с Виктор 1, беше доста по-добър от към срещи и бюджет като че ли.

# 1 148
Калоян, може да звучи леко флегматично и не особено заинтересован, обаче вчера много си личеше, че са му светнали лампичките за Габи и невъзможната им връзка с тази нестабилна психически жена. Затова и ми хареса реакцията му, че се отказва, без изобщо да го обсъди с нея.
Честно да си призная.. че чудя на Габа, как е възможно да се изтъква, че тя "не би го забелязала навън" или по-скоро той НЕ БИ я забелязал навън. Тя тя едва ли е имала по-хубав мъж някога в живота си. Толкова е отблъскваща, не вярвам такъв да и обърне внимание.
Колкото и да е мудничък и бавен в движенията, Калоян е хубаво, приятно момче което се отличава навън, висок не изглежда мутренски и селтак. Точно обратното...не знам как може да се заобиколи с такава като Габа.
Смятам, че като е излязъл и близките му са му казали да бяга надалече.

# 1 149
Калоян, може да звучи леко флегматично и не особено заинтересован, обаче вчера много си личеше, че са му светнали лампичките за Габи и невъзможната им връзка с тази нестабилна психически жена. Затова и ми хареса реакцията му, че се отказва, без изобщо да го обсъди с нея.
Честно да си призная.. че чудя на Габа, как е възможно да се изтъква, че тя "не би го забелязала навън" или по-скоро той НЕ БИ я забелязал навън. Тя тя едва ли е имала по-хубав мъж някога в живота си. Толкова е отблъскваща, не вярвам такъв да и обърне внимание.
Колкото и да е мудничък и бавен в движенията, Калоян е хубаво, приятно момче което се отличава навън, висок не изглежда мутренски и селтак. Точно обратното...не знам как може да се заобиколи с такава като Габа.
Смятам, че като е излязъл и близките му са му казали да бяга надалече.

Калоян освен много хубав е и много възпитан и интелигентен, а Габриела има обноски на гамен. Изобщо не го виждам с тази селска пръчка.

# 1 150
^Да.
Аз иначе не смятам, че в реалния живот е флегматичен. Има хора, които наистина не са особено словохотливи, особено пред камера и може просто така да ни изглежда. Като говори обаче, говори на място, а не празни приказки и думи с недомлъвки.
 Според мен, освен, че визуално е красив и хваща окото, мисля, че и в живота е точно момче -умен, скромен, премерен в изказа и поведението си, възпитан е.
Дано близките му наистина да го отдалечат от това недоразумение на природата.

# 1 151
Направих грешката да разгледам Инстаграм профила на Виктор от настоящия сезон. Оставям настрана публикациите му, сторитата и т.н. — на всички тук са ни ясни. Прегледах Reels-овете, които е repost-вал.

Този мъж има сериозни проблеми с възприемането на жените като човешки същества. Всякакви олигофрении, вдъхновени от Андрю Тейт; типичните „хватки” как стойността на мъжете е по-висока от тази на дамите в конкретни възрастови диапазони (и те имали право именно поради това си преимущество да бъдат с всяка жена). Клипчета как типичните „манипулации” на нежния пол не минавали пред всеки и заслужавали ответна реакция; привидно шеговити вметки, че щастливият брак е свързан с това жената да понесе и да живее с изконното право на мъжа да има любовница. Мъжете могли да имат приятелки, жените не могли да имат приятели от мъжки пол. И какви ли не още… става ми лошо само докато разглеждам бегло.

Аз съм отвратена, не зная за вас. И вече съм сигурна в едно: този човек не може да обича жена. Той не понася жените. Всяка, направила грешката да се събере с такъв човек, ще бъде унижена и потъпкана само защото е жена, а той (явно поради половия си статус) е над нея. Отклонения.

Друго също ми е ясно: това е типично озлобяване и поведение на мъж, който не е имал качествен опит с жени и е бил нежелан (най-вече в периода на ранно узряване и юношество). Не бих се учудила и „тефтерът” да е фантасмагоричен, подкрепящ единствено аз-образа му през фантазъм, че вече е желан и с висока стойност, та грандиозният му нарцистичен капацитет да бъде подкрепен.

Ew.

# 1 152
  • Пловдив
Между другото сега се разрових за тази жена с която  свързват Калоян в социалните мрежи. Ами не разбирам защо се прехласват по нея, видимо по-голяма от него, с излъчване на кобила, да изглежда много по-възпитана и нормална от Габриела, но и тя е с корекции, носа й е като на Майкъл Джексън, толкова изпилен. От трън та на глог ако е истина, предполагам симпатиите към нея се дължат на нелепия финал на нейния сезон, както и на това че наистина изглежда по-възпитана и нормална в реакциите си, но до там. А Калоян наистина визуално е с много приятна външност, едва ли му е трудно да бъде забелязан, противно на твърдяното от Габи. Но според мен постъпи много добре отказвайки да е част от този махленски спор кой да остане, абсолютно безсмислено.

# 1 153
Между другото сега се разрових за тази жена с която  свързват Калоян в социалните мрежи. Ами не разбирам защо се прехласват по нея, видимо по-голяма от него, с излъчване на кобила, да изглежда много по-възпитана и нормална от Габриела, но и тя е с корекции, носа й е като на Майкъл Джексън, толкова изпилен. От трън та на глог ако е истина, предполагам симпатиите към нея се дължат на нелепия финал на нейния сезон, както и на това че наистина изглежда по-възпитана и нормална в реакциите си, но до там. А Калоян наистина визуално е с много приятна външност, едва ли му е трудно да бъде забелязан, противно на твърдяното от Габи. Но според мен постъпи много добре отказвайки да е част от този махленски спор кой да остане, абсолютно безсмислено.

Ако става дума за Маги от сезон 3, аз не вярвам Калоян да е с нея, тя според мен харесва мъже с власт, Калата е обикновен счетоводител. Ако си спомняте когато течеше нейния сезон излезе, че е била със бившия на Анелия, Любо май се казваше, тя няма да хареса обикновено момче като Калоян.

# 1 154
Маги и Калоян ги видях на протеста в понеделник. И аз отказвах да повярвам, че са заедно, но “хубавите ябълки прасетата ги ядат” Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт