🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 58 309
  • 1 157
  •   127
Отговори
# 1 125
  • София
Толкова се надявах на церемонията, а то пак нон-стоп празни приказки.
И толкова много фалш не бях гледа. Колко им е зор на всички за пустия рейтинг.

Габи как само си личи, че е спрял в развитието си ученик.

Натали за пореден ден се навря в полезрението.
Мега фалшо  поведение. Много.

# 1 126
Това писмо на Натали, вярно го е писала Елена и целеше фино разкара Орлин, но той се направи на приятно разсеян и неразбрал, за да може Натали да каже в прав текст.

# 1 127
Мисля, че Натали, въпреки многократните заявления, че не иска да наранява,  има в себе си жестокост. Пуснах си отново сцената с писмото ѝ. Равен тон, хладен поглед, той я умолява "моля те, заради мен, просто ми кажи, от дни не съм себе си, не мога да бъда в триъгълник", а тя в отговор "защо нарушаваш моето право на избор" и накрая на синхрон с присвити устни в презрителна гримаса: "мисля, че той много ме нарани и ме отблъсна". Много голям контраст с лекотата, с която общува и флиртува с Тихомир, който изглежда очевидния ѝ и вече направен избор. Наистина не разбирам какво я кара да върти Орлин на шиш. Тушев не може да е обяснението - ако има капчица емпатия към един човек, дори и да ни ѝ пука за него като мъж, може ли заради единия ефектен финал, да го измъчва?

Напълно подкрепям написаното, всъщност и аз щях точно това да напиша , но са ме изпреварили. Ужасяваща беше студенината , която струеше от лицето на Натали. Цялото й същество просто крещеше- не те искам. И да е имало искра там от нея , тя наистина беше права като каза , че е изстинала. Лошо няма, но кажи му -не те искам , няма да те изяде я.
Общо взето аз съм скептична доколко продукцията слага думи в устата на участниците , но съм готова да заложа каквото кажете, че "писмото" не е го писала Натали. Не, че самото писмо блестеше с някаква особена стилистика, но горката Натали базирано на вербалните й способности и толкова не би могла да сътвори без чужда помощ.
Боже, само като си помисля как четеше с равен тон , без да го погледне , ако студенината можеше да убива гОркият Орлин  щеше да мъртъв на място.

Знам, че сме малцина тук , които му симпатизираме, но този човек показва истински, неподправени емоции, опитва се да разбере, не крие когато е несигурен. Продължавам да смятам, че той най-много се доближава до моето разбиране за участник в такова реалити.

Всички други с малки изключения са ми толкова противни, че не намирах за нужно вече дори да ги коментирам, толкова се изтъркаха в посредствеността си.

Обаче, безценна от цялата вечер ми е Мефистофелската усмивка на Радо , като гледаше онова недоразумение Бланко , как приклещена от него  в ъгъла бълва огън и жупел, но всуе.

Така е Габи , да знаеш ако не знаеш , че заем и брашно тъпкано се връщат , а ти достатъчно заеми раздаде.

# 1 128
Тази Галена колко хубаво момиче, особено вечерта така и отиваше тази визия. Обаче тези вежди... Кой я окепази така. Направо да ходи на лазер, като излезе.
А на това Нати ц****те много увиснали. На 20 години по-увиснали от моите, дето съм откърмила едно бебе. Що така...

Райна не става за водеща. Много е зле.
Ген. А може и да е имала проблеми с теглото. Като цяло, грозен коментар.
За веждите бях мернала коментар от нея самата, че буквално са я окепазили точно преди влизането й, стремяла се е към съвсем друга визия.
Тамън щях това да кажа и аз, снимка също беше качила като са баш направени - изглеждаха окей, няма как да е знаела как ще зараснат, но тази веждарка е направо за съд.

На Натали ѝ липсва каквато и да е емпатия, много злобно и студено същество се оказа. Честно казано, не смятам, че и Орлин, и Тихомир заслужават такава жена, че и който и да е мъж.

# 1 129
Вчера и на мен за момент ми мина скверната мисъл, че Бриелина по някакъв неведом път е захаресвала Калоян, но май е повече това, че оставайки без него се е почувствала сама сред вълци и колкото да го играе  вълк единак усети, че глутницата е наострила зъбаци. Радва му се искрено, но не защото е влюбена, а защото не е сама, има си верен паж, има на кого да си продава мурафетите, да се глезундри и да го нарежда както и дойде на ума. Освен това си повярва, че може да стигне до финала, докато в началото нямаше стремежи, щото нея трудно някой щял да и открадне сърцето и вниманието и не е там за любов, а за забава и курорт. В този смисъл вложи усилия в развитието на отношенията си с Калоян. Обаче на Калоян му стана много гадно чувайки, че не е неин тип, че не го харесва като визия(а той това му е най хубавото - симпатяга, висок), че в реала нямало дори да го забележи, камо ли да общува с него. И му писна. Бланкото го направи на луда калинка, такъв цирк му спретна за една дреболия, после му се извини и най накрая в опит уж да защити мача си го заби в земята с глупавите си изказвания как той е всичко онова което тя не харесва, но си потъпкала егото, за да бъде с него. Няма чувства там, само егоизъм и радост, че си е намерила човек да го тъпче, а той безропотно да търпи.

За Натали - аз принципно я харесвах, но с разгръщането на образа и все повече ми опротивяваше, като кулминацията настъпи в снощния епизод, когато ми идваше да я изтрия с гумичка от екрана. Толкова противно държание, толкова лошо отношение към Орлин, толкова неадекватна и неориентирана, че просто едвам я издържам с всичките и проявления. Шизофренна работа.

# 1 130
Цитат на: Pepina_n3 link=topic=1834436.msg50554637#msg50554637

Една се напъва да покаже, че правила секс, а друга, че не правила. О, времена, о нрави!
[/quote
Мхм, ама иначе повечето, които са имали на разположение поне по едно кюше без камери и празно легло са прали по няколко пъти тамън. Само Надка(да не се чете, че не й знам именцето, а от надежа) още е девствена и невинна мома.

# 1 131
  • в сърцето на един мъж...
За пръв път снощи задрямах на обясненията на Натали. Такава скука е тая жена и толкова й личи каква е по душа. Дожаля ми за Орлин и не издържах. Просто е безобразно. Да се взема с тоя Тихомир вече и да се приключва. Орлин не заслужава такова отношение.
Посмях се сериозно с драмите около розата, с Радо и Габа и в интерес на истината, крайният момент, когато Калоян се заяви ми награди всичките мъки и скука пред телевизора.

# 1 132
  • Be realistic - plan for a miracle.
Скрит текст:
На мен това писмо ми каза едно нещо много категорично - Ваня Щерева не е част от продукцията.
А на мен Наткиното епистоларно мъчение ми крещи Еленаааа🙃😉/ за гледащите за първи път това е редакторката Елена, бивша обсебена ергенка

100% съм сигурна, че Елена “редактира” целия сюжет Натали / Орлин и тя им взима синхроните.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 08:51 от Preggo

# 1 133
Елена е най- малко подходяща за “супервайзър в сянка” на триъгълника Орлин /Натка /Житомир. Все още сме живи 😉 свидетелите на Елениния патологичен триъгълник с Евгени и Валерия. Тя/Елена/ се превърна в абсолютна сянка, огледало, щеше да се крие в храсти, да чака, да дебне и отмъщава… Обсебеност до лудост.
И сега гледаме римейк на “ Елена във фантасмагориите “ 2. Тази жена уби с бездарие добър иначе материал за сюжет тип   “Лорд/бедна девойка” или “Гордост и предразсъдъци”…Разум и чувства, свеждайки ги до “Размисли и терзания на семпла девойка”🤮 и “Трай си Орлине за рейтинг” или “ Първи любовни трепети на полудевствен фитнес инструктор”

PS: Елена, ако четеш/а си доказала че четеш тук/, ограничи се в четене с разбиране на сценарии и пиеси. Творчеството е за други.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:05 от ellis

# 1 134
Тази Галена колко хубаво момиче, особено вечерта така и отиваше тази визия. Обаче тези вежди... Кой я окепази така. Направо да ходи на лазер, като излезе.
А на това Нати ц****те много увиснали. На 20 години по-увиснали от моите, дето съм откърмила едно бебе. Що така...

Райна не става за водеща. Много е зле.

Дайте снимка на тези вежди, че съм ги пропуснала.
Виктория е с хубава прическа, но облеклото и е потресаващо, прилича ми на тиква.
Орлин много хубав с новата прическа, Натали не го заслужава изобщо.
Габриела е наистина като диско топка, особено баджанаците са ужас. Радо много ме изкефи как и натри носа, но и него са го барнали като ц***ски барон.
Калоян обаче яко прецака Габи и това няма да му се размине. Очаквам в следващият епизод срещата с родителите, видях Орлин, Филипа и Тишо. Значи Филипа и Йовица са едните финалисти. Криси също май се обажда на родителите и, доколкото ми се видя и на Киара майка и, та горе-долу се видяха оставащите двойки.

# 1 135
Габка с тоя тоалет снощи като я гледах, имах чувството, че а се е навела още малко, а е изтъркаляла дините някъде по трасето. Joy

# 1 136
Тоз сезон е мега натоварващ. Някак   всичко идва отгоре. Шермин едва я изтърпяхме, тръгна си,, но пък се върна.... Сега Натали с тия гарантирани трима финалисти ще върти очи, докато полудеем. Нещата се изтъркват и писват. Поне Виктория е обезвредена засега, че и нейната любов с Тихомир не се търпеше...

# 1 137
  • София
Подкрепям за Райна, хич не става, не знам ..дано повече да не я викат, че не се търпи да се гледа.

Орлин ми е симпатичен, не одобрявам всичките му възгледи, но е чиста душа. Наталчето явно си заслужава абсолютно всяка нападка с това поведение, равен тон, мрънкане. Сега се появяват някакви клипчета нейни в нета, няма го това лигавене и тези преструвки.

# 1 138
  • SF
Аз от доста време ви пея песента, че без редактори, няма риалити.
Тези взеха, че се чифтосаха още на втория ден и пазят поведение пред камерите. Никакъв сюжет не може да се заформи от лежащи и погалващи се с палчето двойки.
В началото наблегнаха на скандали между мъжете.
Един простичък въпрос, когато привикват неопитните на синхроните, раздвижва въздуха. Пусни му на нарцисиста Виктор, или на примитивния Джани едно тънко: А какво ще кажеш за Орлин? и 3 епизода се напълниха за един ден.
После ги отделиха, за да могат да се доизпокарат. Една двойка беше отсвирена, за да влязат нови.
Радо и Галена - хъкате-мъката, аз те познавам, и аз май си спомням. Редакторите пак: не е ли редно да кажете и на останалите? Ако разберат на финала, ще ви убият!
Когато се върнаха от първа среща, се изправиха пред строя: ами ние имаме да ви казваме нещо...
Фифи и Йовица в началото трудно, после тя вече даваше целувки, цъфнаха и вързаха и веднага й подшушнаха, че може би пък това да не е любов, може би пък е задушена. Не успяха да го развият. Фифи нямаше друг обект по това време.
И си мислят, че голям успех пожънаха с Тройката. Тихомир вече беше главен герой заради Виктория. Прикоткаха го да го питат коя си харесва, не може да не си харесва. Тихомир им го намекна и от продукцията се развихриха. Сега тройката е заставена да бъде тройка. А и да се разпадне. Редакторите знаят, че няма как да завършат предаването с тройка. Ще видим какво са измъдрили.
И Виктория им беше пластелин в ръчичките. И на нея й вкарваха щури идеи в главата. Пробват, където става. С някои не става. Но има удобни характери, с които може да се работи. По синхроните ги усещат.

# 1 139
  • София
За мен основна грешка беше вкаравнето на Габи и Шермин. Сигурно по правилата на формата е да канят бивши участнички, но можеше тези да ни ги спестят. Те командваха повечето време насторенията и разговорите в къщата. И понеже са доминантни като характер, определяха и нагласите на другите вътре. С други участнички можеше да имаме съвсем друг сезон. Блага също не беше интересна.

Общи условия

Активация на акаунт