🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 65 793
  • 1 341
  •   224
Отговори
# 1 260
  • София
Дали Галена и Радо поне са останали двойка или само Джани и Габи излязоха като такава?

# 1 261
Ама като ще седиш, което и аз вярвам (не могат да си тръгнат, нито да взимат решение), ако ще правиш на пук на продукцията, стой и не прави нищо – не говори, не реагирай, не им давай материал.
За мен тримата не са влюбени, ама двама играят по сценария, въпреки че вече се поизчерпаха. А третият не иска, ама правенето му на пук всъщност подпомага продукцията, а не обратното

# 1 262
Аз сега гледам. Нищо изненадващо.
Малко е Елена. Трябва няколко Елени да мислят сценария. Слаб е

# 1 263
Във ФБ казват, че това е писмото, което е написала Нети за следващия епизод,
" Объркана оштавам..."

# 1 264
Видях реклама за кастинг на втори сезон.Тушев,ако четеш тук,вкарай светата троица директно и без кастинг в новия сезон.На финала му  (И)Натито може да е решила кой от двамата иШка.

Никакъв шанс. Там ще има нови мъже и тогава може да стане разтроена, разчетворена и т.н. И ще си откара до пенсия с мисленето.

Аз вече не смея да съдя участниците, чудя се  кое е тяхно лично мнение и кое е продиктувано от продукцията? 🙄🙄
Може Натали да е решила, може Габа да не е искала такъв скандал, може Орлин да е искал да си ходи след решението на Натали...
Не знам и аз вече! 🤐

Тогава това не е никакво реалити, а си е направо сериал. Толкова пък да не им дават да имат мнение......

На Николов сезона ми хареса повече от този. Харесва ми да има някакви драми и скандалчета, но в някакви разумни граници. Тук всичко ми е прекалено на макс и повече ме натоварва, отколкото да ме разтоварва и забавлява.

# 1 265
Ох,  Житко казал "те амо" и НарцИса ококори очищата. Та той дори не я е целунал, бе. Как казваш обичам те на някого, с когото не сте имали време, достатъчно разговори, не сте  се целунали даже, не си виждал реакциите му в различни ситуации? Ако Житко беше интелигентен или пък изпечен сваляч, бих си помислила, че казва тези силни думи, за да се добере до един бърз с*кс. Но Житото е с толкова семпъл умствен багаж, че явно го е казал, за да изглежда храбър. Щот нали, НарцИса обича храбреците...
Орлето не желае да стои в триъгълник и затова роптае, а и осъзнава колко е нелепа ситуацията. Житото си е ок, щото според него "Нети клони повече към мен."
 А Нарциса наистина клони повече към Тишето, щото Орлин й отнема правото да бъде в тройка.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:04 от Filipiada

# 1 266
Така е..а аз клоня към луканката...

# 1 267
При Натали положението е следното:

С Тихомир - човек вижда това, което иска да види. Дори и да не направи нищо, тя мисли, че той прави много. И най-дребния жест от него се приема, като нещо голямо.

С Орлин - най-сляп е този, който не иска да види. Каквото и да направи, каквото и да й каже, колкото и да я защитава - за нея никога не е достатъчно.

# 1 268
  • Варна
Тая Натали си заслужава всичкия хейт. Няма право да се подиграва с двамата мъже, а тя точно това прави.
Не съм чела дали продължават да я солят и народът дали продължава искрено да я "люби", но се надявам да е така!
И как не я срам да лъже, че щяла да помага на Житомир с брат му!
Всичко е да стигне до финал и след това айде чао.

# 1 269
Сетих се за анкета, обаче май ще е най-добре да не е за следващата, а за по-следващата тема. След като приключат с коментарите и участията в телевизия и надкасти. Дали да не пуснем анкета с предложение за водещ за следващия сезон? В следващата тема може всеки да даде някакви имена, които смята, че са подходящи и после да го пуснем, като анкета за гласуване. Така или иначе знаем, че продуцентите ни четат - тъкмо може да им дадем разни идеи.

# 1 270
Ергенът е любимото ми бг реалити. От всички сезони до момента, Ергенът: Любов в Рая се нарежда на почетната стълбичка под номер едно. Какъвто и да е финалът, важното е че през целия сезон много се забавлявах, наред с положителните и негативните емоции. Човек винаги има какво да научи дори от тези участници 😏 Една от главните причини е, че агресията в този сезон беше по-малко, освен изгоненият Джан и това е добър напредък. Досега не го бяха правили, а трябваше вместо да вкарват малоумни психоложки като Мага. Вероятно причината е многото и разнообразни участници, така агресията не се фокусира върху една жертва, както беше в Сезон 1 срещу Гърдева и Сезон 4 срещу  Роси. Такива ситуации адски ме напрягат и натъжават. Мразя зли хора, комплексари, подигравчийки, завистници и сеирджии като Капитонова, Дениз, Джуката, Злюба, Косара Шмучиту, Анна Мария, Кяра и т. н. Много са и винаги ще ги помня като такива. Шермин беше дразнител, но не и були според мен. Виктория иска да е були, но глутницата не я приема за част от тях. Мразя агресията и още от дете никога не стоя безучастна ако стана свидетел на подобна сцена. Слава Богу не съм ставала жертва на такава. За съжаление рядко се случваше през сезоните някой да се застъпи и да защити потърпевшите момичета..тъжно.
Та моята класация на всички сезони досега е:
1. Ергенът: Любов в рая
2. Ергенът 2 с Ергени
3. Ергенът 3 с Алек
4. Ергенът 4 с Виктор, Мартин, Васил
5. Ергенът 1 с Виктор

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 21:19 от Catfish

# 1 271
Аз имам класация само с татковци на ергени, и там под номер едно, и единствен член, е Татко Танко Joy

След края на сезон рязко забравям всички артисти..пардон, участници.

# 1 272
И на мен Ергенът ми беше № 1, но тази година Трейтърс го измести. Страшно ми хареса това предаване, направо си умирах от яд, че го даваха само веднъж седмично.

От всички сезони до сега, този в момента ми харесва най-малко.
Ако трябва да ги подреждам са ми така:
1. Сезон 3 - Алек
2. Сезон 4 - Мартин, Виктор и Васил
3. Сезон 2 - Евгени
4. Сезон 1 - Виктор - за мен това е най-красивия ерген до момента, с най-елегантна визия и най-галантно поведение към жените. Слагам го на това място, само заради победителката.
5. Любов в рая.

Тете, аз пък си имам класация на мамите:
№ 1 - мама на Евгени
№ 2 - мама на Алек
Ситуацията не е хумористична Joy

# 1 273
Aко има класация на мамите, Алековата мама е моя фаворит. Няма такъв смях с нея. Момата беше дъртото Маги.

# 1 274
  • Be realistic - plan for a miracle.
Продължаваме да наричаме жени на 36 дърти, виждам.
#хубавое

Общи условия

Активация на акаунт