🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 91 743
  • 1 779
  •   23
Отговори
# 1 680
Сега ми попаднаха снимки на Киара. Вярно, че доста е пипано, обаче са жестоки

Скрит текст:

# 1 681
  • в сърцето на един мъж...
Много красива изглежда и не са й грозни корекциите! На тези снимки де Simple Smile

# 1 682
Брей, Киара не се притеснява да се снима в полупрофил с огромноя си нос, няма срам тази жена! Grinning

# 1 683
Киара според мен ще стане много красива след няколко години, когато изгуби леката пухкавост на по-бебешкото лице. Само да не тръгне да пипа и носа след Шерминаторските простотии...  Аз ѝ се кефя и в предаването, че и тя като Дениз не се срамува да се пуска и без грим, но при нея е по-скоро обратен ефект. Тя ми е по-хубава с по-малко грим, а при Дениз гремът прави всичко, без него е като някоя вещица от хорър, извинявай Дениз, аз още си те харесвам.

# 1 684
Киара си е добре естествена.
Нормална естествана красива жена.
И носът й е съвсем съвсем ок.

# 1 685
Киара е много красива и определено сега е по-хубава, отколкото в сезона на Алек. Да не пипа абсолютно нищо по лицето и нищо повече по тялото просто.

# 1 686
На снимките от партито ми направи впечатление, че Габи Бланко е най - прилично облечена, без разголени гърди, направо ме учуди.

Ако се окаже, че след всичко случило се Орлин е приел Натали и са заедно, бих загубила всички симпатии към него.

# 1 687
  • София
Никакъв шанс Орлин да е с Натали.
Просто са си приятели. Секс приятели или дружки без секс.
Това че му е седнала в скута не значи абсолютно нищо.

# 1 688
Това не е точно Киара,сори ама за чий им ги мажат така снимките,нали я гледам месец близо на екран.А я намирам за хубаво момиче.
По същият начин са Виктория и Бланкото,като запердашат с филтрите,а на живо...

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 13:14 от Морана

# 1 689
Това не е точно Киара,сори ама за чий им ги мажат така снимките,нали я гледам месец близо на екран.А я намирам я за хубаво момиче.
По същият начин са Виктория и Бланкото,като запердашат с филтрите,а на живо...
Киара поне се разпознава, за разлика от ония двете.

# 1 690
  • София
Киара нито вътре, нито на снимката ми е симпатична. Кадрите са добре направени, но липсва излъчване. А като се има предвид и, че на горния етаж се събира само прах...

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 18:25 от Yellow_girl

# 1 691
Харесвам Киара външно, но няма нужда да се опитва да залъгва хората или себе си, че изглежда като на горните свръхобработени снимки.
Измислената лекарка, която прави устните ѝ също трябва да се гръмне, защото са криви.
Скрит текст:

# 1 692
Не говорим за симпатична ли ни е...а за външен вид.
Може да не ме кефи като човек.
Но мога да изразя мнение за външността й.
И не говоря за снимки с филтри.
А за това което видях в шоуто.

# 1 693
Киара е хубава в лице и с, и без корекции. Носът според мен не трябва да го пипа, и да се поддава на манипулации. Тя е красиво момиче. Антипатията идва от това, че е лееееко куха, но коя не е куха в този сезон? Май само Филипа. Другите девойки не демонстрираха кой знае какъв умствен капацитет.

Надкаст с Радо е качен!
https://youtu.be/laMPivbwiNo?si=Yee_GXLLR6uya46g

# 1 694
Киара е хубава, на мен без грим ми харесваше повече.
При нея ме отблъсна двойния стандарт, който прояви спрямо Натали. Как не припозна "нейния" Красун в същата роля като Натали? А тя не направи ли връзка между своето положение в триъгълника и Тихомир?
Странно нещо сме хората - съчката в окото на ближния виждаме, а гредата в своето - не.
Виктория направо ме отврати в последните епизоди! Всички симпатии към нея ми изчезнаха като дим! Даже Шермин ми е по-симпатична. Тя, макар и устата и егоцентрична, такава злоба и хъс да нарани нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт