🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #13 ФИНАЛ: 08.12.2025

• 92 839
  • 1 789
  •   102
Отговори
# 1 725
Аз видях как Виктор се нацупи защото Денис не му пусна. От там се разп@рдяха отношенията.

# 1 726
Аз видях как Виктор се нацупи защото Денис не му пусна. От там се разп@рдяха отношенията.

Да, много долно и мизерно същество е.

# 1 727
Слушам Радо и това е, спечели ме. 🫣

# 1 728
Мили мами, скоро всичко що касае Ергенът ще приключи. Беше ми интересно да си пишем. Едно нещо обаче не мога да приема и то касае Надкаст с Джан-Микеле. Там тук коментиращите бяхме наречени от Туджаров бабите от бг мама. Писна ми от това купено, ревниво и мазно момче, изгубило всякаква обективност. Оттогава не гледам Надкаст. А Неделчо ми е съученик. Смятайте мами...на 46 съм. Но и тези немалко години не ми позволяват да  издържа мъдро тази туджарова купеност и съответно сервилност. Предвиждам скорошен дигитален линч към това момче...
Нека този към мен да започне сега "баби"...

# 1 729
Ма що ги зяпате тия сульовци бе Joy
Аз нищо не мога да науча от тях. Полезно. Тоест..смисъл да им правя рейтинг..йок.

Чеснто...супер ама супер досадно ми е.
Сякаш си нямам по-приятни занимания....

Ай чантичките за хляб .... всички надкастъри и подкастъри Joy

# 1 730
Ако искате да си изгубите времето. Наталка.  Била на кастинг за предишен ерген, щото било достойно да се бориш за сърцето на един мъж. Бисексуална е, връзките ѝ били полигамни, имала едновременно връзка с мъж и жена. Екстра парче е, само да не ти е дОма.

# 1 731
За Натали отдавна се знае, че е би. Но не за това е хейта по нея. Да се колебаеш между мъж и жена, предвид сексуалността ти - ок. Ама да разиграваш двама мъже, към които видимо нямаш влечение, това е кофти.

# 1 732
А, тя не се е колебала между мъжа и жената, каза, че ги е сприятелила. Доколкото разбрах от шъшкането, би избрала да е само с човек от единия пол, само ако си струва и той или тя ѝ дава всичко, от което има нужда. Това обяснява и поведението ѝ в шоуто. Един човек ѝ е недостатъчен. Допускам, че може да иска и Тишо и Орлин.

# 1 733
Аз въпросният подкаст съм спряла да го гледам от доста време. А Туджаров е едно мазно, безгръбначно,  старо ергенче, което може да нарича баби само собствената си баба, защото лично на мен може да ми е чичо… подметка на продукцията.

# 1 734
Мен ме загуби, когато проявяваше едно такова флиртаджийско отношение към Валерия (с татусите). А тя си беше доста противна, поне за мен. Девиантна и го играеше мутра (наскоро си преглеждах в youtube сцени от този сезон).

На мен просто и двамата с Неделчо ми се изчерпаха. Прекалено оправдават всички участници, подмазват се. Нерядко говорят ред пил тъпотии... изобщо..не знам, бяха ми симпатични, но вече са ми доста безразлични

# 1 735
Доста от нас тук не са нито мами, нито баби, просто си коментираме шоуто. Неделчо може спокойно да ми е баща.

# 1 736
И аз правя бойкот на Надкаст заради сервилността на мазньоча Туджаров, но си пуснах малко Виктория и Радо. Големи възхвали и тук, и в коментари под подкаста с Радо, че бил директен и честен. А, бе, аз не ли съм в ред, но свалял си се с мацка, правил си се, че си двойка с нея, целувал си я в шоуто и накрая се изцепваш "Не исках да й давам обещания докато си чатехме преди предаването, защото можеше да срещна по-добре изглеждаща мацка вътре. Ако не й бях видял сторито, че ще влиза в предането, не бих й писал, не ми харесва достатъчно."

# 1 737
При Натали положението е следното:

С Тихомир - човек вижда това, което иска да види. Дори и да не направи нищо, тя мисли, че той прави много. И най-дребния жест от него се приема, като нещо голямо.

С Орлин - най-сляп е този, който не иска да види. Каквото и да направи, каквото и да й каже, колкото и да я защитава - за нея никога не е достатъчно.
Като харесва Тихомир, на него защо му се прави на девствена? Та още не са се целували, само някакви упражнения са правили.
Тя съвсем се превърна в детето Нати. А къде е другата Нати, която пее в клип с чернокож? И танцува с куп жени?
Не продукцията я вкара  в този филм, продукцията изполва случката. Тълпата помогна с реакцията си към нея и я зашемети в глупостта.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 20:15 от Pepina_n3

# 1 738
Абе наясно съм какво искаше да кажеш, ама това "пее с черен" звучи толкова грешно...

# 1 739
Неустойка за Надкаст няма, само за ПО.
Тя щом Лили Естер не се появи не знам, може би не са много големи неустойките.
Според мен Виктор и Кристина няма да отидат в Надкаст
Взима си болничен лист и неустойките отиват в кофата. Продуцентът на миналия сезон нали точно това призна на Даниела, че се е явила в ПО, а не е изиграла картата с болничния.

Общи условия

Активация на акаунт