Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 21 755
  • 347
  •   47
Отговори
# 315
  • При децата ми

Ех, така се надявах на мултикукър!
Участвахме с по няколко бележки.
Здраве да е!

Току-що ми звъннаха от "Куинс" за одеялото.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:38 от Hrispa76

# 316
  • гр. Кюстендил
Чаках да се включа с някоя нова игра в новата тема, но вие все ме изпреварвахте. Във ФФ с 1 бележка ме няма, колежката с 10, също. За сега и в календарите нямам късмет, в ИГ няма да коментирам там какъв съм карък, даже при тегленията не ми се врътка и името дори Sweat Smile И като край на моето писане завършвам със смел манифест за 10 награди, от които половината се надявам да са за моето дете или за децата на близка приятелка, защото декември е пълен с игри и се включвам толкова активно, че надеждата да напълня елхата с допълнителни подаръци е много голяма Grinning

# 317
  • оттам, откъдето започва България
Скрит текст:
Ако някой е участвал в играта на ДМ.

„Спечелете награди с dm България и NIVEA MEN в ACTIVE BEAUTY” в ACTIVE BEAUTY – онлайн списанието на dm за красота, здраве и лайфстайл

ПЕЧЕЛИВШИ:
Григор   Пенчев
Красимир   Хаджииванов
Милена   Бакиева
Борис   Ганчев
Райко   Пепеланов
Благовест   Ангелов
Иво   Димитров
Ицо   Мастравчиев
Владимир   Славов
Анелия   Петрова
Северин   Караджов
Богдан   Биримски
Христина   Симеонова
Петър   Петров
Калин   Кирилов
Можеш ли да публикуваш линк към списъка с наградите, че аз нещо го изгубих и не мога да го намеря ?
[/quote]

Ето го линка:   https://www.activebeauty.bg/zdrave/palni-uslovia-i-pravil … %9D/   

# 318
Скрит текст:
Ако някой е участвал в играта на ДМ.

„Спечелете награди с dm България и NIVEA MEN в ACTIVE BEAUTY” в ACTIVE BEAUTY – онлайн списанието на dm за красота, здраве и лайфстайл

ПЕЧЕЛИВШИ:
Григор   Пенчев
Красимир   Хаджииванов
Милена   Бакиева
Борис   Ганчев
Райко   Пепеланов
Благовест   Ангелов
Иво   Димитров
Ицо   Мастравчиев
Владимир   Славов
Анелия   Петрова
Северин   Караджов
Богдан   Биримски
Христина   Симеонова
Петър   Петров
Калин   Кирилов
Можеш ли да публикуваш линк към списъка с наградите, че аз нещо го изгубих и не мога да го намеря ?

Ето го линка:   https://www.activebeauty.bg/zdrave/palni-uslovia-i-pravil … %9D/   
[/quote] как се свързват с печелившите

# 319
За играта на PizzaLab & Coca Cola - да имате в предвид че няма скреч карти все още в обектите, питах в два различни и не били дошли... А специално ходихме да вземем пици за играта .. та да... Писах на Колата вече

Няма ме в Крина и в пасифлора и Куйнс - ГОЛЯМО мрън!

# 320
  • оттам, откъдето започва България
Kissity, в линка я има информацията:
"15. Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелването на наградата в срок до 05.12.2025 г. включително до края на деня, че печелят награда.
16. За да получат спечелената награда, печелившите участници следва да посочат адрес за доставка или офис на куриерска фирма, до който биха могли да получат наградата. Тази информация следва да бъде предоставена имейл най-късно до 08.12.2025 г."

# 321
Включвам се към печелившите на персил за една година и към непечелившите на пасифлора и крина 🫠 така или иначе от крина бих се зарадвала на мултикулъра, а от пасифлора няма да коментирам.. цената на “дизайнерските” чаши е около 6лв броя, поне да подаряваха комплект чаши, а не брой, същата работа и с лъжичките.. те по евтини от захарта им 😅 и все пак щях да им се зарадвам, но здраве да е!

Подарявам касова бележка с мляко олимпус, който иска да си пробва късмета, моля да ми пише на лично!
Едит: подарена!

Успех на всички в игрите този месец ❤
И мрън за фереро 🤓

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 13:32 от Sweet_Dreams19

# 322
Звъняли са на мъжа ми печели една година безплатна пътна помощ,надявах се на гуми 😅

# 323
  • София
https://www.facebook.com/share/r/1BwisqUbUC/
Игра на Кройтерхоф с поръчка от сайта им bionat.bg

# 324
В Крина и днес ли пращат имейли,че не виждам печеливши .С 1 бележка съм там,но все пак….

# 325
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Крина - нищо, Фантастико - нищо, Куинс - нищо......за календарите да не говорим....Ще се ориентирам към закупуване на нещата които искам, защото явно късмета ми е на почивка в Хаваите на топло!

# 326
Kissity, в линка я има информацията:
"15. Печелившите участници ще бъдат информирани за спечелването на наградата в срок до 05.12.2025 г. включително до края на деня, че печелят награда.
16. За да получат спечелената награда, печелившите участници следва да посочат адрес за доставка или офис на куриерска фирма, до който биха могли да получат наградата. Тази информация следва да бъде предоставена имейл най-късно до 08.12.2025 г."
благодаря, то така ..кьорав карти Grinning

# 327
В Крина и днес ли пращат имейли,че не виждам печеливши .С 1 бележка съм там,но все пак….

Снощи получих аз

# 328
И аз идвам да се похваля,че печеля книга от Крина.С една бележка бях.

# 329

Сега разбрах, че съседката ми така и не си е получила шоколадите на Милка и понеже не знае къде да им пише е зарязала нещата. Може ли контакт, на който може да се свърже с тях, знам, че имаше хора от форума, които също им писаха за неполучени шоколади?

Аз бях писала на контактната форма в сайта на Милка като избрах произволни параметри,понеже май не е точно за такива неща Grinning Иначе и във фейсбуук ми отговориха докато чакам мейл. А една друга съфорумка е звъняла по телефона,но не знам номера.Освен вашата съседка знам за поне още 6-7 подобни случая ... голям зор с тези шоколади.

Общи условия

Активация на акаунт