Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 114 130
  • 1 278
  •   1
Отговори
# 660
Печеля от Pringles Адвент календар Simple Smile  Публикували са печелившите.
може ли линк към играта?

# 661
И аз съм с календар от Прингълс Heart

# 662
https://prg-promo.com/- Най -накрая са. И аз съм с календар . Миналият път с две бележки за по 20 лв ме нямаше. Сега играх с една бележка  , защото детето обича този зеления и го видя и купихме , иначе хич нямаше да го отразя. Сърдех им се Grinning

Печеля от Pringles Адвент календар Simple Smile  Публикували са печелившите.
може ли линк към играта?

# 663
И аз с календар от Прингълс.🥳

# 664
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Записвам се с така желаната пирамида от Фереро Simple Smile Часът се вижда, обаче изобщо не помня кой бонбон беше. Падна от третия ми опит. За пръв път печеля нещо от тях.

# 665
Получих днес пакета от Фереро и вътре вместо чаши... пирамида Grinning
Писах им мейл и не я пипам, че май май има дама с моето име в близкия квартал и са ни омешали наградите (на товарителницата пише друг адрес, но пък звъннаха на моя номер).

Ще видим какво ще стане, дано отговорят.
А това от сегашната игра или от предна е наградата?

От сегашната, преди 10 дни ми се паднаха чашите.

# 666
О, така се надявах на календар на прингълс. 😢😢
Това и фереро пирамидата са нещата които най-много исках…
Даже разглеждах от къде мога да купя календара попринцип, ама не видях да го продават в мрежата…

# 667
От Прингълс не са изтеглили всички. На сайта им са само 73 печеливши, а трябва да са 100.

# 668
А при мен ли е бъгнато нещо. Защото и
Аз виждам около 20-30 печеливши, не 73?

Иначе имам свободен купон за солети в Кауфланд, ако някой го иска да пише да го изпратя

# 669
И мен ме няма в Прингълс.Изтеглили са Ариел/Ленор и Фантастико и там нищо. Ама верно са около 70  изтеглените печеливши.

# 670
Днес май  персил и Фантастико трябваше да се тегли

# 671
  • In The Middle Of Nowhere
Да се похваля вчера получих пижама от форумната игра с Астратекс, много е хубава! Нямам възможност да я снимам, само ще покажа кой модел е. Мислех, че ще е уголемена, но е точен размер, моят е С. Много хубава материя, чудесно ушита и заслужава .. по-хубава опаковка от тази с която я получих според мен 🙂
Скрит текст:

# 672
Първа награда за месеца-спечелих ваучер 50 лв от Милка и Фантастико(докато пазарувах с ваучера 50 лв, който спечелих от играта им с Шуменско 😂)

# 673
Виждам името и телефона си за кафеавтомат на Ариел/Ленор и ФФ. Нямам съобщение, дано да не се радвам необосновано.

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 16:54 от Maksimix

# 674
То там голяма неизвестност , как са ги публикували , трябва страшна разшифровка да се откриеш

Виждам името и телефона си за кафеавтомат на Ариел/Ленор и ФФ. Нямам съобщение, дано да не радвам необосновано.

Общи условия

Активация на акаунт