Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 114 133
  • 1 278
  •   1
Отговори
# 780

Все пак разбра ли се дали наградата е от Коледния календар или са изпратили по грешка награда от играта с покупка?

Спечелих награда в първия ден на календара, а не съм чула да разнасят награди.

От календара/ или по точно тази Ferrero Golden Touch , която си е или чаши или пирамида. Не съм участвала с покупка при тях наскоро на 100% .
Може дамата да е една от първите спечелили пирамиди, иначе аз получих 10 календарни дни след като ми излязоха чашите. С Ин Тайм както каза една друга потребителка.

# 781
  • София
При мен са минали доста повече от 10 дни. На 26-ти спечелих. Не са ги донесли.

# 782
Пробвах какви ли не варианти и не мога да спечя вито във филаделфия нито фереро.
Въпроса ми е към спечелилите гледате клипчето докрай и опитите един слуд друг ли правите или си ги разпледеляте за целия ден

# 783
Аз играя един след друг и не гледам клипчето. Спечелих чаши, явно няма да ми се падне пирамидка.

На филаделфия според мен някой си знае цаката, като гледам има и фамилии еднакви и то не от мега популярните.

# 784
Аз също не гледах клипчето. Толкова ме беше яд ,че не печелех,че пуках трите опита един след друг с различни бонбони. От втория опит с първия бонбон пирамида!

# 785
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Отначало гледах клипчета, избирах бонбони. После давах на детето да си избира бонбони. И накрая просто цъках да мине от ред. Изобщо не очаквах да спечеля нещо.

# 786
И аз да помрънкам, че е голяма суша... Но пък ми се случват други чудеса... Надявам се и на наградки за да ги споделя със семейството вече за 2026 г.

# 787
Здравейте за играта на масло Президент където намерите промоционален пакет от малки магазинчета може да се регистрира!За мен е доста странно при положение,че има ваучер за Кауфланд,но те си знаят.[u[/

# 788
  • София
Спечелете кино-билети за филма "Анаконда"
https://www.dnevnik.bg/igri/anakonda/
спечелете книга до 22 декември
https://krasota.rozali.com/poznai-markata/poznai-markata-toaletu … -naomi-haris.html

# 789
[video][/video]Да се отчета и аз.Получих си одеялото от Queens и да ги похваля за бързата организация и доставка!Но все още си чакам термочашата от Мираж.играта им беше до 31.11.Някой получил ли си е наградите?
А аз все още чакам обаждане от тяхна страна. Спечелих одеалото на 01.12 и преди няколко дни им писах,че в общите им условия е посочено,че ще получа обаждане в рамките на 7 работни дни. Все още ни вопъл,ни стон. Хората от първото теглене вече си получиха наградите даже. Има ли някой от първото теглене,на когото не са му се обадили все още?

# 790
https://www.bushmills.bg/lidl/

Тук чакаме, има ли много участници? С 2 бележки съм за различни поводи.

# 791
От играта Пепси и Фантастико звънят , ММ със слушалки. Тъкмо гледах , че вчера са имали теглене и съм пропуснала. Първа награда от Пепси.
Днес чакаме теглене от Нутела
( последно) и Табиет.

# 792
Аз пък спечелих настолната игра от Олимпус. Казаха доставка до 30 работни дни и трябва да дам бележката на куриера.
А аз 5 мин преди това регистрирах същата бележка и за Престиж.
Извод: не трябва две игри да са с една бележка.
Аз просто пазарувах и случайно се сетих, че и млякото може да се регистрира.
Не правете като мен! 😊

# 793
  • София
Просто направете копие на бележката или снимка. И ако потрябва за другата игра да имате какво да покажете.

# 794
Аз пък спечелих настолната игра от Олимпус. Казаха доставка до 30 работни дни и трябва да дам бележката на куриера.
А аз 5 мин преди това регистрирах същата бележка и за Престиж.
Извод: не трябва две игри да са с една бележка.
Аз просто пазарувах и случайно се сетих, че и млякото може да се регистрира.
Не правете като мен! 😊
Мисля, че Престиж не искат касовия бон -  синът ми спечели ваучер 50 лв и не му взеха бележката.

Общи условия

Активация на акаунт