Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 114 117
  • 1 278
  •   1
Отговори
# 930
Е как така Sad, аз една не мога да нацеля и играем цялото семейство...

# 931
Е как така Sad, аз една не мога да нацеля и играем цялото семейство...
да да знаех и аз ...

# 932
И аз играя и нищо, бих се зарадвала и на пирамидата и на чашите, но уви. А това масло президент много ме дразни. Никъде няма, после ще го срещаме до Великден. Не мога да разбера какъв е тоя зор с промо опаковки. Още може да се срещне хелл и Старопрамен. Като за последните повече няма да играя.

# 933
  • у нас
И миналата година, и тази от Фереро, нито с покупка, нито без, имам нещо. Толкова обичам тези бонбони. Една пирамида не ми се пада, ей.

# 934
  • Пловдив
А това масло президент много ме дразни. Никъде няма, после ще го срещаме до Великден. Не мога да разбера какъв е тоя зор с промо опаковки. Още може да се срещне хелл и Старопрамен. Като за последните повече няма да играя.
Търсих вчера и аз в Кауфланд..., ми няма промо опаковки...

# 935
Току-що регистрирах бележка в Куинс. Не мо начили парите, но при повторен опит за регистрация ми казва, че бележката вече е регистрирана. Някой имал ли е подобна случка? Дали да изчакам някакво време или да им звъня?

# 936
Току-що регистрирах бележка в Куинс. Не мо начили парите, но при повторен опит за регистрация ми казва, че бележката вече е регистрирана. Някой имал ли е подобна случка? Дали да изчакам някакво време или да им звъня?
При мен веднага се начисли сумата. Най-добре им звънни / пиши

# 937
# 938
  • София
В правилата на маслото прочетох,че на промо опаковките има поле за изтриване, вкарва се кода и разбираш дали печелиш. Не е моето , пък е скъпо.
От коледните календари не печеля. Естествено и изтеглих късата клечка преди празниците.

# 939

Tъкмо щях да напиша и аз, че дочакахме заветния списък.
С две бележки бях, но уви.

# 940
Сайтът на Олимпус отказва да ми изпрати код по СМС за потвърждение. Някой дали е имал същия проблем?

# 941
Сега обърнах внимание на маслото, че наистина играта е моментна. Не стига че маслото го няма, трябва 9 лв., и после опитай пак или престилка. Играта е до 08 януари. Браво на организаторите Simple Smile

# 942
  • София
Може ли повече от една награда се печели в Колгейт? Виждам повтарящи имена Simple Smile

# 943
Аз бях с три. Не ми се говори направо, нито си спазват правилата , нито отговарят на имейли. И те отиват в черният списък.

# 944
Аз искам да попитам спечелилите ваучер от Орео за Айстайл, успяхте ли да приложите кода и да направите покупка ?

Общи условия

Активация на акаунт