Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 22 280
  • 355
  •   24
Отговори
# 345
На моя телефон играта на Юск беше с пъзел, а на мм със зарче

# 346
На моя телефон играта на Юск беше с пъзел, а на мм със зарче

Е след пъзела изписва, че ще теглят 4-ма печеливши, пък тук хвърли 6-ца и печелиш… поне са малко по-щедри от миналата година (май).

# 347
Освен Коколино+Кф и Ленор има ли други игри с покупка на омекотители?

# 348
Имам въпросче относно инстаграм - как търсите отговорите на обявените печеливши?
Следях една игра, изтеглили са печелившата и ми е супер любопитно да прочета най-оригиналния и креативен отговор.
Пробвах на компютъра с Ctrl+F - излиза ми само тагването ѝ от организаторите на играта.
Бихте ли били така добри да ме ограмотите Flushed
https://www.instagram.com/p/DRhRCvpDi_v/

Освен със скролване в коментарите, не знам да има друг начин. Намерих това участие на печелившата, не знам дали има друго

Точно за тази игра условието е: Победителят ще бъде избран на база най-оригинален и креативен отговор и ще бъде обявен в сряда, 04 декември, в коментарите под този пост и в нашата стория.
Успех, любители на вкусната храна!
Ако това е най-оригиналният отговор, здраве му кажи...

# 349
Летен полъх, споделям на 100% мнението ти. Този отговор звучи точно, като всички останали с по 1 дума - пица, пиле... Не искам да обидя никой, но 99% от отговорите не отговаряха на зададеното условие. Тотално "Есе" е и организатора на играта. Писах им под поста, сега проверих - не са ме отразили.

# 350
В Billa вече има от коледната стела и даже е на промоция. Игра на LOR за кафемашина във Фантастико.

# 351
https://roshen-bg.com/lacmichoco/

На 8 ще публикуват трето теглене, имам някакви надежди, да видим.

Много тъпо, че много организатори не спазват собствените си правила, пълна демотивация.

# 352
  • София

Чак не можах да повярвам в първия момент какво ми изписа .. 😳❤️ Радвам се, но не пия алкохол, повече бих се радвала на пирамида, защото много обичам бонбоните!

Този месец започва много късметлийски! 🍀 Дано така да продължи. 😍

# 353
Днес и аз не успях да наредя пъзела на ,jusk, времето не стига, може би е по- добре да се играе от компютър.

# 354
Пъзела беше доста лесен останаха ми 23 секунди.

Ох, как ви завиждам за тези чаши. Още си мрънкам аз, барем падне нещо. Мисля да си използвам ваучера за Ветрило тази седмица. Звънях за резервация и управителката ми каза само да го занеса физически и ще ми се приспадне от сметката.

# 355
В Си Би Ес на ул. Христо Ботев гр. Стара Загора видях игра на Милка. [img]//cdn.bg-mamma.com/MNUo/FwCPA.jpg[/img
И там има промоционални кенчета и бутилки   на бира  Стела Ауртоа.

Общи условия

Активация на акаунт