Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 26 527
  • 402
  •   4
Отговори
# 390
+ 1 капо от Маги (Мрън!)

# 391
Имам въпросче относно инстаграм - как търсите отговорите на обявените печеливши?
Следях една игра, изтеглили са печелившата и ми е супер любопитно да прочета най-оригиналния и креативен отговор.
Пробвах на компютъра с Ctrl+F - излиза ми само тагването ѝ от организаторите на играта.
Бихте ли били така добри да ме ограмотите Flushed
https://www.instagram.com/p/DRhRCvpDi_v/

Освен със скролване в коментарите, не знам да има друг начин. Намерих това участие на печелившата, не знам дали има друго

Точно за тази игра условието е: Победителят ще бъде избран на база най-оригинален и креативен отговор и ще бъде обявен в сряда, 04 декември, в коментарите под този пост и в нашата стория.
Успех, любители на вкусната храна!
Ако това е най-оригиналният отговор, здраве му кажи...
Тези от ninjakitchenbg решиха генерално въпроса - премахнаха възможността за четене и писане на коментар под играта - така се прави, когато не спазваш собствените си правила!

# 392
Знаете ли дали от календара на Кауфланд ще публикуват кой печели всеки ден?

# 393
  • София
Излезе ми още един календар, изисква абониране за бюлетин.

Но после не ми се появяват прозорчета за отваряне.

# 394
Знаете ли дали от календара на Кауфланд ще публикуват кой печели всеки ден?

Ще има тегления на 15.12 и 28.12., поне така пише в правилата.

# 395
Някой получи ли обаждане/мейл за награда от играта на Мираж/Кауфланд? Има номер като моя, но нямам известие.
Понеже не съм писала отдавна този месец печеля книга от Розали, книга от Крина, ваучер от играта на Ариана и Лидъл.

# 396
Има ли игра за Nescafe (Dolce Gusto)?

# 397
  • Пловдив
Някой може ли да пусне списъка на Маги?
Гледах и през телефона, и през лаптопа - не ми излизат печелившите Flushed

# 398
Някой може ли да пусне списъка на Маги?
Гледах и през телефона, и през лаптопа - не ми излизат печелившите Flushed

По-скоро ще ги публикуват след като проверят бележките. При регистрация май само номер на КБ писахме. Сега ще очакват печелившите да ги изпратят за проверка и след това ще ги качат, според мен.

# 399
  • София
Спечелете  кино-билети до 07 декември
Спечелете книги до 11 декември
тук имаше игра ама дали са изтегелени?

# 400
Забравих да кажа, че очаквам някакви игри с шампоани- за предпочитане Пантен, Глис, Здраве

Има и други игри, така че Enjoy!
Последните две години Здраве пускат игра през февруари.
Много слабо от към игри като за Декември. Миналата година по това време имаше Милка във всички магазини, Милка в КФ, Пантен, играехме за прословутите чаши на Швепс 😃 и още много. А тази година мноооооого слабо. 
И мен ме няма в Маги, макар и да не се надявах много.

# 401
  • Сливен
Да ви кажа, въобще не е слабо от към Игри - във Фейсбук и Инстаграм е пълно. В Инстаграм, всеки ден виждам поне по 10 нови Givawey, а хората с които ме следват/ме и отбелязват/ме, на ден получавам по 100 тага 🤣

# 402
В инстаграм наистина има много, аз от скоро се засилих там да играя, но там колкото игри има толкова половината от тях са просто формалност ми се струва.

Общи условия

Активация на акаунт