Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 28 565
  • 427
  •   23
Отговори
# 420
  • МИНДЕРА
За златните кюлчета дали продължават да теглят виждам списък с дата 4,5 декември

# 421
Joy Joy Joy
 Как са се подредили. Русито, Мирко и Леонардова Joy Joy

# 422
Наистина как само са се наредили, красота! 😆 То си е традиция да ги теглят всяка година в играта на Eti Dare.

# 423
Привет! Търся си съмишленици за тагване за игри в инстаграм. Пишете ми на на лс.

# 424
  • у нас
От КК само Ко ми се пада. Давам Ко за Ле, ако има някой от Бургас.

Днес КК е в града. Явно много малко бюджет са имали. Рекламата им голяма само. Не стига, че е само ден, ами нищо няма - нито игри, награди, нито снимки както предни години. Само може снимка с Дядо Коледа, с твой телефон и ако купиш 2 КК от литър нагоре, търкаш на таблета и каквото се падне /торбичка, кутия и чаша/. Като чаша се пада много рядко.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 17:15 от Sinara

# 425
За златните кюлчета дали продължават да теглят виждам списък с дата 4,5 декември
Ее, ама аз за това не съм успяла да спечеля. Те всичките от клана тука! В преден пост се коментираше, че качват с дата когато печелившите потвърдят. Т.е. вече са изтеглени и уведомени.

# 426
Много е гадно от страна на Dare да пренебрегнат  останалите от семейството сега ще им е гадно без кюлчета.
Или още не са си пратили данните и чакаме да са следващите от списъка  все пак има още 5 награди:smiles:

# 427
  • моята мила родна страна
Най-накрая целнах чашите на Фереро, чак не повярвах. Първа награда за декември, дано не е последната. 😀

Общи условия

Активация на акаунт