Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 165 - декември 2025)

• 114 132
  • 1 278
  •   1
Отговори
# 555
Syoss пращат имейли. С ваучер съм за 50лв 😊

# 556
И аз съм с ваучер от Syoss Simple Smile

# 557
  • София
И аз с ваучер.

# 558
  • Пловдив
И аз с ваучер от Syoss Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 дек 2025, 16:09 от ilik123

# 559
Syoss пращат имейли. С ваучер съм за 50лв 😊

+ 1 Smiley

# 560
  • оттам, откъдето започва България
Ако някой е играл в играта с бонбони М&M, има печеливш:

Спечелилият страховито приключение в Disneyland® Paris:
xxxxxx4886

# 561
И аз да се запиша с ваучер от Саъс, любима награда !

# 562
Здравейте! Има ли някой от вас, който да е участвал с изпращане на снимка в Нутела през втората седмица /която е била одобрена/ и да не е получил имейл, че печели пуловер?

# 563
Здравейте! Има ли някой от вас, който да е участвал с изпращане на снимка в Нутела през втората седмица /която е била одобрена/ и да не е получил имейл, че печели пуловер?
Аз.

# 564
Благодаря за отговора, Mlya. Явно не всеки участвал печели. Имах други очаквания, при наличието на 100 награди на теглене, но може би участниците са били твърде много.

# 565
  • Пловдив
Днес не трябваше ли да теглят VISA и EMAG 😊

# 566
Здравейте,

1.Има ли някой тук, който е спечелил от тази игра ваучер и вече го е получил?
https://promo-lidl.ariana.bg/

2. За играта на Billa, регистрирах номер на касовия бон, долу най-вдясно, над надписа:"БОН".
И, да , трябва да се огради "Да", в отрязъка, в който въвеждате името и телефония си номер. Иначе все едно нищо не сте направили и не сте се съгласили с условията.

3. За тази игра, имайте предвид:
"7.3. Да снима касовата бележка (фискален бон) заедно със закупеният продукт Arriva Foods и да запази снимката до края на Кампанията. "

https://www.arriva-promo.com/?fbclid=Iwb21leAOlbcBleHRuA2FlbQEwA … 20238979261500782
Аз спечелих барбекю,което още чакам!

# 567
Видас пращат имейли за наградите , проверете си в спам, че моят беше там
( за играта от Фантастико).

# 568
PG за изтеглили тази томбола с комплект продукти съм играх за робота но пак не съм капо  като В повечето томболи напоследък да се радвам много

# 569
Благодаря за отговора, Mlya. Явно не всеки участвал печели. Имах други очаквания, при наличието на 100 награди на теглене, но може би участниците са били твърде много.

В играта на Куинс седмичните награди са повече - 125 - и много хора споделиха, че не са спечелили (и аз не се открих в списъка и ще си стискам палци за следващата седмица, че това одеяло отдавна съм го загледала в Юск). Има игра - има участници и Късмет. За тази година се сещам само за играта на Сами-м, където наградите бяха 100 футболни топки и всички участвали спечелиха и много топки останаха.

Общи условия

Активация на акаунт