Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 11 983
  • 171
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря за темата!

Ще го гледам заради Кукушев, а дано ме изненадат приятно и с останалото.

# 16
Заинтригувана съм, ще дам шанс на това реалити!

# 17
Благодаря за темата, Diavolo! Ще се постарая да съм активен тук и да ви давам колкото се може повече информация за сезона Simple Smile Също така бих отговарял на ваши въпроси в момента в който започне излъчването, стига да имам време Sad

# 18
  • София
Хоп - да се запиша, за да не изпусна началото 😀.
Traitors ми вдигна адреналина и искам още и по много 😂

# 19
Ще го гледам само заради Кукушев!
Само да не забравя 🤣

# 20
Благодаря за темата.

Изглежда многооо интересно, нямам търпение!

# 21
Записвам се и аз, бих го гледала.
Обявили са и първия участник - Мартина от Ергенът:

# 22
Рязко ми спихна ентусиазЪмът

# 23
  • София
Първият обявен участник за сезона.

Мартина от Ергенът 4

# 24
Явно е модерно ергенки да ходят в стратегически предавания Simple Smile Дано е малко по-добре от Анна–Мария. А дано ама надали

# 25
Благодаря за темата!

Смятам да го гледам и имам доста високи очаквания имайки предвид, че режисьорът е същият от Трейтърс (Цветомир Матев). Той и Гуспата доста го хайпват в социалните мрежи по подкасти.

Не съм фен на Кукушев, хуморът му не е моят, малко ми звучат повечето му неща като dad jokes :Д (това е лично мое мнение), но според мен ще се справя по-добре от Рени в Зона Х.

# 26
И аз се записвам в темата. Правилно подозирах,че Мартина ще участва, понеже ми излизаше че лайква и репоства всичко 😃. Харесвам Кукушев, искам да го видя в ролята на водещ, мисля,че ще се справи доста добре, все пак е и актьор.

# 27
Явно е модерно ергенки да ходят в стратегически предавания Simple Smile Дано е малко по-добре от Анна–Мария. А дано ама надали
Людмила от сезон 1 прави чудесна игра в Къде е златото, което е на подобен принцип, но от Мартина не очаквам нещо подобно.
Само си пожелавам да няма редпилъри/батки в стил Стратимир и Емо Каменов.

# 28
О, добре, че се сетих да погледна в другата тема за тв предавания, че да се информирам! Благодаря и аз за тази възможност да чета и коментирам! Ще му дам шанс, звучи ми интригуващо, Кукушев го харесвам, а и няма кой знае какво друго да се следи....Sunglasses

# 29

Общи условия

Активация на акаунт