Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 11 995
  • 171
  •   1
Отговори
# 45
В лайковете мернах Ина от ДиК 1, значи темата ще е… интересна. Joy

# 46
# 47
Сефте я виждам, не ми е позната нито като име, нито като лице.
Честно казано, наистина започвам да занижавам очакванията си за това предаване все повече.

# 48
Сериозно се замислих за това предаване... Даже се върнах на първа страница, за да видя дали пък не съм се объркала какво съм избрала. Нещо тези участници ме замислят дали да си хабя времето с тях. Ще се пробвам, ама да видим.

# 49
  • София
Писаха, че щяло да е зловещо.
Само като си представя Мартинка да ох-ка и да се превзема и рязко ми спада ентусиазмът. Sweat Smile Кукушев ми е любимец и искам да го видя в ролята на водещ, затова ще дам шанс, но не обещавам да следя до края.
Дано занижат очакванията, пък да ни изненадат. Grinning

# 50
И аз не съм очарована от първите участници и не знам дали ще дам шанс на предаването. Мартинка е добра душа, но освен за Ергенът, за друго не я виждам, поне аз.
Искат да пробият, да се наложат и т.н., ами да се постараят малко с каста.

# 51
Тази Джулия къде е участвала, извинете?

Това, че Андрей ще участва... на мен пък ми спихна ентусиазма, този не спира с лиготиите и нищоговоренето. Ръси някаква глупост и после "шегувам се, шегувам се" и си се хили сам на "смешките".
Супер компания се заформя. Чакам само Татстоунър и Николас Grinning
И Анджела, не забравяй, хахаха.

# 52
  • София
Никъде не е участвала.
Нали искате нови, непознати хора. Ами ето. Писах, че ще има доста гръмки имена, но и нови, непознати за публиката участници.
На мен ми е много красива, Джулия. Simple Smile

# 53
Ами това е хубаво, щом не е участвала. На мен ми се иска това предаване да започне още утре, докато трае мъртвия сезон. А те ако точен имената още месец, предаването е започне баш с активния пролетен ТВ сезон от февруари, баш по време на лудницата. Иска ми се сега и през януари да го гледам.

# 54
  • София
Няма как да стартира риалити шоу по Коледа и Нова година.
После до 7 януари пак са само празници.
Никъде го няма това и у нас и по света.

Доколкото знам ще стартира след 15 януари, примерно около 20, но нищо не е ясно.

# 55
Нетфликс си качват сериалите точно в този сезон, финалът на Stranger things ще е точно на Нова година.

# 56
  • София
Нетфликс са държава в държавата, отделна институция и могат да си правят каквото си поискат...

# 57
Няма как да стартира риалити шоу по Коледа и Нова година.
Ми що да няма как? Да го бяха стартирали ТАЗИ седмица, от 8 декември. С края на есенния тв сезон. Това не е баш "Коледа и Нова година". От 8 декември до Коледа има 17 дни. А и това е времето, в което най-много се гледат тв и такива предавания. До 4 януари са яко почивни дни. Те ще тръгват средата на януари, две седмици преди активния пролетен ТВ сезон. Ами... ще ги сполети същото като Инфлухаус. Рязко ще им спадне гледаемостта от февруари. То се планира и се мисли предварително.

# 58
  • София / Пловдив
....

Доколкото знам ще стартира след 15 януари, примерно около 20, но нищо не е ясно.

А аз час и нещо търся линк.... Четене с разбиране трябва Laughing
Но все пак моля и за линк, като му дойде времето.

# 59
Нетфликс са държава в държавата, отделна институция и могат да си правят каквото си поискат...
Да де, ама ти написа, че по света не се прави.
И за мен е удачно да почнеш в такъв сезон, като следях много ютубъри, точно на Коледа се правеха най-много гледания. Хората са си вкъщи и гледат телевизия/ютуб, особено ютуб както можеш да си го пуснеш по всяко време. Не знам защо копират телевизиите, трябва точно в техните "дупки" да се мушкат.

Общи условия

Активация на акаунт