Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 11 988
  • 171
  •   2
Отговори
# 150
# 151
Ууу супер. Значи ще има скандали, назидателен тон и търсене на сметка Grinning

# 152
  • Дубай
Накъде без Дзами.
Така, като гледам, не са непознати лица обитателите.
Включвам се, Благодаря за темата!

# 153
# 154
Тези хора никога ли не са обяснявали някакви правила на някого... Много драматично и безполезно.

Значи тези призраци ще са като конклава в Предателите. Събира се групата всяка нощ и решава кого да изгони. Ако някой от тях бъде разкрит, заема ли се неговото място веднага от друг участник? Ако да, те ли си го избират.

Също тези "Деца на колонията" събират ли се на масов съвет всяка вечер, за да гонят и те заподозрени?

Ловеца явно може да гони и призраци и деца. Той всяка вечер ли гони по един участник или как? Той на отделен конклав сам ли си ходи? Преди или след призраците взема решения?

Тази куртизанка как "прекарва нощта", ходи да спи по стаите на хората ли? Всяка вечер ли спасява някого? Ми то, който е в тази роля, изобщо не трябва да има собствена стая. Ще ходи да обикаля по чуждите като цветрка, да не казваме друга дума.

# 155
  • Другата България
На фона на “Мамник“ така поднесени правилата са ми абсолютен криндж.

# 156
Оф, предобрили са ги правилата. Ум да ти зайде докато вденеш кой, къде, какво.

# 157
Очаквах вече да е започнало, те още обявяват. Пак ще се бият с Ергена и всичко останало, което ще почне. Защо се правят на телевизии? Къщата на инфлуенсърите стана това, което е, точно защото започваше преди всичко останало.

# 158
# 159
  • София
Гледах да не коментирам много, защото нали.. като нямаш какво хубаво да кажеш..
Ама това вече на нищо не прилича Animal See No Evil

# 160
Само Бачора остана да обявят сега 🥵

# 161
Дъно! Най-големите мизерници от Къщата на инфлуенсърите (от първите 3 сезона) в ново шоу! Бърлогата!

# 162
  • София
Тук направо ми липсва братлето 😂

# 163
Добре ги наредихте участниците.Smile
Радвам се, че са ми непознти, ще им дам непредубеден шанс на старта. :р
Ето както в "Къде е златото" Люси каза на Виктор, че бил добър човек, а пък в другото предаване му били изопачили образа.

# 164
Е, хората в различни ситуации показват различни образи. Лошото е, че каквото покажат, това виждат зрителите. Правят си съответните заключения, а после "героите" се сърдят, че били хейтвани... Ама сериозно ли???
Едно време бабите казваха за моментните снимки, които нямаше как да се обработят с фотошоп, "Магаре застанало, магаре излезнало" Simple Smile
Та и участниците така - показват си магариите, после се чудят що са смешни в очите на зрителите.

Аз лично се отказах да го гледам.

Общи условия

Активация на акаунт