Бърлогата - най-новото стратегическо риалити шоу на България

• 12 007
  • 171
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Тази ми беше симпатична Wink

# 137
  • София / Пловдив
За мен повечето участници са непознати, защото не съм гледала нищо от Къщата, така че ще им дам шанс.

Къде може да се гледа Бърлогата и кога започва?

В Ютуб, още няма точна дата кога започват излъчване, вероятно в края на януари.

# 138

Не знам дали ви е направило впечатление, че Цветан "пя" с Михаела в "Пееш или лъжеш". Между другото беше от наистина добрите лъжци. Два пъти гледах епизода, в който Михаела го избра.

# 139
Не знам дали ви е направило впечатление, че Цветан "пя" с Михаела в "Пееш или лъжеш".
Е, как да ни направи впечатление, ако не го гледаме? За другите не знам, но аз не съм гледал и 2 мин. от "Пееш или лъжеш". Като знам кои са водещите, задраскал съм го с дебела черта още преди да стартира Grinning
Но ако има линк, прати, да видим Цветан Wink

И успеx на Анди Simple Smile

# 140
Знам, Дизи, че не гледаш "Пееш или лъжеш".
Ето победата на Цветан в епизода от октомври.
https://share.google/QzdtaEnhYyt2jrL0k

# 141
Мерси много Wink
А ето и видеото вградено

(от Тубата и Вибокс видеата могат да се "ембедват")

А той доста нисичък. Цветан Ауад.. тогава какъв Заxи, какви 5€? Измишльотини на колелца.

# 142
Андро е готин, първи участник, когото харесвам. Единствената известна песен на Ева е от него.

# 143
  • София
Любомира е фаталният 13-ти обитател.
Остават още 4-ма!

# 144
На нея явно и беше малко тежката история с онова детенце (като характер, а не като възраст) Русинов, та реши да повтори. Тя нали актриса май последно го раздава?

# 145
Като прочетох Любомира Бубето и за секунда си помислих, че влиза на Ицака жената Joy

# 146
  • София
Доста ергенки станаха. Simple Smile
Ако не се лъжа са три. Ева, Мартина и Бубето.

Няма нито един участник от Игри на волята, което е малко странно. Но пък да видим от останалите четирима дали няма да има някой кадър.

# 147
А доколкото подразбрах от едно от сторитата им в Инстаграм жените щели да бъдат мнозинство.

# 148
  • България
Участниците са тотал щета. Един Петър пролет не прави.

# 149
То баш той е от най-противните Wink Дървеният философ, дето все се бута да е първа писта навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт