Аранжиране на маса - 10

• 7 883
  • 67
  •   1
Отговори
# 60
  • Австрия
Добре дошла, Аничка Hug

Сполучлива се е получила комбинацията на черно и розово, Яна Харесват ми и двете маси!

Днес да поздравя всички именици и празнуващи: да ви е весело и вкусно!
Вкъщи също ще потачим патрона-защитник на сина ми Свети Антоний Simple Smile

# 61
  • в сърцето на един мъж...
Много хубави маси, момичета!
Добре дошла, Аничка!
Дими, да ти е жив и здрав! Flowers Hibiscus

# 62
  • София
Честит празник! Дими, здрав и щастлив да е синът ти! Красива маса в любимо синьо като за мъже. Simple Smile

# 63
Добре заварила, момичета 🤩 Благодаря за топлото посрещане. Някой може ли и да помогне за избор на нови прибори в златисто? Някой беше споделил, но отдавна и не мога да намеря поста. Днес бях в Айко и Мюмакс, но нещо не ми допаднаха на живо 🤔

# 64
Аз досега съм харесала само на Herdmar някои серии (предлагат се на много места, затова не давам линк), но ми бяха големи по размер, та си купих позлатени на Солинген и засега карам с тях, обаче ги мия на ръка, пък ми се иска да взема и едни, които мога без притеснение да мия в СМ.

# 65
Кубратова, от Агрос ли ги взе на CS Солинген? Че едно време работих с няколко фирми в Солинген и качеството е доста различно на различните производители там? А от този магазин до сега не съм пазарувала. На тези прибори, които там харесах, пише, че могат да се мият в СМ.

# 66
От Германия чрез близка ги взех. В България не съм пазарувала нищо на Солинген точно защото са много производители там с различно качество и не съм сигурна кое какво е. А нашите много обичат да рекламират "немско качество", пък какво продават - не съм уверена. 
Попадала съм на един сайт "Солинген" (търговецът е позициониран в Бургас), в който продават руски много красиви класически прибори, но моделите, които харесах, бяха в комплект по 56, а тогава търсех по-малък и така и не пазарувах от него. Не знам дали още съществува.     

# 67
  • София
Добро утро и хубав, слънчев ден. ☕️☀️

И масата за обяд в този стил:

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 07:33 от iana28

Общи условия

Активация на акаунт