За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

• 2 775
  • 78
  •   2
Отговори
# 75
Е, хубава работа, Пейч! Таман тази вечер стоически устоях без десерт (и в ресторант, и у дома)...Simple Smile   
Кажи сега мога ли да заместя ягодовото ти вино в кой беше сладкиш (толкова страници съм отворила от сайта ти, че скоро няма да го намеря, ама помня, че скоро писа за него и имаше ягодово вино в рецептата)? Имам друго плодово вино - горски плодове.

# 76
  • Русе
Скрит текст:
Е, хубава работа, Пейч! Таман тази вечер стоически устоях без десерт (и в ресторант, и у дома)...Simple Smile    
Кажи сега мога ли да заместя ягодовото ти вино в кой беше сладкиш (толкова страници съм отворила от сайта ти, че скоро няма да го намеря, ама помня, че скоро писа за него и имаше ягодово вино в рецептата)? Имам друго плодово вино - горски плодове.

Хубава работа, да гледаш и да не пипаш десертите. Този месец явно трябва да ми направиш бан, че така съм се вдъхновил по сладкото. Набелязал съм 5-6 нови рецепти. У дома само ме дебнат.
За виното, съм правил тези италиански сладки с малиново такова. Може и с друго плодово, но аромата ще бъде на този плод който си избереш. По едно време, преди няколко години се лъжех като слагах нормално сухо бяло вино и ягодова есенция взета от Испания.

# 77
  • София
Чийзкейка е Ууууиуникален!

# 78
Здравейте, намерих в хладилника  неотворена кутия сметана 36%, срокът на годност е изтекъл преди месец. Да я изхвърля ли? Знам, че сроковете са ориентировъчни, ама месец...
Без да я отвориш ли, щото ако я отвориш, ще стане ясно...  
Аз затова все казвам, че дати гледам само в магазина. В къщи се доверявам на очите, нюха и накрая на небцето си,  като проверявам състоянието на продукта, не датите. Ако е добро се ползва, без да му знам датата.
Благодаря ви, Morena и Mikkey!

Общи условия

Активация на акаунт