💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 145 095
  • 3 314
  •   228
Отговори
# 3 150
Тези не заслужават и на сокче в парка за ги изведе Калин, лигли големи 😤
Хех, то как да се напъне да победи момчето. Joy

На мен ми е интересно @emiliq да разкаже нещо повече сега за Чикагото, какво е била атмосферата, докато с колегите са гледали игрите, подкрепяхте ли изборите му или сте го й осъждали? Питахте ли защо, примерно, е казал/направил еди-какво си, защо беше така колеблив в избора с кого да се съюзи?

# 3 151
  • Някъде там...
Алекс и Калин: Кои ви бяха запомнящите се стратегически ходове? Стратегията ни беше да сме честни и без задкулисни игри. Това е стратегия, която не сме планирали, тя се получава натурално.

# 3 152
Стига с това че Миро чака бебе.
Да му е живо и здраво бебчето но това не е оправдание и милостиня че да спечели.
Не ми харесва че се акцентира на това.
Когато си готов за бебе ще си спестил достатъчно пари да му осигуриш първите неща, не му трябва много.
Не ми хареса че каза Игри на волята е един път, а бременността може много да тежи и не е много готино да я караш сама.
Значи Миро почти не е ходил на никакви битки, не стига че имаше сили, сметнете битките на Калин, капитански и елиминационни и постовете му.
Не знам ама това с финала беше странно наистина.
Този Павел не спира да дрънка, едва изгледах сезона.
Радвам се че още има добри хора като Калин които са в България Blush
За мен лично човечността, чистотата и честността са най-важните качества
Относно заключеният профил на Миро, когато Игри на волята публикуват нещо в инстаграм е линкнато с дадения участник.
Съответно коментарите не са положителни и се виждат и в личния профил.
Не че някой специално е отишъл до инстаграма му.

# 3 153
На мен не ми харесва, че в зарязал бременната си жена да играе в реалити. Но тяхна си работа.

# 3 154
На блица след игрите, Калин каза, че нито Гизем, нито Никито са негов тип момиче, пък те, колкото искат да се опитват да вменяват някаква романтична линия в сюжета му. Grinning
Алекс, вчера май само за него нищо не казах, че беше късно вече, а и си ме развълнува финала, но, Алекс ти си човека, който претърпя най- голяма метаморфоза като играч и там и като впечатление, което ми остави. Ако някой ми беше казал, в онзи ден, в който на стената се отказа дори да правиш повече опити и загуби флага и правото да бъдеш пак капитан, че ще си в топ 3 на финал и, че всъщност ще развиеш образа си до положителни висини щях много силно да се засмея. Аз съм човек, който има навика прибързано да съди хората, за това и вероятно мненията ми за играчите от началото до края, ако се сравнят няма да са съвсем праволинейни, макар Калин и Лапунов да си ги заплюх като фаворити в началото. Но за други, като Алекс, Ивайло, Чикагото, та и Ръждавичка със сигурност е имало градация от отрицателния полюс към положителния. Наистина, на 50г с този заряд, енергия, хъс е вдъхновяващо да видиш човек. И, не че 50 години е преклонна възраст, но определено на днешно време доста по- млади и по- заспали хора може да видим. Та, дай Боже повече млади като Калин и повече възрастни като Алекс.

# 3 155

Ей така за илюстрация 😉
Аз лично намерих в сезона на Калин страхотен пример за сина си (след баща му)
За мен той е антипод на заладжийските клики и псевдоинфлуенсърите от Инстаграм. И докато останалите продават режими, добавки, парцалки, магнитчета, Калин има общественополезна кауза https://adventure-bulgaria.org , която апелирам да подкрепим, за да сложим точка на сезона с положителна емоция.

# 3 156
От гледна точка на времето не мога да повярвам как в началото имах леко по-негативно мислене за Алекс, който впоследствие изключително много ми се издигна в очите и стана един от главните ми любимци. С удоволствие изгледах подкаста с него и беше ценен и поучителен. Сега ще гледам и този с Калин. А междувременно ето един малък подкаст и с двамата:

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 12:33 от S. Saturn

# 3 157
Последните две битки според мен бяха направени за Калин. Даже ми се стори, че дъската с дупките на Миро беше с лек наклон и топчето се търкаляше и падаше. Колко ли е бил притеснен, че чак на третия път се усети и се нарече олигофрен. А аз си казах... ако още веднъж пробваш тази крайната дупка, наистина си олигофрен. Но той запази самообладание и в крайна сметка спечели. А беше по-бърз от Калин в този компонент.
Финалът беше за наистина корав атлет, то вериги, жилетки, вагонетки. Но въпреки, че физически изглеждаше по-слаб от противниците си, Миро излезе много жилаво копеле. Даже сега си пуснах да изгледам интервюто в Събуди се и казах на ММ, че от тримата Миро е най-фин, а ММ каза... не е вярно, достатъчно як си е.
Какво да кажа, скромно и възпитано момче. Като Андрей, даже визуално си приличат. Питаха го и за хейта, и за криенето зад полите. Отговори точно както си трябва. Респект! За самообладанието, за скромността, за честността.
А мамите, от които тръгна истерията, ще го преживеят, няма къде да идат. Simple Smile

# 3 158
Как така никой не поздравява Калин и Алекс за представянето им? Само Данчо се сети от участниците…

Честно казано, мислех, че Миро ще бие, по начина по който го изкараха страдалеца — сякаш Калин и Алекс му се подиграват или го смятат за недостоен. Типично за продукцията: отритнатият да стигне до финала и да спечели.

Те винаги го правят това — искат победителят да е минал „най-тежкия път“, да е някакъв житейски урок.
Алекса — разделен от любимата, пратен на блатото, с борба и воля се връща.
Рълев — разделен от брат си, мачкан, унижаван, последният гладиатор.
Мартин — пратен на блатото, издънил племето, слабичък, но доказва, че не трябва да си батка, за да спечелиш.

И сега Миро – влязъл със загуба, изтрадал най-много, разделен от бременната си жена, предаден от всички, останал вълк единак, едва стигнал до полуфинала и на косъм от финала.
Бил на колко елиминации срещу Чикагото и Иво… (нищо че всички бяха четворни на индивидуални, реално само срещу контузения Дино беше пряк двубой, лол).

И това е – продукцията търси тази ъндърдог история дето да „мотивира хората“, ама винаги по един или друг начин тия ги бутат, лансират, редактират както си трябва.

Нямам против да спечели мъченик, ама да е истински – като Иво примерно или Раду.
А продукцията винаги е срещу любимеца на публиката – Момчил, дето се мъчеха да го изкарат измамник.

Иначе Калинката май си е намерил приятелка, хах.
И рязко дръпна дистанция и с Гизем, и с Никито, хах.

# 3 159
Обаче Калинчо си послъгва, че не е гледал ИВ. Сякаш се придържа към определен образ. Пак си го харесвам де.

# 3 160
  • Някъде там...
Изгледах училищния подкаст. Simple Smile Явно е сниман преди финалната седмица, защото не смеят да говорят много за случки в предаването. Готино е, няма тенденциозни въпроси.
Стана ми смешно как и двамата са влезли напълно неподготвени и дори не са знаели какво е съвет и въобще какво да очакват. Налагало се е да подпитват Траян и Ръждавичка, за да разберат какво следва.
Другото, което ги е изненадало, е тежкото ежедневие - буквално по 15-16 часа е продължавал деня - битки, снимки, синхрони. Алекс пък каза, че се чувствал като чипиран с този микрофон по цял ден. Laughing
Подкачи Калин за тайната коалиция с Ръждавичка, а Калин каза, че се чуди защо не му е казал на по-късен етап в игрите. И че най-вероятно, защото не е взел много на сериозно заверата.
Оплакаха се от изолатора и най-вече от комарите. Калин каза, че е свикнал да пребивава на мизерни локации (пещери, палатка и т.н.) и това не му е правело впечатление, но комарите и жегата са го побърквали. Налагало се е насред жегата да се увиват в чувалите презглава и комарите пак са влизали настървени вътре.
На въпроса какво им е било най-трудно - Калин каза, че силовите елементи и жегата много са го затруднявали. Не тренира във фитнес и съответно не тренира с тежести, предимно на лостове + ежедневието му на приключенец.
Казаха, че в резиденцията те двамата са тренирали всеки ден, Алекс даже по 3-4 пъти, Калин по 2 пъти. Но са ги давали все на масата. Алекс е влязъл и физически недподготвен, всъщност точно тези тренировки са изиграли важна роля за метаморфозата му до финала.

# 3 161
Надявам се за следващия сезон Павел да не е водещ.

# 3 162
Обаче Калинчо си послъгва, че не е гледал ИВ. Сякаш се придържа към определен образ. Пак си го харесвам де.
Не мисля честно казано.За какво му е?Той в подкаста си каза че не е баш ,баш да не е хледал.Събират му се 10 тина епизода от различни сезони ,но каза че реално е гледал битките ,а не социалната игра,резиденция и т.н.

# 3 163
  • София
Абе как ще е фин фикуса, вие виждали ли сте каква кофа има? Раменете му са два пъти по-широко от ханша. Сега, това че се гърби и свива за да изглежда немощен е едно на ръка, но има страхотна физика и да не ми разправя, че не се бил подготвял. Тези перки и пресата не се получават от самосебе си. Траян изглежда много по-естествено, а са един калибър. И пак Траян където го хване го смазваше. Затова явно Траян беше враг на продукцията и трябваше да бъде унизен, мачкан и елиминиран на всяка цена Sad

# 3 164
Не мисля честно казано.За какво му е?Той в подкаста си каза че не е баш ,баш да не е гледал.Събират му се 10 тина епизода от различни сезони ,но каза че реално е гледал битките ,а не социалната игра,резиденция и т.н.
Аз това имам предвид. Че сменя версиите. Първо казва, че не е гледал. После гледал само малко. Накрая за тези Сезам турнири се канеше да изброява играчи от други сезони, но Ваня го спря. Няма лошо, де. Вероятно е бил хедхънтнат и го слагат в образа, на силния играч без стратегии, който не се интересува от коалиции и не е гледал предишни предавания. Всеки трябва да заеме определена роля.

Общи условия

Активация на акаунт