💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 5 127
  • 146
  •   93
Отговори
# 75
Наистина, респект за Дяволо и Сони, с много усърдие и както винаги перфектно оформена тема!
И аз гледам на предаването като на представление, театър, мисля какво е решила Продукцията за да предвидя какво ще се случи....
На финала бих искала да видя Калин и Траян, най-достойните, но уви, няма да стане.

# 76
https://www.youtube.com/watch?v=_rLJVLcpoU8
Поздравявам всички със станалата вирусна песен от Блу Драгон, награди в Южна Корея (19.11.25) Goodbye Good Goodbye

# 77
Хайде и аз да се запиша. За разлика от повечето не харесвам Алекс, винаги е със "силните мъже", ако Лапунов беше в играта, със сигурност това щеше да е човекът до Калин. Имам усещането, че затова Алекс и Ръждавичка толкова искаха да го махнат.

Moите по-ранни впечатления за Алекс бяха именно в тази посока - че се закача за фаворита, за да оцелее на завет и така да избута възможно по-напред. Но истината е, че във времето видях, че моралният компас на този човек работи безотказно. Преценката му е справедлива, а организационните и мотивационни умения го отличават от останалите. Приема нещата философски, без да мрънка и е готов да воюва за това, в което вярва. Близостта му с Калин направи и от него мишена, но той си прие Изолатора, номинациите и битките с усмивка - като нова възможност да види още от играта и да се докаже.

Алекс е искал да маха Лапунов? Изпуснала съм нещо явно.

# 78
Скачам и аз в новата тема. Няма да мога гледам финала на живо, но може би така е по-добре. Иначе само ще се ядосвам. Корицата е топ. Hands Clap

# 79
Алекс не е искал да маха Лапунов. Беше го яд, че се подхлъзва по тактиките на Ръджавичка.

# 80
  • Някъде там...
И аз бях с отрицателно мнение за Алекс в началото. Дразнеше ме отношението му към Наталия, наричах го дървен философ, дори го обвиних, че се закрепя към Калин с цел да добута по-напред.
Досега не ми се е случвало някой да промени така категорично мнението ми на 180 градуса в това предаване.
Окончателно ме спечели с това как прие избора на Калин, който го извади от комфортната зона и го обрече на глад, мизерия и борба за оцеляване. Не само, че не измрънка, но дори каза, че му се играе с Калин, защото в резиденцията схемите са започнали да му идват в повече. И се зае с ентусиазъм.
Има дар слово, прям е и не спестява истината на никого. Същевременно е обединител и мотиватор. Той има и основна заслуга за феноменалното племе на всички сезони. Онова, което всички наричаха шашави, луди, откачени.
За мен той също не е в игрите на всяка цена, а за да се предизвика и забавлява. Снощи много ми хареса и как успокои Траян.
Алекс не е искал да маха нито Лапунов, нито Чикагото. За последния Симона правеше планове, но Алекс каза, че не е съгласен. На синхрон, ако добре си спомням.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 12:41 от Жабче

# 81
Сега ми направи впечатление цветът на раничките, с които тримата са на елиминация- Алекс със син, Чикагото със зелен и Николета с жълт. Ха дано по стара традиция жълтото да е синоним на загуба🤞🏻

# 82
  • София
И аз бях в началото с негативно мнение за Алекс, но и той не се представяше добре, нито социално, нито на арената. Когато беше капитан, отказа да се пробва да изкачи стената и му забраниха да бъде избиран за капитан. Даваше го лежерно, но пък имаше високо самочувствие.
Сега вече е друг човек, качва си стената за секунди и на съвети не си спестява критиките към мишките. Вече ми е в плюса...

# 83
Има той, има.
Когато Гизем започна да се върти около Лапунов, си пролича, че Калин е доста уверен даже в това отношение. Няма красив човек, който да не е наясно с тези неща.

И аз мисля, че знае, но си знае и МЯРКАТА, което е страхотно. С тази външност можеше да гледаме парад на суетата и позьорщина, а той залага предимно на силуети и загадъчност. Класа. Е, това днешното си е направо thirst trap с тези очи и измръзването, но от него дори е някак сладко, най-малкото защото не злоупотребява с това. Колко ли оферти за стопляне е получил, не ми се мисли...

# 84
  • София
Хубавото е, че така се завъртяха нещата, че почти сигурно ще видим битката за имунитет в днешния епизод. Няма как, 2 часа епизода и да минем само с елиминацонната битка.
Но отново искам да припмня, много ви моля в идните дни ако идиотите от НОВА отново монтират съвет в който се вижда кой носи имунитета на врата да не го пишете открито. Просто слагайте (спойлер) /(спойлер), но с тези скоби: []

Аз повече промота до края на сезона няма да гледам.

# 85
  • Някъде там...
Понеже преди време сравних Калин на арената с голямо ловко коте, сега ми хрумна, че и Алекс е от котешкия род - той пък по гръб не пада. Laughing Готов е да обори и надприказва всеки.

# 86
Миро никога не е бил тяхната идея за победител, както бяха Алекса, Рълев, Мартин. Просто им свършиха вариантите — Шопа, Томи и Давид изгърмяха рано, и накрая Миро остана единственият, който можеше да играе тяхната роля.
Дино е прекалено комичен образ, а Чикагото е чисто шоу — фен фаворити, ама не са „техните победители“. За Траян е ясно, че не го харесват и няколко пъти го прецакаха — може би защото е прекалено лоялен и неподатлив на сценарий. А те винаги избират някой, който да бъде хейтван и върху когото да може да се гради драма.
Истината е, че никога не искат да печелят героите — нито Гого, нито Фифо, Момчи, Мастагарков, Гешев, Калин, Юлиян, Раду Жоро. От сезон 4 насам се повтаря един и същи модел — избират си човек, за когото да има голям хейт и го бутат напред. Рълев беше изключение, защото си е готин като човек пък и там хейт яде заради Виолета но си имаше качествата няма какво да се лъжем пък и не беше страхливец искаше на финала да е със Благо и Момчи и се беше жертвал за да спаси Виолета (Фикуса никога няма да направи такова нещо да се жертва или да иска най -силните на финала ,нито Алекса или Императора не са били толкова готови за победата колкото този фикус, даже е смешно, тея 100к пардон 90 к (стават толкова с данъците и тн ,след като дойде еврото със инфлациятя бая бързо, ще си заминат, дано да си заслужава)). Но Алекса, Мартин и сега Миро са една и съща категория — един и същи сценарий (аз това мразя това на , сезон 4 донеси ни тази концепция с мразения победител, и ощетения сребърен или бронзов медалист, мисля ,че сезон 8 айде да оставим играчите да си играят, и който стигне ,стигне нека някой да си спечели като хората, може ли, Вито и компания).
Все едно в сезон 3, ако Симеон беше победил Андрей, хората щяха да счупят телевизорите от яд.
Всичко при тях е рейтинг — и това мен ме отблъсква. Не искам да гледам как се промотира и слави нечестна игра, и парите да отиват при хора, които не ги заслужават. Да, всеки може да има нужда от парите, но това не оправдава постоянното манипулиране и шикалкавене.
Аз искам да гледам победители като Гого, Фифо, Момчи, Мастагарков, Гешев, Калин, Юлиян, Раду — хора, които наистина заслужават победата много повече от Алекса, Мартин и Миро Фикус.

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 13:31 от Mane007

# 87
Дяволо и Сони, благодаря, легенди сте.

Подаръкът на Калин за бг мама 😀:

Тази снимка кърти мивки... и сърца. Blue Heart Сакън, не моето! Satisfied

Такава харизма - думи нямам. Което е за обездумяване, обаче, е че по никакъв начин тя не му влияе на поведението и ценностите. Точно обратното. И това не спира да ме изумява и очарова. Такава нужда имаме от точно такива млади хора!

Пожелавам му огромен късмет в живота и да си намери любовта на живота, която ще го обича за това зад очите му.

На нас пожелавам да му се радваме на играта и победите! Нямам търпение!

# 88
Diavolo, защо в прогнозата си за класирането слагаш винаги на първо място Миро - заради спойлера ли или си е твоя прогноза? Ако е твоя - с какви мотиви?

И аз благодаря за усилията - и на теб, и на Сони!

# 89
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дяволо, благодаря, че не се отказа от нас след отпадането на Ръждавичка! За темата нямам думи просто, то дори само да прочетеш първа страница, ще е все едно си гледал предаването. Всичко е перфектно, подробно, структурирано, направено с любов. Респект за целия труд!

Признавам си, че за първи път ми се случва двама души, които органически не харесах още от визитките, да ми станат едни от любимците впоследствие - Ивайло и Алекс.
Алекс особено претърпя огромно развитие. Като се сетя в началото как само намилаше на Наталия и как зле се справяше на арената... После някак се разгърна ли, сети се, че няма как да са племе, ако се плюят и играят един срещу друг ли, не знам какво се случи, но стана обединителят, който не позволяваше да има коалиции и ги направи това, което са. Е, да, материалът беше изключително благоприятен - Калин, Лапунов, Чикагото, Наталия също бяха хора, които не искаха коалиции и разделение, а само чиста игра.
А сега Алекс ми е един от любимците, защото вижда в играта това, което виждаме и ние отвън. Защото е достатъчно смел и честен да си каже всичко, което мисли. И най-вече заради отношението си към Калин и как се опитва да го предпази винаги, когато има възможност. Да, изобщо не е най-силният на арената, но прави сърцата игра. Heart

В предната тема някой беше питал защо не харесваме играта на женската коалиция. Аз лично принципно нямам нищо против този начин на игра, в крайна сметка всеки се придвижва напред, както сметне за добре и според възможностите си - един успява със собствени сили и честна игра и не са му нужни никакви други хватки, друг не е толкова силен и може да се промъква единствено чрез коалиции и завери. Няма лошо! Мен лично ме дразни това, че т.нар. коалиционери нямат смелостта да си признаят как играят, а лъжат, мажат и се правят на улави. Поне на синхрони не е нужно да се правиш на света вода ненапита и да хлъзгаш зрителите. Смятам, че с нас трябва да са честни.
Ето и в момента Радостина се прави, че не е номинирала два месеца според интересите си най-силните играчи, а едва сега нямало да има скрупули и угризения, че лъже и предава уговорките си. Шушукат по храстите, а после лицемерно замазват очите на останалите, като си мислят, че ги ръсят със звезден прах, а то всъщност е само пясък от арената.
Даже не зная публиката ли се опитват да сугестират или себе си.

Общи условия

Активация на акаунт