💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 5 628
  • 159
  •   83
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за новата тема и за корицата! Това за мен трябва да е топ 3! ❤️
Гласувах. Не харесвам стратегическа игра като на Миро. Прав беше Калин да го нарече шубе. Не знам дали иска победа на всяка цена, но ми изглежда мижитурско това поведение, сори.

# 31
Благодарности и попълнена анкета и от мен🫶
Здрава, успешна и усмихната седмица( и месец) на всички❄️☃️🍀
Калинката "прогледна" какъв коз държи в ръкава и се надявам сега по- често да ни радва с хубавите си очи, а не да се налага да дебнем за случайни и не дотам кадри😉🐞🫶

# 32
  • София
Добро утро и благодарности за темата!

На корицата са тези, които искам на финал. Очаквам Чикагото довечера да забогатее.

# 33
Искам тук да благодаря на Дяволо и Сони за високото качество на темата през целия сезон! За разлика от работата на Продукцията, тук критериите винаги са високи и се спазват безкомпромисно!
Ценим ви много!

#сезонътнакалин# приключва!
Поемете дъх и нека седмицата награди сетивата с още красота преди завесата да падне!

# 34
Благодаря за темата🫶Искам финал с хората на корицата, аз също вярвам, че продукцията харесва Калин и според мен го “изпрати” на изолатора, за да му е още по-героичен пътя към победата, спасителя на жълтите(сезон 5 и Момчи с Амазонките😉) и реално да блесне още повече. Видяха, че женките могат да го отстрелят и му пратиха Алекс за защита, смениха номинациите, Ралица на съветите яко ковеше опозицията. Усещат се тия неща, ама аз се радвам де😆Ще пътувам и ще гледам на запис от сряда натам, та очаквам темата да гръмне…. все още се надявам от положителни коментари след петък!

# 35
Да се запиша в темата и отново огромни благодарности за труда по поддържането й.
Благодаря за корицата. Това са хората, които искам да видя на финала.
Да си пожелаем успешна седмица за Калин и въпреки че не го иска,  да получи чека.
Надеждата не трябва да умира💙💙💙🐞

# 36
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата и труда, положен през целия сезон на Diavolo & Soney!
Моите финалисти са на корицата и очаквам Алекс и Чикагото да се спасят.
Чудя се дали продукцията ще даде възможност на Радка да си купи имунитет ( освен ако не е последна) предвид отношението на Ралица на последните съвети.

# 37
  • София
Благодаря и аз за новата тема и хубавата корица. Това са и моите финалисти!

И аз искам да изкажа недоволството си от факта, че мижитурките носят в момента феноменално синьо, а истинските феномени са в гадните жълти екипи. След като няма вече племена, според мен всички във финалната седмица трябваше да са облечени в оригиналните си екипи.

Тъй като нямам надежда, че спойлърите са грешни ще опитам да се насладя на тази последна седмица от #СезонанаКалин независимо от изхода на финалната битка.

За довечера стискам всички палци на Алекс не само да се спаси, а и да завърши първи и да обере богатствата на Николета. С Калин имат нужда от подкрепления, на Дино нямам никаква вяра.

# 38
  • тук и там
Благодаря за новата тема с любимите ми играчи на корицата! Надявам се Алекс да не отпадне довечера,стискам му палци.Ще ми се Чикагото да си ходи вече,и без това се унижава  и излага само в последно време .

# 39
  • Bayern
Diavolo  ,  Soney ,   Благодаря за  търпението и усилията, които полагате, за да изглежда темата по този начин  Gift Heart 
Корицата е топ !

За довечера - Николета не е слаб играч и ако е концентрирана може да има изненада. Все пак се надявам тя да отпадне

# 40
  • София
Хубава анкета и прекрасна корица.
На корицата само ми липсва в едно "облаче" думите: "Миро е шубе". Знам, че това не е стилът на Дяволо, но в мечтите ми е така.

# 41
Корицата наистина е топ!
Довечера стискам палци на Алекс. Искам го заедно с Траян и Калин на финал. Траян и Калин са способни да направят епична финална битка.
Относно онзи, чието име не бива да се споменава, си давам сметка, че ми е адски противен заради начина, по който реши да играе. Защо, бе, момче? Силен си, добър си на всички елементи, умен си, защо избра да играеш мижитурка и страхливец? Ако беше играл открито, без да се крие на сянка под силнита коалиция във всяко племе, в което беше, щеше да бъде харесван играч. Пак щеше да стигне до финалната седмица, защото има качества, но нямаше да е заплюван от почти всички в СМ. Честно не го разбирам.
Пекин, Радостина, Николета, те са ясни. Много по-трудно е за жените да издрапат напред и е логично да се опитват да разкарат силните мъже по един или друг начин.

# 42
Дяволо и Сони, благодаря, легенди сте.
На корицата са топ 3.
Калин, Калин и пак Калин е победителят този сезон.

Нелепите твърдения, че Калин "проспал сезона" (тръгнали от продукцията, разбира се), защото не участвал в интриги, схеми, заговори и т.н. (благовидно наричани стратегия), корабокрушират в безспорния факт този сезон:
Без Калин зрителите щяха да проспят сезона!💙💙💙
Та не знам колко и защо е спал, но нищо важно не е проспал.
#СезонанаКалин#!

Чудесно начало на седмицата.
Подаръкът на Калин за бг мама 😀:

Последна редакция: пн, 01 дек 2025, 13:15 от MikasaA

# 43
  • София
Феноменални тема и корица.🩵  Тенкс, гласувах  и в анкетата.
И за мен горното трио, са топ 3..

# 44
За мен въпроса е кой ще "Ошета" , Рада?
Кой ще си напълни гушката- МирА?!

Общи условия

Активация на акаунт