💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 2 523
  • 81
  •   64
Отговори
# 75
Наистина, респект за Дяволо и Сони, с много усърдие и както винаги перфектно оформена тема!
И аз гледам на предаването като на представление, театър, мисля какво е решила Продукцията за да предвидя какво ще се случи....
На финала бих искала да видя Калин и Траян, най-достойните, но уви, няма да стане.

# 76
https://www.youtube.com/watch?v=_rLJVLcpoU8
Поздравявам всички със станалата вирусна песен от Блу Драгон, награди в Южна Корея (19.11.25) Goodbye Good Goodbye

# 77
Хайде и аз да се запиша. За разлика от повечето не харесвам Алекс, винаги е със "силните мъже", ако Лапунов беше в играта, със сигурност това щеше да е човекът до Калин. Имам усещането, че затова Алекс и Ръждавичка толкова искаха да го махнат.

Moите по-ранни впечатления за Алекс бяха именно в тази посока - че се закача за фаворита, за да оцелее на завет и така да избута възможно по-напред. Но истината е, че във времето видях, че моралният компас на този човек работи безотказно. Преценката му е справедлива, а организационните и мотивационни умения го отличават от останалите. Приема нещата философски, без да мрънка и е готов да воюва за това, в което вярва. Близостта му с Калин направи и от него мишена, но той си прие Изолатора, номинациите и битките с усмивка - като нова възможност да види още от играта и да се докаже.

Алекс е искал да маха Лапунов? Изпуснала съм нещо явно.

# 78
Скачам и аз в новата тема. Няма да мога гледам финала на живо, но може би така е по-добре. Иначе само ще се ядосвам. Корицата е топ. Hands Clap

# 79
Алекс не е искал да маха Лапунов. Беше го яд, че се подхлъзва по тактиките на Ръджавичка.

# 80
  • Някъде там...
И аз бях с отрицателно мнение за Алекс в началото. Дразнеше ме отношението му към Наталия, наричах го дървен философ, дори го обвиних, че се закрепя към Калин с цел да добута по-напред.
Досега не ми се е случвало някой да промени така категорично мнението ми на 180 градуса в това предаване.
Окончателно ме спечели с това как прие избора на Калин, който го извади от комфортната зона и го обрече на глад, мизерия и борба за оцеляване. Не само, че не измрънка, но дори каза, че му се играе с Калин, защото в резиденцията схемите са започнали да му идват в повече. И се зае с ентусиазъм.
Има дар слово, прям е и не спестява истината на никого. Същевременно е обединител и мотиватор. Той има и основа заслуга за феноменалното племе на всички сезони. Онова, което всички наричаха шашави, луди, откачени.
За мен той също не е в игрите на всяка цена, а за да се предизвика и забавлява. Снощи много ми хареса и как успокои Траян.

# 81
Сега ми направи впечатление цветът на раничките, с които тримата са на елиминация- Алекс със син, Чикагото със зелен и Николета с жълт. Ха дано по стара традиция жълтото да е синоним на загуба🤞🏻

Общи условия

Активация на акаунт