💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 8 351
  • 247
  •   268
Отговори
# 135
Сигурно съм изпуснала в предната тема, струва ли си да гледам тоя подкаст на Тянко с Денислава и Виолета, излезе ми каналът му в YT. Иначе чух, че щял да кани от новия сезон уж.

# 136
  • София
Когато обектът си е хубав, на оператора не му трябва много.
Ех, този оператор. Дано е получил някой тлъст бонус..
Скрит текст:

Последната е реакцията към номинацията от шубето.

# 137
  • София
Днес ще има ли битка на финалистите или само тази на Чикагото , Николета и Алекс
Следващата битка за спасение би трябвало да е изометрия със едни колове. Има снимки от лятото
Скрит текст:
Принципно се е провела в същия ден като тройната елиминационна, обаче дали ще я излъчат в днешния епизод, само някой с връзки с монтажната може да ни каже. Все пак във анонса на днешния епизод не писаха нищо за такава битка за спасение, и има вероятност да я оставят за утре. При всички случаи ще разберем чак когато излъчат епизода.

#СезонътНаКалин #МироеШубе

#ПавелВън #МахнетеЖилетките #НеНаГлада #МахнетеБлатото #ИскамЧетириРедовниПлеменаВСезон8

# 138
Кое е това колело, не се сещам?

Да си призная, аз за първи сезон се вълнувам толкова много от Игрите. Гледала съм откъслечно няколко серии от предишни сезони, но сега много се запалих и да, заради Калин. Той е малко по- голям от големия ми син, та не въздишам по начина, по който някой беше намекнал. Но това дете е чудно за гледане. Няма загубена битка без усмивка и поздрав на съперника, няма номинация без усмивка, просто е великолепен. Мисля, че без него, сезона не струва.
Браво, момче! БРАВО!

#сезонанакалин

Аз си чакам любимото ми колело на смъртта. Simple Smile

# 139
  • Някъде там...
Калин хич го няма на изометрия. Та няма да спечели тук той, ми се струва. Дано не е пак фикусът само.

Радостина се оплаква от хейта, мернах някакъв пост, че майка й е поискала в основната фен група на игрите във фейса да не се допускат такива постове. Че има хора, които много, много прекаляват, е неоспорим факт. Но пък и като беше в игрите Радостина, не се замисли как ще изглежда отвън. Хем й го казаха директно - Ралица, Алекс...

Колелото пускано ли е някога на финалите? Аз си го спомням като статична битка за номинация във втора фаза основно.

# 140
Тази Пекин, вече няколко пъти й се пускат снимки от разни ивенти - изглежда потресаващо Confounded каквато отвън, такава и отвътре.

# 141
  • София
Моята прогноза за довечера:

- Елиминационна - малко манифествам тук: 1. Алекс с грошове и саби; 2. Чикаго; 3. Николета - чао, чао

- Имунитет - аз също искам Калин да вземе, но освен на Колелото на смъртта, което се надявам да видим и смятам, че там е фаворит, другите битки за имунитет са изометрия и държане на чинийки, нещо в което той не е супер силен дотук. Та не вярвам той да е първи или Радостина да е последна. Предвиждам някой от мъжете последен - примерно Дино или Чикаго. Имунитет на чинийки/висене може пак Шубето да вземе.

- Номинация - ако Рада не е последна, 100% ще си купи имунитет, тоест ще гледаме мъжки сблъсък. Тук малко хвърлям боб. Да кажем Дино - Калин или Дино - Чикаго.

# 142
Благодаря за темата и за страхотната компания тук!
Това е кадърът на сезона!

# 143
Довечера съм за Алекс, после Чикагото и Николетка да стяга багажа.
Яд ме е на Чикагото, че така се омазни спрямо Миро, ама да видим дали ще се реабилитира някак.
Приятно гледане довечера и дано отпадат един по един играчите с кофти характери, та поне само финалът да е с горчив вкус.
Присъединявам се към мотото: Калин победител Blue Heart

# 144
  • София
Дано да покажат битката за спасение, че и съвета, но за съвета нямам много надежда.
Иначе прогнозирам, че Калин ще е номиниран и този път Дино или Траян ще гърмят. А дано е Дино!

# 145
Викате, време е Миро да блесне преди финала на чашки, чинийки, плочки, та да се докаже достоен за победител. Joy
После чакаме Ол Старс Мирослав срещу Мани миглата на дракона. Ще е епична битка.

# 146
Vaso, много ме кефи как на негативните мнения е моментална контра, но без много, много обяснителни режими и аргументи. Само "Ами, не е така." И темата приключва, то и да иска някой да ти подеме дебат, не му даваш шанс. Grinning Това с най- добри чувства го казвам, не се заяждам, наистина ме развеселяваш винаги.
Ох, дано не е смотана изометрия играта за имунитет. Unamused Нещо по- разчупено и интересно за гледане, не може ли да измислят. Или докато има жени ще гледаме такива битки.
Аз само се надявам, ако Радостина е служебно номинирана, а Миро няма имунитет този път, малко да се поразмислят нашите, дали няма да му направят твърде голяма услуга, изправяйки го срещу нея и, давайки му шанс да й обере всичките грошове. Че то, ако наистина ги спечели, както дружно се съмняваме, имунитет от игра няма да му трябва вече, стига му да си купува по един на съвет, ако Ралица е достатъчно щедра. Не помня как върви инфлацията последната седмица.

# 147
Предполагам, че в последната фаза фаворит за спечелване на статичните битки ще е най-големият статист този сезон. Grinning
Шегата настрана, но ми беше много чудно как на Дино му оставаше една плочка (имаше 5), на Мирослав - 3 (имаше 3) и изведнъж канадеца го настига. По това време дори не даваха какво се случва с Дино (предполагам си е почивал Joy), чак когато Мирослав се беше запътил с 5-та плочка, ни показаха докъде е стигнал първият (взимаше последната). Не ми е ясно и как Мирослав си запази дъската с буквите отгоре без да падат, въпреки бързото темпо, с което ходеше по гредата (по едно време даже тичкаше). Другите малко повече да забързат и всичко долу. Не искам да съм конспиративна, но това беше твърде странно. Отделно продукцията се опитва да ме убеди, че Дино не е забелязал грешката си в подредбата на буквите (от негова перспектива се е чело аобеда). ОК? И мисля, че Дино пръв стигна гредата, дори се качи отгоре, но победата замина при Мирослав - нали трябва да си го пазят шубето. Grinning

# 148
  • София
За Дино не знам, но Калин определно се качи обратно на гредата, старателното момче Blue Heart, а всички останали само се допираха до нея.

# 149
Мишенцето си е събрала женската завера... Това е писала Радостина под този пост. Нито една нестигнала до никъде.

А коя е тази с червената коса?

Общи условия

Активация на акаунт