💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 52 890
  • 1 254
  •   157
Отговори
# 960
  • София
Ииии Мирослав му светна усмивката, като чу, че Траян иска да ходи

# 961
Aз логиката на Траян не я схванах.

# 962
Сега са приказки и мъдрене, а Чикагото си пие биричка и чака да се прибират в резиденция. 🤣

# 963
Мирко как гледа...Да, Мирко, няма как да проумееш достойни постъпки и какво значи отборна игра. Помисли, може пък и да ти се получи.

# 964
Да не изпързялят утре Траян?

# 965
Исках да видя Миро как се гърчи на елиминации. Sad Много рисково е да отива Траян. Гадно ми беше да му гледам кривата физиономия на Миро.

# 966
  • В Града на липите
Обаче май си направиха сметката без кръчмаря, ако елиминацията е двойна.

# 967
Е тук ме изненадоха много от голямата коалиция , не сметнаха ли че вероятността да е двойна елиминация е голяма и е риск да ходят двама от тях , дори Миро да вземе грошовете

# 968
  • София
Обаче май си направиха сметката без кръчмаря, ако елиминацията е двойна.

Нали го обсъдиха това. Алекс каза, че би се жертвал и именно затова отиде той с Траян, а не Калин

# 969
  • София
Няма как Радостина да бие Траян, Алекс ми е на кантар.
Нека видя битката първо. Този път ще гледам промото, но дадат ли нов племенен съвет спирам.

# 970
Тъпо беше това, можеха да пратят Миро и Траян, защо набутаха всички гласове при Траян, трябваха му само три гласа, не 5 ....оффф, ще набутат някой, само да не изгори Траян.

# 971
Не разбирам защо женската коалиция подценяват Алекс и то в конкретната елиминация срещу Радка.
Тя и Николета каза,че ще го отсрани,ама си тръгна.
Очаквам същата съдба и на Радка и тогава Алекс може да получи прозвището “Екзекутора на женската коалиция”🤣
А сети се де защо смятат Simple Smile Може би е силен и в разцвета на силите си , или защото цяла  игра освен пъзели и философстване , и гравитация  около Калин видяхме запомняща се и доставяща удоволствие игра на терен . А и Три пъти беше на ръба да излети.

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 22:08 от gerido

# 972
Алексче 🩵
Размазва  го с финес “мис лошо ми е “

#алексвеликан
#сезонанакалин
#мироешубе
#сезон8безжени

# 973
Можеха да пратят Миро и Траян, а не Алекс.

# 974
Алекс прекалява.

Общи условия

Активация на акаунт