💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 49 768
  • 1 200
  •   148
Отговори
# 1 140
  • Някъде там...
Аз отново да си кажа, двойна елиминация така или иначе щеше да има или днес, или утре. Иначе не излизат сметките за четирима полуфиналисти. И кога щеше да е по-вероятно да е такава? При конфигурация Миро - Алекс - Рада ако бяха пратили днес или при Алекс - Траян - Дино да кажем утре (ако Алекс е оцелял от предната и Миро си е взел имунитет с парите на победената Рада). Ами според мен в първия вариант щеше да си е двойната тъй като продукцията би се лишила от Рада и Алекс с по-голяма готовност отколкото от двама силни мъже наведнъж точно преди полуфинала.

А при всички положения Траян мислеше точно за битката на втория ден, когато Рада е вече отпаднала и ще трябва да се изправят един срещу друг коалицията и искаше да е с грошове за имунитет, вместо да ги даде на Шубето.

Да, има риск, но то винаги има. Ако Траян не може да бие днес Алекс и Рада, то какво остава за Калин, Чикагото и дори Шубето? Така поне би излязъл с гордо вдигната глава и като един от  любимците на публиката. Алекс пък си знае, че отдавна е надскочил възможностите си и ако отпадне днес изобщо няма да го е яд. Продукцията не го слага в никакви сметки него още от битката с доктора, но той пък взе, че би и оттогава все се връща ли връща за наша и на Калин радост.
С две ръце се подписвам под това мнение. Траян реши да рискува и ще е герой и при двата случая. Игра смело и ще излезе достойно. А ако пък излезе победител от тази битка, ще си е подсигурил полуфинал. И за себе си, и за Дино.
Алекс пък доказва, че няма разлика между думи и дела. Той сам каза, че доблестните хора, дори и да се чувстват по-слаби от останалите, не се крият, а излизат на битки.

А Миро е шубе!

# 1 141
Как подскача Мирчо, като не му изнася!
Нагъл и мазен до безкрай.

# 1 142
Не знам чий нос ще натрие Миро. Неговият профил е заключен.
Да е жив и здрав. Да спечели. Да вложи сумата разумно.
Тълпата има своите победители. На корицата са.
Разбира се, че е заключен профила. Мрежата е пълна с неграмотни и примитивни булита. И аз бих си заключила профила.
Но виж под профила на г-н Мани Мани, Кофти Кофти и Лошо Лошо сигурно може да се пише. Има място за въздишки, сърчица и целуфки. Кой не изкачи строителен кран, е шубе!

# 1 143
Стана ми ясно защо никой не оцени мирето. Той бил разцъфвал на арената. От толкова приклякване и подлагане не стигаше до арената за да разцъфти като майска роза и да ни заслепи и очарова. Но кой ли е виновен за това...
Надявам се довечера да отпадне Рада.  И с тоя фотофиниш дето се споменава, се надявам Алекс да спази думата си и да даде път на Траян, ако е между тях двамата. Но който и да отпадне от жълтите ще липсва.

# 1 144
  • Някъде там...
Единственият заключен профил е този на Шубето. Защо ли? Joy
Дори Николета и Радостина не са си заключили коментарите, а и по тях се излива хейт.

# 1 145
Да не пише жената или поне някой от родата на Мирчо?
Защитата му мина в нападение !

# 1 146
  • София
Вярно, и.тези игри ги нямаше... А полуфиналът в пети сезон беше с пет човека.
Как ги решават тези неща, не знам.

Не се ядосвайте, всеки се излага според възможностите си.

# 1 147
Траян може да падне от Алекс само ако има пъзел или ако се контузи.
Алекс си извървя пътя, ясно му е, че са останали само силни играчи и че не може да се мери с тях.

# 1 148
Доволна съм от конфигурацията за довечера. Не мисля, че направиха грешка като не пратиха Миро. В момента, дори и при двойна елиминация, единият от нашите хора се връща много богат. Няма игра, в която Радка да може да бие и Алекс, и Траян. Само единия, да, но двамата - абсурд. Траян поема риск, но го осъзнава и е прав, че е все тая дали шести или седми, но ако иска финалът да му е сигурен му трябва тази битка и печалбата от нея и това са абсолютно преодолими противници. Алекс от своя страна знае, че отдавна е надскочил очакванията си за представяне. При елиминация на един, има шанс да се върне срещу Радостина, при двойна елиминация, парите му ще отидат в правилната коалиция, а не при Шубето. Единственото нещо, което не ми стана ясно, е, защо решиха да харчат. Имаха си достатъчно гласове, за да може Траян да отиде на елиминация, а не Миро. Алекс си беше ясен.

# 1 149
  • тук и там
Миро показа истинското си лице при разговорът с Дино и Траян.Можеше да приеме с достойнство това,че дойдоха и му казаха че играят с другата коалиция,но не би..А като колеше и бесеше заедно с Пекин забрави.Дино е ясен,правеше на нищо Сапунджиева,щото била в коалиция с Пекин,пък игра с Миро,щото нямаше особено голям избор и си гледаше интереса,но към Траян пък съвсем няма как да има някакви претенции Мирослав та да се цупи и да го играе обиден..
Искам Радостина да отпадне.Иначе ,при двойната елиминация ще ми е гадно за един от мъжете,и на двамата симпатизирам.

# 1 150
Аз отново да си кажа, двойна елиминация така или иначе щеше да има или днес, или утре. Иначе не излизат сметките за четирима полуфиналисти. И кога щеше да е по-вероятно да е такава? При конфигурация Миро - Алекс - Рада ако бяха пратили днес или при Алекс - Траян - Дино да кажем утре (ако Алекс е оцелял от предната и Миро си е взел имунитет с парите на победената Рада). Ами според мен в първия вариант щеше да си е двойната тъй като продукцията би се лишила от Рада и Алекс с по-голяма готовност отколкото от двама силни мъже наведнъж точно преди полуфинала.

А при всички положения Траян мислеше точно за битката на втория ден, когато Рада е вече отпаднала и ще трябва да се изправят един срещу друг коалицията и искаше да е с грошове за имунитет, вместо да ги даде на Шубето.

Да, има риск, но то винаги има. Ако Траян не може да бие днес Алекс и Рада, то какво остава за Калин, Чикагото и дори Шубето? Така поне би излязъл с гордо вдигната глава и като един от  любимците на публиката. Алекс пък си знае, че отдавна е надскочил възможностите си и ако отпадне днес изобщо няма да го е яд. Продукцията не го слага в никакви сметки него още от битката с доктора, но той пък взе, че би и оттогава все се връща ли връща за наша и на Калин радост.
С две ръце се подписвам под това мнение. Траян реши да рискува и ще е герой и при двата случая. Игра смело и ще излезе достойно. А ако пък излезе победител от тази битка, ще си е подсигурил полуфинал. И за себе си, и за Дино.
Алекс пък доказва, че няма разлика между думи и дела. Той сам каза, че доблестните хора, дори и да се чувстват по-слаби от останалите, не се крият, а излизат на битки.

А Миро е шубе!
Като нямат друг ход , излизат искат не искат. Ама мрънкането , ревът и обидите които бълват, за това , че са номинирани изобщо не ги прави доблестни . Даже жените не ореваваха толкова света , колкото Алексчето. Цял сезон плете схеми и некоалиции. Щял да номинирва слабите  и според преставянето...пълни лъжи , ама нали пази ракетата си носител Калин , всеки си затваря очите.

# 1 151
Не знам чий нос ще натрие Миро. Неговият профил е заключен.
Да е жив и здрав. Да спечели. Да вложи сумата разумно.
Тълпата има своите победители. На корицата са.
Разбира се, че е заключен профила. Мрежата е пълна с неграмотни и примитивни булита. И аз бих си заключила профила.
Но виж под профила на г-н Мани Мани, Кофти Кофти и Лошо Лошо сигурно може да се пише. Има място за въздишки, сърчица и целуфки. Кой не изкачи строителен кран, е шубе!

Не, който си избира стратегията на слабите играчи е шубе! Тя не е забранена, не е и против правилата, но когато видимо силен играч я използва, за да драпа по-безопасно към финала, си заслужава титлата Шубе, и няма за какво да се сърди!

# 1 152
  • тук и там
Миро е антипатичен просто.Не знам за Чикагото,но за него със сигурност може да се каже,че няма грам харизма.Като се сложи премълчаването какво и колко е намазал реално от яденето на  Томи ,схемите му срещу Ивайло и заверата му с  Пекин,няма как да бъде харесван от мнозинството.Чак се учудвам че има цели три фена в темата тук,щото в Инстаграм,освен родата му и познатите от преди игрите,не знам друг кой би казал добра дума за него и представянето му .За това му е заключен профила,не може да понесе народната "любов"..Не е упорит като Пекин да трие всички отрицателни коментари,пък и няма да може да им насмогне..

# 1 153
Мдаа, супер интересен епизод.
Май вървят по моето предложение за сценарий нещата.
Николета утрепа рибата за пореден път. Сега изведнъж Калин стана нейната любов и герой. Ама много красиви ми бяха и двамата в тоя момент, чак се умилих и пуснах сълза. Ако не беше толкова глупава, щяха да са чудесна двойка. Готина демонстрация направи той на играта, но явно типично за него - безразсъдна.

Изкефи ме реакцията на Мирослав към стеклите се обстоятелства с оставянето му само в компанията на Радостина. Този човек има много особен поглед - психопатите гледат така...
Дино - фурнаджийска лопата -абсолютна.
Чики отново разкърти мрака. Много ме разсмива този човек. Дано най-накрая се реши какво и защо, но снимките му с Калин подсказват, че вероятно е подкрепил него. С Миро не го виждам на снимки. Трябва да призная, че снощи шоуто го направиха той и Дино.

# 1 154
Само едно ще кажа, тъй като съм потресена от снощният съвет. Продукцията за пореден път направи каквото си иска и ще прецака или Алекс или Траян. Просто е несправедливо. Двойната елиминация можеше да е в чвтвъртък и щеше да е логично.

Общи условия

Активация на акаунт