💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 69 146
  • 1 699
  •   60
Отговори
# 1 410
  • София
Абе залъгват ни нещо. Ще обърне Траян. Алекс ще му пусне на финала.

# 1 411
Дали на Радостина прътите й са деформирани или по-обемни? Толкова трудно да се пъхат в дупките... Миро ако беше на това трасе имаше голяма вероятност да отпадне, но Дино се полакоми за грошове и подбутна Траян да ходи. То няма много смисъл от грошове реално. А като отидеш на битка има голяма вероятност да отпаднеш. Сигурно Алекс ще победи, изглежда по-весел на синхроните.

# 1 412
Направо ще съм бесен ако Траян загуби.
Това е нереално. И мега голям ШОК.
Ами панира се на пъзела, Дяволо! Това е програмист човек! Не може така!

# 1 413
Нищо наредено няма. Можеш или не можеш.
Не всичко е наредено.
Напротив, има доста наредени битки. За седем сезона доста неща сме виждали, така че да се казва, че няма наредени неща е меко казано смешно. Александър ще бие на пъзела, то е видно.   Жалко за него. И жалко за нас, защото сега Алекс няма да млъкне.

# 1 414
Радост за очите ми е Радка с прътовете. Има провидение. Евала на Алекс за годините, не се дава! Стискам палци за Траян, нека има шанс за финал. Жалко, че  двама отпадат...

# 1 415
  • София
Алекс хубаво почна от буквите, после леко-леко и останалите излизат.. Траян се заби първо да реди горната част..

# 1 416
"Силните жени" отпаднаха с Ръждавичка.

Не искам нито един от двамата да отпада. Но са на финала. Това е игра. Нека по-добрият победи.
Траян е блестящ на трасе, Алекс мина висящият елемент по-добре, а стълбата нареди по-бързо.
Който е по-добър пъзелист - той ще победи.

# 1 417
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
В момента, в който възкликвам разочаровано пред телевизора "Ама какъв е този лесен пъзел отново?!", Траян измрънква на екран: "Този пъзел не е никак лесен." Rolling Eyes Явно се паникьоса, че Алекс го настигна.
Много ме изкефи изказването на Алекс за физиката - съвсем правилно и съвсем намясто.
Аз по принцип не одобрявам мъжете да се шматкат насам-натам без жилетки в присъствието на жени. Щом си мъж, плуваш с жилетка, минаваш препятствия на ръце с жилетка, скачаш отвисоко със жилетка, буташ тежести с жилетка, редиш пъзели с жилетка, стреляш с прашка с жилетка... Всичко с жилетка. Даже не знам как не са се сетили и в свободното им време да им увесят по една жилетка на вратовете. Confused

П.П.: Инвентарът им е под всякаква критика - толкова амортизиран, износен и съсипан. Дюшекът е толкова изгорял от слънцето и изпокъсан, че не знам как не ги е срам изобщо да ни го показват. Всичко останало пребоядисвано по хиляда пъти, отдолу личат 10 пласта различен цвят боя, очукано, смачкано, изкривено... С трици маймуни ловят.

# 1 418
Офффф, аман от тези простотии.
Въжето за шамандурата от ТЕМУ

Toва въже не може да се скъса, даже и да е от ТЕМУ. Не е било завързано за оста, а тя го разви прекалено и то просто падна.

# 1 419

Още като видях пъзела си помислих,че там Траян забива понякога.Затова и предположих,че Алекс ще дръпне...Честно иска ми се той да спечели ,не че не харесвам много Траян,от любимците ми е...Но ще викам за Алекс в случая.Ще е инфарктно:)

# 1 420
  • София
Ами панира се на пъзела, Дяволо! Това е програмист човек! Не може така!

Направо не мога да повярвам. 😥

# 1 421
Дали на Радостина прътите й са деформирани или по-обемни? Толкова трудно да се пъхат в дупките... Миро ако беше на това трасе имаше голяма вероятност да отпадне, но Дино се полакоми за грошове и подбутна Траян да ходи. То няма много смисъл от грошове реално. А като отидеш на битка има голяма вероятност да отпаднеш. Сигурно Алекс ще победи, изглежда по-весел на синхроните.

Ако Мирослав беше на битката или щеше само 1 да отпада,или да няма пъзел,а вместо това 5 обиколки

# 1 422
Въобще не ми е станала симпатична Николета понеже каза на Калин 'любов моя'. Играта и в социален план беше подла, а на арената разочароваща. Даде силна заявка в началото, но в хода на сезона си видя, че няма да се получат нещата. Все пак на фона на Сапунджиева, която тотално се изложи на лаптопа, Николета се опита да излезе по-умело от ситуацията. И двете не си реализираха потенциала от страх и глупост. Уважение към жени този сезон имам само към Пекин и Ръждавичка. Показаха силна игра и силен характер. Че характерите им не ми допаднаха е друг въпрос.
Сапунджиева не се е излагала на Лаптопа

# 1 423
  • София
Край.
Алекс дръпна много. Sad

# 1 424
  • София
Павел пита Радка къде е силата, която демонстрира??... Само на думи й е силата, Павка..

Общи условия

Активация на акаунт