💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 68 133
  • 1 682
  •   216
Отговори
# 1 575
  • В Града на липите
Да, следващата битка ще е Дино с Калин или Дино с Миро.
Натам вървят нещата.

# 1 576
  • Варна
И откъде-накъде ще им забраняват да си отпускат едната ръка? Надали ще удължи толкова играта, само че ще им е по-гадно!! Rage
Абе сякаш не знаеш, че всичко може да се промени в движение 😃

# 1 577
  • Някъде там...
С тая реплика на Павел, съмнявате ли се още кои ще са...
Мисля, че беше от онези, записвани впоследствие.

# 1 578
Това, което иначе Павел каза, че от оставащите финалисти, Калин не е бил на елиминация (забравят малко Joy), ме навява на мисълта, че той ще е сега. Но да видим.

# 1 579
Дано поканят Траян за All Stars. Не само на трасе е супер, но и като изключим онзи пъзел, където маааалко се изложи, сега не беше изобщо зле. Наистина беше на 3-4 минути зад Алекс.

Супер беше, благодаря за представянето и забавлението на Траян Simple Smile

# 1 580
Егати тия женски игри на финала са ужасни.Идеслни за единсвената останала жена .

# 1 581
  • София
И аз подозирам, че репликата на Павел за Калин, че не е бил на елиминация (???) е записана постфактум и ще гледаме Калин - Дино утре.

А че Шубето не е помирисвал индивидуална битка и така и ще стигне полуфинал много удобно се пропуска.

# 1 582
Съмнявам се да е Калин. Освен Мирко друг няма кой да гласува срещу него.
Освен, ако другия номиниран не избере Калин.
Според мен ще е Мирко. Поне така искам.

# 1 583
  • София
Как го виждате Калин да е номиниран при толкова много грошове, които има Алекс? Алекс има 400 гроша. Калин има 100 гроша.
Дино и Чикагото отиват. Хм, ама чакайте, Чикагото има сабите и също яко грошове. А и Миро има. Ще е луд съвет.

# 1 584
Като нищо, ако Миро бие, Алекс и Чикаго харчат. Дино и Калин на елиминация.  И съответно Дино и Миро, ако Калин печели. Малко са вариантите.

# 1 585
И тук контрастът Миро - Калин е много голям. Колко му личи на Миро, че играе на всяка цена, и колко му личи на Калин, че тези изометрии са му безкрайно досадни! 😁🐞🔥💙

# 1 586
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аууу, Алекс ще ходи на 3-та поредна елиминационна битка. 3 дни - 3 елиминационни битки и 3 битки за спасение. Едно голямо браво на Алекс. Това е човекът, който надгради себе си в този сезон.
Може и да не отиде, при тази игра последният не е номиниран. А Алекс вече има достатъчно пари да си купи имунитет, предполагам цената няма да е по-висока от 400 гроша, защото никой няма повече от това.

Нямах търпение да видя на**аната физиономия на МиркА като види, че Радостина е чао.
Жалко обаче, че и Траян отпадна! Харесвах го и заслужаваше да е в топ 3. Успех в живота, Траяне! Представи се достойно!
Сега се моля и стискам палци Калин да вземе имунитета!

# 1 587
  • София
Калин е в зоната. Като статуя е. На макс е. Simple Smile

# 1 588
Миро все с един крак в друугия сектор!

# 1 589
  • Берлин
Усещането ми беше, че Алекс ще се върне сам от битката, която беше добра такава. С малък превес го предпочитам пред Траян.
Не знам още какви правила ще сменят в движение, то бива и бива, ама...
Чикагото и Дино са доста глуповати хора. За Миро няма какво да добавя. Малко остана.

Общи условия

Активация на акаунт