💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 80 398
  • 1 822
  •   144
Отговори
# 1 755
Качиха видеото с Траян в "На кафе".  Той ми беше фаворит за голямата награда, гласувах в анкетата за него, да е победител, но уви.. снощи отпадна. Сега явно ще стискам палци на Дино.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:25 от diziler

# 1 756
Естествено красотата е субективна (лично на мен грам не ми е привлекателен) ама като си отвори устата и почне да мръня с многострадалната физиономия и нищо мъжко и привлекателно не остава

Добре, защо се трият коментари. Включително мой. Аз искрено се забавлявах с твърдението, че Миро прилича на красив и елегантно облечен скандинавец. А 'момчето' на 37 е възрастен мъж и дори Радостина не си е заключила коментарите, а смея да твърдя, че получи повече нападки и обиди. Няма да издигнете Миро, като принизявате Калин. Примирете се с фактите вече.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:24 от MagdalenaM

# 1 757
Миро следваше Гешев и Калоян лятото. Както и Мечкаров.

# 1 758
Снимката, която се развя с победителя е на играч в жълт екип, но тялото е на Миро. Алекс и Калин имат широк ханш и дебели бедра, а само те са останалите жълти.

Да, стандартно коравите и здравите мъже са с широк ханш и дебели бедра, а не със слабички крака и малка талия.
Не знам коя точно роднина на Миро сте, ама сте като него, можехте да му дадете съвет в някоя положителна посока.
Калин сам си каза че е пещерняк не се прави на това което не е и не иска да се хареса, за разлика от Мирка.
Разберете че хейт не се е излял, това е самата истина.
Защо няма хейт по другите? Може би няма причина, най-лесно да се оправдаем с хейта вместо да се погледнем.
Миркаха хич не беше хейтър като само се влачеше и спеше по земята с женичките, Ивайло отиде контузен а те нагъваха сандвичи.
Мале колко справедливо
Награда за най-честен играч на Мирка
Осъзнайте се малко че сте нелепа или нелеп

# 1 759
  • София
Няма полза да защитавате Мирослав, айде ще му напиша името Simple Smile Това е загубена битка, сам си го направи.
Продукцията вече го похарчи с всичките му изказвания и поведението, което грам не му спестиха. Край! Да си взима чека, победата е за Калин, Траян и Алекс.

# 1 760
Ох, Калин в ИГ едни сторита с черни котки, какво да мисля не знам.🤔

# 1 761
Мирослав влезе в предаването със загуба. Ако някой може да обори този факт, да заповяда.
Аз още чакам да блесне. Останаха два епизода, вероятно ще е днес. Или на лаптопа .... макар "Море от любов" отдавна да не е на екран.
Мирослав няма да разбере защо играта му не е харесвана. Реакцията му на думите на Николета говорят точно за това. Играта му го доведе до сегашната му позиция, а именно никой да не го подкрепя. И докаран до ролята на аутсайдер, продукцията успешно кара зрителите да го съжаляваме. Вече се позабравя подмолната му игра и започва да му се съчувства, защото се е превърнал в жертва. Това много ясно си пролича от думите на Павел снощи. И накрая, видите ли, Мирослав сам срещу всички стига до финал и побеждава. Евала! Ще търсим симпатии като се правим на жертва.

# 1 762
О, виж ти. Как само се засягаме. Показах, че винаги могат да се изсмучат от пръстите доводи да принизиш някого.
Абсолютно ми е безразлично кой печели. Просто ми стана отвратителен изсмукания от пръстите хейт по силен играч и ореола около дивака, на който по принцип му е все тая за всичко. Той там е попаднал случайно, точно такава му е играта.

Съгласна съм, но за разлика от вашите изсмукани от пръстите гнусни доводи за Калин, доводите на всички тук за Мирко за съжаление са съвсем истински и всяка вечер се потвърждават. Ето, и снощи шубето Миро прави отчаяни опити да убеди Чикагото да му помогне да се изправи срещу по-слабия противник според него - Дино. Нали е много уверен в себе си, нали се мисли за много силен, от какво толкова го е страх ? Нали така или иначе неизбежно ще се сблъска с всеки един от останалите, ако не отпадне ? Тази негова мания да влезе в топ 3 не ми е нормална, съжалявам. Достойното отпадане на Траян е това, което харесват хората, без мрънкане прие, че загуби, а можеше още много да покаже на финалите, но Траян не е страхливец.И той е мечтал с години за ИВ, но не иска победа на всяка цена, заради това ще се помни с уважение дълго от зрителите. За разлика от него, каквито и чудеса от храброст да покаже последните два дни Миро, не виждам начин как ще промени мнението на голяма част от зрителите заради недостойното си представяне цял сезон. И да вземе чека, със сигурност ще е един от най- презираните победители за всички сезони. Струваше ли си мишкуването му ? Не мисля. А ореола на "дивака" Калин го създадоха зрителите, той няма вина за това. Именно защото не сме гледали досега толкова чист, скромен, възпитан, достоен млад човек, на всичкото отгоре и великолепен на трасето играч в ИВ, заради това взриви СМ. И да, с тези си качества Калин спечели сърцата на българите, а вие продължавайте да си драскате изсмукани тъпотии за него, явно ви прави горд /а да сте наопаки на всички тук.

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 12:07 от queen_fenka

# 1 763
Не очаквам Миро да блесне дори днес. Ако спечели довечера, единствената причина ще е, че е бил срещу Дино. А Дино си пада нервак и на играта с топчето може да се изложи. И не разбрах инсинуациите на Павел вчера, че Калин не е имал нито една победа. Беше просто смешно.

# 1 764
Sorry ако е пускано Grinning

# 1 765
То май Траян в интервюто при Гала

Скрит текст:

намекна какво е станало довечера

# 1 766
Moже ли някой да каже кога идват близките? В предпоследния епизод ли?

# 1 767
Ох, Калин в ИГ едни сторита с черни котки, какво да мисля не знам.🤔
ама тя маха едно наперено такова с опашката Wink
ясно е какво да мислим, много ме е яд....

# 1 768
  • Някъде там...
Moже ли някой да каже кога идват близките? В предпоследния епизод ли?
В последния май беше. Преди финала.

# 1 769
  • Дубай
Сторито на Калин...

Общи условия

Активация на акаунт