💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 94 576
  • 2 266
  •   132
Отговори
# 1 920
"Защо да е тъпо, едно от малкото приятни за нас решения на продукцията. Така Алекс успя да се спаси."

Ами защото лично аз не съм искала да се спасява Grinning

# 1 921
Е, много тъпо, че е нямало служебна Sad
Да, и аз очаквах Алекс да е на битка. На предната такава имаше служебна номинация, на тази - не. Само и само да го спасят това мрънкало, дето не млъква да се оплаква и да одумва.

# 1 922
Чикагото е написал бизнес плана вече

# 1 923
  • София
Миро добротворец.
И верен защитник на жените.

# 1 924
  • В Града на липите
Тази кахърна негова физиономия ми бърка в здравето. Можел той да се съюзи с Алекс и Калин....доообре
Те нямаха търпение просто. Брояха дни и нощи на изолатора, кога най-сетне ще се съберат да заиграят с него GrinningGrinning

# 1 925
  • София
Николета и Радостина много лицемерни се оказаха.
Мисля едно, правят друго. То това беше и играта на Николета цял сезон.
И какво толкова се обидиха от това, че Миро е изпратил Калин на Николета. Нали там е Алекс. Тя него трябва да победи, а на Калин.
А какво стана? Заби на варела още. Трагедия.

# 1 926
Пазеше си жените за финал. Най-мразеният ще бъде, ако спечели. Повече и от Алеко Случай или Зайко Байко от миналия сезон.

# 1 927
Много популисти, много.
Радостина и Николета цял сезон мишкуват и стрелят по мъжете.
А сега критикуват Миро.

Миро си играе играта просто.

Аре у лево

Личи си, че си един от малцината дето гледат западни формати и могат да погледнат над битовизма. Впечатляващо е как хора гледащи 80 епизода година след година още не могат да разберат предаването и мислят като осмокласници.

# 1 928
Ох, този Миро! Така като говори, без емоция и с равен тон все си мисля че му е "лошо ми е"

# 1 929
Мирко вика един грешен ход......Като излезе и види народната любов........кофти, кофти.

# 1 930
  • София
Да почва битката, че това мрънкане не се трае.
Миро си го каза - социалната игра свърши, време е за битки, затова може да си каже всичко.
Аз пък ще кажа само едно: Миро е шубе.

# 1 931
Кой знае какво си е мислил Миро. Че играе най яката игра, че хората отвън припадаме като го чуем и видим ...
Мисля че целия този хейт по него му се отразява много в момента. Но.. каквото си направи човек...
Лошо ми е от теб Мирославе

# 1 932
Гледам малко със закъснение. Много сладки лаптопи на Траян и Радостина.

Траян за Калин: Човече твоята усмивка, енергията..абе..Чудя се как стигна до тук, като ти само спеше" Laughing

Дино ми хареса в тоя епизод. Имат си яко приятелство двамата.

# 1 933
  • Някъде там...
Може и първокласник да ме наречете, но подобна подла "стратегия" никога няма да одобря. На всички ни е ясно каква е целта и защо го прави. Нищо гениално няма в това, гнусно е.

Да ходи в Сървайвър Миро, там може да го оценят подобаващо.

# 1 934
  • София
Само да напомня, че лаптопа на Ръждавичка трябваш да го пуснат на Безименните, защото там бяха нейните хора. Алекс, Калин и Траян. Плюс момичетата.
Тогава щеше да я изцяло позитивен лаптоп и сигурно и тя щеше да пожелае успех на Калин.
А то при нея бяха Сапунджиева която от подкаста на Траян се оказа, че е настройвала хората и говорила зад гърбовете им, а после се изкарва жертва. Чикагото, който гледа себе си. И партньорите и в коалицията, Дино и Миро.
Тя поне си каза това което мисли, а не да бъде фалшиво позитивна.

Радостина - цял сезон коалиции и гонене на мъжете. Излезе от играта и вече това не е морално.
Ами като не е, защо игра така?
Тотал щета популисти.

Общи условия

Активация на акаунт