💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 90 486
  • 2 202
  •   346
Отговори
# 2 100
Ами да му е честито на Миро шампионския път. Да, не е олимпиада, а и истинско спортно състезание не е.Щял да доказва кой е най - силен.По точно кой критерий? Всеки път послъгва на трасетата тук там, избира си    удобни противници, жени, контузени и после се бие в гърдите. Ако имаше ясни правила досега няколко пъти трябваше да е дисквалифициран.

# 2 101
  • София
Бах тоя ЗЛОБАР. Утре няма да става за гледане Confounded

# 2 102
Ясно... Чикагото обобщи разочарованието на всички Joy

# 2 103
Рени
Дишай и  ти.Мирко е победител😂Няма да ти горчи заради играча на сезона Калин.Спи спокойно вече 🤦🤣

# 2 104
  • София
Миро не се изтъквай...кажи истината, кажи че Дино е бил контузен Rage

# 2 105
  • София
Нито дума за болката на Дино!

# 2 106
  • Варна
Тоя обаче нищо не казва за контузията на Дино.

# 2 107
Плазмодият пак смота ,че е бил контузен човек!
Припрян бил Дино!
Мижитурка!

# 2 108
Мале ще си счупя телевизора😂

# 2 109
Уливат се с това "Канадски вълк" ....българин си е, поредния емигрант ..завърнал се в родината, айде стига с това ....Аман от Канадски препратки ...и без това е дразнител.

А той когато почти те затвори, а Миро, а че рева от болки Дино ...нищо няма да каже за съперника си, което да е поне малко благородно. Само "Аз, аз, аз ..." Миро е Шубе, това е.

Сбъдна си мечтата да ти викат вълк и да победиш контузен съперник. Оффффф

# 2 110
Дори не им каза как го болеше кръста....гадост!

# 2 111
Какво бил доказал тоя, какво точно заслужавал? Мога да кажа, че е най-добрия за всичките 7 сезона, но иронично, като извинението му Wink

Дино едва ходеше с този кръст и беше ясно, че няма как да стане, той бил се доказал. На кой, на себе си ли? Защото на зрителите е доказал единствено, че е мишок.

Лично аз ще пропусна утре финала, няма да издържа злобата му, че е спечелил подарен финал, отдавна трябваше да е аут. Дано участва в Турнири на волята и го бият като маче у дирек.

# 2 112
Няма да каже на другите, че Дино е бил контузен! Хора, няма такова мушкато. Тежко гнусен човек. Да се маха с близките си, че няма да могат да си вдигнат главата от срам.

# 2 113
Нито дума за контузията! Нито дума! Нито дума, хора!
Баси!

# 2 114
Как премълча за контузията на Дино ! Грам достойнство няма в тоя човек

Общи условия

Активация на акаунт