💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 13 (01.12 - 08.12) * ФИНАЛ * 💪

• 93 026
  • 2 255
  •   98
Отговори
# 2 205
  • гр. Шумен
Е, ще ми липсва Калин. Дори смехът му е заразителен! 😁💙💙💙

# 2 206
Миро ако играеше през цялото време както игра днес (и на арената, и социално), нямаше да е толкова недолюбван. Нямаше да е любимец, защото е голямо дърво, имам чувството, че няма капка хумор, емоция, радост у него. Но нямаше да е хейтен толкова, нямаше да изглежда като страхливец. Имам чувството, че Радостина наистина заразяваше всеки, с когото играеше, зомбираше ги направо и всички започваха да бълнуват "да изгоним силните, жени на финал на всяка цена". Миро заигра с жените още на блатото и след това при жълтите, после с Пекин, накрая се отдели от тях, но си продължи с абсолютно същата стратегия. Имам чувството, че чак сега започва да усеща как изглежда отстрани. Малко ми е жал за него. Няма никаква харизма, но не е и гадняр, какъвто например беше Шопа или Томи. Просто има чара на преп*кано мушкато. И имаше нещастието да участва в един сезон с най-светлия прекрасен човек, който телевизията ни е виждала скоро (ако някога).
За Калин - тоя човек имам чувството, че дори в мислите си не може да нагруби някого или дори да си помисли нещо лошо. Винаги се опитва да каже добра дума за всички, да похвали, да оправдае. Боже, прати ни повече хора като него🙏

# 2 207
Не само, че не каза, ами първо изтъкна, че го е затворил с една обиколка, да ги е страх!
Срам няма, ей!

Гаден, смотан фикус!! Защо не каза в какво състояние игра Дино, а? Мижирурка!! Пфууу, отвратена съм!

# 2 208
Миро, ходи си гледай жената и детето и преглътни най-накрая факта, че сам си го направи никой да не те харесва! Да ти е честита и сладка победата!
Щом сте такива мазохисти да гледате утре как Мирослав отнася любимеца Калин на финала, гледайте. Simple Smile
Дино си носи болния кръст от първите седмици. Всички знаят, че го боли кръста, няма какво Миро да им обяснява. И да не го болеше кръста, серпентината щеше да я направи кога си види ушите без огледало.
Ех, не можете да губите и това е. Нито да признавате чуждите победи.
Това е най-жалката тема за всички сезони. Отровихте я със злобата и помията. Но както вече казах, толкова е капацитетът.

# 2 209
И аз ще ви споделя нещо,което надали е тайна за повечето,но все пак.
Кастинг битките са наредени и с предвещан изход.Но през годините е имало и такива,които са объркали сметките.
Част от тях са:
Морунов срещу Венци
Стратимир срещу Бисер
За малко Михаела срещу Пенелова
Десислава срещу Ивет от този сезон
Сигурно има още,но за тези ми сподели.
Светлин догодина би трябвало да участва в такава,най-малкото вече е треньор,тази година организацията е била лоша и не са му намерили опонент.

# 2 210
Светлин лично аз изобщо не желая да го гледам. Никакъв характер не показа в Сезон 6.

# 2 211
Скрит текст:
Друго нещо, което също според мен има съществено значение за огромния хейт към Мирослав е най-лошо скритият спойлер на света, за победителя в сезона. Спойлер, което също недоумявам, как с гордост се ръсеше 2 месеца навсякъде и пред всеки, без грам усет за желанията на другите, които просто искат да си гледат предаването...

Когато има безспорен любимец на мнозинството и хората убедено смятат, че той е толкова добър и непобедим още от началото на сезона и няма друг вариант за победител, това започва да изкривява мнението. И чисто поведенчески, когато разбереш, че твоят фаворит е загубил започваш да се настройваш срещу човека, който е нарушил идеалният ти и щастлив край на сезона. Аз не съм убеден, че нагитивизмът, който се натрупа щеше да е същият, или по-същият начин щеше да се гледа на играта му, ако до утре не се знаеше кой печели. Това разбира се няма как да се докаже. Но е факт, че откакто се разбра спойлерът, започна да се следи много по-детайлно всяко изказване, всяко действие на Мирослав и хората си търсеха и най-малките причини да го "насолят", задето е посегнал да вземе победата на техния любимец.
Никой не подозираше, че Ръждавичка ще отпадне от Радостина и макар първата да не се долюбваше като характер и отношение тук, винаги е била спрягана за финалист или поне, че ще е в топ 8. Радостина през това време обаче си получаваше критиките и коментарите, не защото в бъдеще е щяла да отстрани фаворита от жените, а защото поведението ѝ беше тъпо. По същия начин е ситуацията с Мирослав - ,,спойлерът" не му е виновен, че не е харесван, а ценностната му система и играта, която показваше. За Миро се записа по-активно тук, когато дяволо започна да пише тиради за него, да ни обяснява колко е добър и бърз, да го спряга за победител?, а това дойде в сравнително начален етап и момент, в който повечето дори не знаеха, че има такъв участник в играта. Затова започнахме да следим играта му, да видим ние ли изпускаме нещо и така стартираха коментарите. Толкова по темата.

# 2 212
  • Някъде там...
Искаш да кажеш, че Ивет е трябвало да спечели срещу Десислава ли? И Калин да не вземе Алекс изпращайки Миро в резиденцията... Ха! Тия пеперуди бе!

# 2 213
Дадоха ли на Дино игра? Че снощи Мадам Р. и Траян не бяха почетени? Даже за това им се свиди?
Хора, много ме е яд, много. Всеки друг приемам за победител, но не това "антихуманно същество". Сега се сетих за Александра- уж кифла, но даже тя показа достойнство и битка. Тянко ли се казваше момчето от тяхното племе- че и той е по-мъж от Мирка. Защо?

# 2 214
Имаше игра за Дино

# 2 215
Извинявайте,но Дино не е ли с тази травма още от втора или трета седмица на играта?Това,че стисна зъби и не се оплаква,изживявайки мечтата си да участва в предаването е отделна тема.Също така,мисля че участниците си го знаеха и заради това може би Миро не го спомена,разказвайки за битката.

# 2 216
Щом сте такива мазохисти да гледате утре как Мирослав отнася любимеца Калин на финала, гледайте. Simple Smile
Дино си носи болния кръст от първите седмици. Всички знаят, че го боли кръста, няма какво Миро да им обяснява. И да не го болеше кръста, серпентината щеше да я направи кога си види ушите без огледало.
Ех, не можете да губите и това е. Нито да признавате чуждите победи.
Това е най-жалката тема за всички сезони. Отровихте я със злобата и помията. Но както вече казах, толкова е капацитетът.

Не, аз разбирам хората да си имат любимци и да им стискат палци те да спечелят. Във всеки спорт, състезание, предаване си го има това. Дори и изключвам розовите очила, които се слагат в такива случаи. Но това да ръсиш непрестанна злоба и негативизъм, задето видиш ли някой е посмял да играе собствена игра, че да спечели си е страшно първосигнално. Приказки ала "дано усети народната любов" и едва ли не да го псуват и заплюват като отиде до магазина все едно е някакъв престъпник, убиец.. вече не знам и как да ги оприлича. Стана прекалено вманиачаване в едно просто телевизионно предаване.

Иначе каквото и да стане утре, днес, вчера, те мненията са ясни. И Херкулес да бъде Мирослав утре, ще се извадят десетки причини как е недостойно, нагласено, подарено.. Един месец четяхме как се криел и избягвал битки срещу силните. Дойдоха битките срещу силните, най-силните и сега пак нещата са не както трябва.

# 2 217
Искаш да кажеш, че Ивет е трябвало да спечели срещу Десислава ли? И Калин да не вземе Алекс изпращайки Миро в резиденцията... Ха! Тия пеперуди бе!

И аз се осъмних,ама пък и дадоха втори шанс,а не са го давали на никого,явно държат да влезне догодина.

# 2 218
  • В Града на липите
Малко Калинки и от мен.

# 2 219

И аз се осъмних,ама пък и дадоха втори шанс,а не са го давали на никого,явно държат да влезне догодина.
Е много ясно, щом е от на Михаела сектата Joy

Общи условия

Активация на акаунт